Partnereink

Szavazás

Megtalálta amit keresett?

 Igen,a terméklistákban
 Igen, tudtak segíteni
 Még keresem...
 Sajnos nem...

Poliuretán termékek alkategóriái
A Vulkollan üzem 1977. óta foglalkozik önthető poliuretán elasztomerek feldolgozásával és az elmúlt évtizedek alatt Magyarországon piacvezetővé vált. Termékeinket Adiprene, Ureflex, Neuthan és Vulkollan márkanevű térhálós szerkezetű, két- és többkomponensű poliuretán alapanyagokból gyártjuk. Az általunk feldolgozott poliuretán rendszerek legfontosabb tulajdonsága, hogy ötvözik a műanyagok szívósságát a gumi rugalmasságával és hajlékonyságával.
Üzemünk szakembereinek több évtizedes tapasztalata és rugalmas gyártási rendszerünk lehetővé teszi, hogy a standard termékek (rudak, perselyek, lapok, laprugók, gáz- és víztömítések, karmantyúk, csillagkuplung betétek, stb.) raktárról történő kiszolgálása mellett egyedi elképzeléseket is rövid határidővel valósítsunk meg. Így a katalógusunkban fellelhető kategóriaválasztékokon túl bármilyen igénynek megfelelő termékeket elő tudunk állítani.
Kérem keresse kapcsolattartónkat!
LETÖLTHETŐ PENTÁNÁLLÓSÁGI TANUSÍTVÁNY
LETÖLTHETŐ IVÓVÍZRE ALKALMAZHATÓSÁGI TANUSÍTVÁNY


PU Rúd
 PU Rúd (72 féle termék)
Az öntött poliuretán rudak adott méretsorban és különböző keménységben gyártott félkész vagy késztermékek. Ezen termékekből egyedi gépelemek, alkatrészek készíthetők forgácsolással vagy egyéb utómegmunkálással.
PU Rugó, persely
 PU Rugó, persely (72 féle termék)
A poliuretán elasztomerek kiváló tulajdonságainak egyedi kombinációja biztosítja, hogy ezen anyagból készített rugók, perselyek alkalmazhatók stancoló, mélyhúzó szerszámok készítésénél és acélrugók helyettesítésére. A beépítésére LETÖLTHETŐ PU rugó tervezési segédletünk ad útmutatást.
PU Lapostömítés
 PU Lapostömítés (18 féle termék)
Egyik legfontosabb felhasználási terület a tömítések széles és változatos csoportja. Legjelentősebb ezek közül a víz és gázcsővezeték rendszerekben alkalmazott ún. lapos tömítések, melyeket a szabvány jelölésnek (NA...) és méretsornak megfelelően gyártunk. Ezen tömítések PUA 90 Sh A anyagminőségben készülnek és ivóvízre történő alkalmazási engedéllyel, valamint pentán állósági tanúsítással rendelkeznek, melyet a vevői igény szerint, minőségi bizonylattal is igazolunk.
PU Permatight tömítés
 PU Permatight tömítés (20 féle termék)
A különféle tömítések másik nagy jelentőséggel bíró csoportja a víz-tömszelence tömítés (Permatight tömítés), mely egyedi konstrukciójával biztosítja a megfelelő tömítést. A tömítést szerelő hüvellyel teljes méretsorban szállítjuk.
PU Egyéb tömítés
 PU Egyéb tömítés
Az önthető poliuretánok széles keménységi skálája és kopásállósága, rugalmassága miatt szélés körben készíthetők a különféle tömítések. Pl.: lehúzó gyűrűk, mandzsetta tömítések egyéb egyedi kialakítású tömítések a vevői igényeknek megfelelően.
PU Lap, tábla
 PU Lap, tábla
Cégünk a szilikon termékek megfelelő kikészítése miatt forgalmazza a utómunkálatokhoz szükséges ragasztókat. A legismertebb, leggyakrabban és legszélesebb körben alkalmazható szilikon ragasztó az F.BS (70 ml-es) tubusos kivitelben.
PU Fólia
 PU Fólia (59 féle termék)
alcsop_folia Ebből a termékcsoportból, egyedi- esetleg alakos lapok , tömítések, formák stancolhatók. Méretsora és anyagminősége (keménység) igen széles skálát ölel fel. 3m hosszban , 0,5 m szélességben végtelenítve centrifugadobban gyártott termék.
PU Hóekeél, lehúzó, vágóléc
 PU Hóekeél, lehúzó, vágóléc
Az öntött poliuretánok kiváló tulajdonságainak (hőállóság, kopás) köszönhetően egyik speciális alkalmazási terület a különféle méretű és eltérő alakú hótoló lapok. A termék hosszú élettartalma és a többféle keménység elérése erősítés nélkül, lehetővé teszi az eltérő útburkolatokhoz való alkalmazkodást is. A kopásállóság és egyszerű formakialakítás figyelembevételével a betonipar széles körben alkalmaz uretán lehúzó léceket. A 'vágólécek' a papíripari gépek, berendezések kiemelt fontosságú elemei, többféle és minőségben.
PU Tengelykapcsoló, kuplung
 PU Tengelykapcsoló, kuplung (48 féle termék)
A tengelykapcsolók a hajtómotorok és gépek közötti forgatónyomaték átvitelére alkalmas szerkezeti elemek, melyek a forgás közben keletkező - a hajtott gépből származó - lökéseket és lengéseket csillapítják ill. szüntetik meg. Teljes méretsorban gyártott termékeink - a TITEK tengelykapcsolók - kompletten, fémházzal együtt is megvásárolhatók. Az alkalmazáshoz segítséget ad a LETÖLTHETŐ TITEK katalógus. Ezenkívül különféle egyéb méretű és formájú tengelykapcsoló betéteket is gyártunk.
PU Görgő, kerék
 PU Görgő, kerék
Az öntött poliuretán görgők, kerekek széles körben használhatók a kiváló továbbszakító szilárdság, a jó kopásállóság és a dinamikus terhelhetőség miatt. A műszaki követelményeknek megfelelően ezen kerekek/görgők készülhetnek ADIPRENE és VULKOLLAN poliuretán elasztomerből egyaránt. Méret és formaválasztékuk igen széleskörű: önálló futófelület és kerékagyra történő öntés egyaránt lehetséges.
PU Henger
 PU Henger
Az öntött poliuretán anyag alkalmas 'hengerbevonás' készítésére. A bevonatolás történhet fémtengelyre öntéssel, vagy akár utólagos "csőráhúzás" módszerével. A hengerek kívánt méretre utómunkálhatók (esztergálás, köszörülés).
PU Kopásálló bevonat
 PU Kopásálló bevonat
A rendkívül jó kopásállósági tulajdonság miatt az öntött poliuretánok minden olyan feladat megoldására alkalmazhatók, ahol a különféle gépelemek, gépalkatrészek igen jelentős koptató hatásnak vannak kitéve. Ezek általában egyedi igények. A kopásálló bevonat kialakítása általában történhet fémreöntéssel, vagy táblák, lemezek és fóliák felragasztásával. pl. a képen látható vibrációs géptányér egy fémreöntéssel készült bevonatot mutat.
PU Egyéb szerkezeti elemek
 PU Egyéb szerkezeti elemek
Az öntött poliuretán feldolgozási folyamata - az alapanyag rendkívüli tulajdonságai és a viszonylag egyszerű szerszámozás miatt - bonyolult, összetett formájú alkatrészek gyártására is alkalmas. Ilyen termékek pl. hidrociklon fogaskerékkoszorú, stb... A termékek szerszámozási költsége, mennyiségi igénye (kis sorozat) sok esetben jelentős előnyt képvisel az egyéb műanyagfeldolgozási technikákkal szemben.

Elérhetőség

bertae@pemu.hu
Várjuk igényeiket
minden munkanap: 6.00-14.00
26 / 561- 234,
26 / 561- 257 (Vulkollan)
26 / 561-
228 (Szilikon)
26 / 561- 252 (Teflon)

műszaki információ:
30 /22 77 371

fax: 26 / 561 -215

Bevásárlókosár

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.13 mp