piramistechnika webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kategóriák

HANGTECHNIKA
· Hangfalak ALTO

· Hangfalak - ANT

· Hangfalak DAP AUDIO

· Hangfalak- DYNACORD

· Hangfalak dB Technologies

· Hangfalak- ELECTRO VOICE

· Hangfalak BST-IBIZA

· Hangfalak JBL

· Hangfalak - MASTER AUDIO

· Hangfalak MONTARBO

· Hangfalak - NOVA

· Hangfalak OMNITRONIC

· Hangfalak SEER SOUND

· Hangfalak - SOLTON

· Hangfalak STAGE LINE

· Hangfalak T BOX

· Passzív hangfalak egyéb

· Aktív hangfalak egyéb

· AKKUMULÁTOROS HANGFALAK

· Keverők

· CD lejátszók

· Digitális PROF/DJ technika

· Erősítők

· Rack, konténer

· Flight Case építő elemek

· Fejhallgató

· Mikrofon

· Fülmonitor szett

· Konferencia rendszerek

· EQ, Crossover, Effekt, Processzor, egyéb

· CD/DVD Tartók, táskák

· Mérőműszerek

· Állványok

· Kábelek

· Csatlakozók

· Alkatrészek

· Hangszórók, tweeterek

· Segédanyagok

· Kábeltaposó csatornák

· Épülethangosítási rendszerek

· IP alapú hangrendszerek

· Megafonok, szócsövek

· Intercom

· AKCIÓS BEMUTATÓ DARABOK


FÉNYTECHNIKA
· LED

· Fényeffektek izzós

· Robotlámpa izzós

· Színházi fényvetők, reflektorok

· PAR lámpák

· Stroboszkópok

· UV

· Laser

· MAGICFX-Professzionális effektek

· Füst és effektgépek

· Dimmer, fényvezérlő

· Rack, konténer

· Tükörgömbök

· Izzók

· Híd, traverz

· Biztonsági világítás

· Gobó készítés

· Kültéri burkolatok, légbábuk

· AKCIÓS BEMUTATÓ DARABOK

· Alkatrészek

· Csatlakozók, foglalatok

· Feszültség elosztók

· Állványok

· Függesztő kampók, bilincsek

· Színfóliák

· LED FAL

· Épületvilágítás - ARTECTA

· Láncos emelő


VIZUÁLTECHNIKA
· Kábelek

· VHS kazetták

· Csatlakozó panelek


SZINPADTECHNIKA
· Színpad

· Függönyök, Molinók


HASZNÁLT
· Fénytechnika

· Használt Fényeffekt

· Használt fényvezérlők

· Használt színházi fényvetők, reflektorok

· Használt video technika

· Hangtechnika

· Használt mikrofonok

· Használt keverők

· Használt hangfalak

· Használt 100 V-os berendezések

· Használt RACK

· Stage Box, Csoportkábel

· Használt műszerek

· TURI

· Egyéb elektronika

Bankkártya elfogadás









Gyártó

Hírlevél

E-mail:
Név:
Lakcím:
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
 

Adatvédelmi tájékoztató


Adatvédelmi tájékoztató 

A Piramis Technika Hungary Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. 

Az adatkezelő címe: 1097 Budapest Bárd u. 2.
Az adatkezelő elérhetősége: +36-1-4770035, info@piramistechnika.hu 

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók 

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím 

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A Piramis Technika Hungary Kft. kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. 
- Szállítmányozó: Fama Futár Fáma First Kft. 1194 Budapest Viola u. 38.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően a Regisztrált kifejezett kérésére törlésre kerülnek, kivételt képeznek a számlázási adatok. 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. 

Hírlevél:

Szolgáltató lehetővé teszi az Érintett számára, hogy jogusult legyen a hírlevélre. A hírlevél direkt marketing elemekkel rendelkezik és reklámot tartalmaz. Szolgáltató a hírlevél igénybevétele során az Érintett által megadott adatokat kezeli. Ezek az adatok az Érintett neve és email címe.

Az Érintett korlátozás és indokolás nélkül, bármikor, ingyenesen leiratkozhat a hírlevelek küldéséről. Ezt megteheti levélben, e-mailben, a hírlevelek alján található „Leiratkozás” linkre történő kattintással Ebben az esetben Szolgáltató minden - a hírlevelek küldéséhez szükséges - személyes adatát törli nyilvántartásából és további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg az Érintettet. 

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat. 

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

 


Bevásárlókosár

Kereső

ADJ PARTNER

  


 

AKCIÓ !

 
American DJ RICOCHET 
Ú
J TERMÉK!
BEVEZETŐ ÁR!

LIKE ON FACEBOOK


Termék ajánló

Forgalmazott márkáink









































































HIRDETÉS



Hangszerek hang, fénytechnika 

NETpark.hu linkkatalógus


Vásárlói vélemények

Üdvözlöm!
Puskás Zoltánnak hívnak.
Szeretném megköszönni a korrekt gyors és kitûnõ minõségû kiszolgálást!
Maximálisan meg vagyok elégedve a kiszolgálással,és a termékkel!
Természetesen köszönet illeti a futár szolgálatot is,hiszen pontosan-idõben szállította le az általam megrendelt készüléket!
Továbbra is bizalommal fordulok a PIRAMIS Technika-hoz!
Még egyszer köszönet mindenért!


"Korrekt cég, korrekt árakkal"
Goóz László, Antal Róbert
Balaton-hang Rendezvénytechnika
www.balaton-hang.hu/

A szervízükkel nagyon elégedett vagyok. Nem találkoztam még ennyire segítőkész szervíz szolgáltatással, mint az Önöké. Köszönet érte."
Szűcs Lajos
DJ

T
ökéletesen megvagyok elégedve a Mini fog 400 füstgéppel,még nem hagyott cserben pedig már egy jó pár órát üzemelt. Köszi" Sz. Attila

"Teljes mértékben megvagyok elégedve a termékkel,és az online kiszolgálással is"
Retkes Tamás
SkyT
www.skyt.mlap.hu

DAP AUDIO P-2000 erősítőről:
"Többször is használtam már teljesen feltekerve és semmi kivetnivalót nem találtam. Full hangerőn is jó a hangja. A megrendelés utáni postázással sem volt semmi probléma minden rendben volt."
Illés Lajos

DAP AUDIO GM-160 BK mikrofon állványokról:
"Meg vagyok elégedve a mikrofon állványokkal"
Tóth Tibor
ex DJ

A kiszolgálásról:
"Köszönöm  Szépen  Uram !! Meg nyugtatott ,nagyon  Szakszerű  a  Vevő  ellátása !!  Minden  jót  Kívánok   Önnek.  Üdvözlettel : Berki  Barnabás"



Webáruház

0.0936 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc