realstore webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Kategóriák

· AKCIÓS TERMÉKEK
· Fürdőszoba kiegészítők


· BIDÉFUNKCIÓS WC TETŐ
· Hideg vizes

· Hideg-meleg vizes

· WC césze bidés wc tetővel


· CSAPTELEP
· Bidé csaptelep

· Falon kívüli zuhanyszett

· Kád töltő csaptelep

· Kád-Mosdó csaptelep

· Kiegészítők

· Mosdó csaptelep

· Mosogató csaptelep

· Zuhany csaptelep


· FÜRDŐSZOBA BÚTOR
· Klasszikus fürdőszoba bútor

· Modern fürdőszoba bútor

· Mosdópultok


· HŐSZIVATTYÚK
· 3 - 16 kW MONOBLOKK 1-3 Fázisú

· 3 - 16 kW SPLIT 1-3 fázisú


· KÁD
· Akril kád

· Kiegészítő termékek

· Lemez kád

· Öntött márvány kád


· Kádparaván
· CVS2

· VS3


· KAZÁN
· Fűrészporos kazán

· KONVEKTOR KAZÁN

· Vegyestüzelésű kazán


· KLÍMA
· ARGO KLÍMÁK

· CARRIER KLÍMA

· CASCADE KLÍMÁK

· COMFEE KLÍMA

· DAIKIN KLÍMÁK

· FISHER KLÍMÁK

· GREE KLÍMA

· HD DIGITAL KLÍMÁK

· KLÍMA KIEGÉSZÍTŐK

· LG KLÍMÁK

· MIDEA KLÍMÁK

· MITSUBISHI KLÍMÁK

· NORD KLÍMÁK

· PANASONIC KLÍMÁK

· POLAR KLÍMÁK

· RCOOL Klímák

· SAMSUNG KLÍMÁK

· SKYWORTH KLÍMA

· TOSHIBA KLÍMÁK


· MASSZÁZSMEDENCÉK
· VITAL-SPA

· VITAL-SPA KIEGÉSZÍTŐK


· MOSOGATÓ
· Gránit örlemény mosogató

· Kiegészítő termékek


· RADIÁTOR
· Fürdőszobai radiátor

· Fűtőpatronok

· Lap radiátor


· SZANITER
· BIDÉ

· ÖNTÖTT MÁRVÁNY MOSDÓ

· PISOAR

· PORCELÁN MOSDÓ

· WC


· WC TARTÁLYOK
· Bidé szerelő elem

· Falba építhető WC tartály

· Falra szerelhető WC tartály


· ZUHANY FOLYÓKA
· Falhoz beállítható peremmel

· Peremes

· Zuhanyfolyóka fed rács


· ZUHANY PANEL
· Hidromasszázs zuhanypanel


· ZUHANYAJTÓ
· 100 cm zuhanyajtó

· 110 cm zuhanyajtó

· 120 cm zuhanyajtó

· 140 cm zuhanyajtó

· 70 cm zuhanyajtó

· 80 cm zuhanyajtó

· 90 cm zuhanyajtó


· ZUHANYKABIN
· Íves zuhanykabin

· Szögletes zuhanykabin

· Zuhanybox

· Zuhanykabin Ülőke


· ZUHANYTÁLCA
· Akril zuhanytálca

· Kiegészítő szerelvények

· Lemez zuhanytálca

· Öntött márvány zuhanytálca

Üzletszabályzat

 1.1 A REALSTORE Webshopban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, azonban telefonon is állunk vásárlóink rendelkezésére.
1.2 A Webshopban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelezőnek tekinti.

2. REGISZTRÁCIÓ
2.1 A www.hutesfutesszaniter.hu oldalon korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval vásárolhatnak, mint amit ott megadtak. Amennyiben a vásárló a Webshopban nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot, ezen felül a vásárlást megkönnyítendő regisztráció nélkül is lehet vásárolni, viszont a személyes adtok megadása a vásárlás előfeltétele!

3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS
3.1 A REALSTORE Webshopban leadott rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
3.2 Szállítással kapcsolatos információk a szállítási költségel menüpont alatt találhatók.
3.3 A vásárlást akkor tudjuk  rögzíteni ha a vásárló az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a REALSTORE Webshop felelősséget nem vállal. 
3.4 A megrendelés csak abban az esetben tekinthető érvényes szerződésnek a REALSTORE web áruház és a megrendelő között, amennyiben a megrendelő a megrendeléséről  a  REALSTORE web áruháztól e-mailben visszaigazolást kap a megrendelt termékek várható szállítási időpontjáról. és teljes áráról továbbá a várható szállítási költségről, ha megrendelték a várható beüzemelés időpontjáról és annak teljes kölltégéről! Beüzemelési igényt  kizárólag csak írásban fogadunk el!
3.5 Az általunk e-mailben vissza NEM igazolt megrendeléseket nem tekintjük elfogadott, és véglegesített szerződésnek!
3.6  A szállítási dijakat kizárólag a futárcég határozza meg,  az általuk végzett ármódosításokért a REALSTORE web áruház felelősséget nem vállal.
3.7 A szállítási dijat mindig külőn kell a szállítást végző cég alkalmazotjának a szállítási címen a megrendelt termék             ( termékek) vételárán felül fizetni!
3.8 A vásárlást akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a REALSTORE Webshop felelősséget nem vállal.

4. BEMUTATOTT TERMÉKEK
4.1 A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg vagy részletes felvilágosítást kaphat a vevőszolgálatunktól.
4.2 A vételár mindig a kiválasztott áru alatt feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t és minden esetben 1 darab termékre vonatkozik.
4.3 A termékek vételára csak a megvásárolt termékekre vonatkozik, a beüzemeléshez szükséges kiegészítőket, segédanyagokat NEM tartalmazza.
4.4 A termékeinkre 1-5 év garanciát vállalunk, amely garancia érvényesítéséhez a garancialevél és számla szükséges.
4.5 Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll, az oldalon szereplő termékek ára és leírása tájékoztató jellegű adatok, aktuális árakról és részletekről vevőszolgálatunk tud pontos felvilágosítást adni.
4.6 A termékfotók illusztrációk, a termékek a valóságban eltérhetnek, fejlesztésük folyamatos előre halad ezáltal a kivitelük is változáson mehet át.

5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
5.1 A REALSTORE Webshopban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
5.2 A REALSTORE Webshop semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be: - Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat. - Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a REALSTORE Webshop akadálytalan működését és a vásárlást. - Bármilyen meghibásodás bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. - Bármely levél - függetlenül attól hogy papír vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése. - Bármely szoftver nem megfelelő működése. - Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
5.3 A REALSATORE Webshop nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt, ami a REALSTORE Webshophoz való csatlakozás miatt következett be.
5.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
5.5 Egyedül a vásárló felelős a REALSTORE Webshophoz való kapcsolódásáért és a REALSTORE Webshopban való vásárlásért.
5.6 A RERALSTORE Webshop nem vonható felelősségre semmilyen esetben vissmaior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
5.7 A REALSTORE Webshop szabadon, bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és az áruház kínálatát, akcióit, árait! Ezzel kapcsolatban értesítési és bárminemű indoklási kötelezettsége nincs, továbbá a REALSTORE Webshop nem vonható felelősségre ezzel kapcsolatban.
5.8 A REALSTORE Webshop szabadon megváltoztathat bármilyen árat, szállítási határidőt. A változás a REALSTORE Webshopba történt bejelentés időpontjától lép életbe. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
5.9 A REALSTORE Webshop szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a REALSTORE Webshop nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
5.10 A REALSTORE Webshopban megvásárolt termékek beüzemelése is megrendelhető, viszont a termék megvásárlásával automatikusan ezen szolgáltatás nem jár a termék mellé. Azon termékek amelyek önmagukban használatra nem készek csak más hozzávásárolt a mükdésbe hozatalukhoz nélkülőzhetelen segédanyagok illetve berendezések bepítése melett üzmelehetők be, alapvetően nem tartalmazák ezeket a kiegészítőket. Ilyen terméknek minősúl az összes szanitertermék, kazánok, klímák, külön megvásárolt klíma beltéri egység, klima kültéri egység.
5.11 Ha a  vásárló a vásárlás során nem tájékozodik a megvásárolni kívánt terméket bemuntató oldalon teljeskörüen a téjkozatlanságért és az ebből eredő részéről vélt  megtévesztésért melyet ha teljeskörüen tájékozodik elkerülhetet volna a REALSTORE Webshop üzemeltetője a Fagyos-Szentek Kft. semmliyen felelősséget NEM vállal!.

6. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA 
 
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján!
 
A 45/2014 fogyasztóvédlemi törvényben foglalatak alapján, web-áruházban rendelt termékeket a vásárlástól számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetik és a vásárlástól elállhatnak!
Ennek feltétele, hogy a vásárlási szándéktól való elállást a 14 napos határidőn belül írásban kötelező jelezni a kereskedő felé.
A vásárolt terméket (termékeket) eredeti állapotukban, minden tartozékával együttesen sérülésmentesen tisztán a gyári sérülésmentes csomagolásában kell visszaküldeni, vagy személyesen visszaszállítani a kereskedőhöz. Hiányos, vagy sérült csomagolású terméket 20% értékcsőkkentéssel áll módunkban visszavásárolni. Ezt az összeget a visszafizetendő vételárból levonjuk!Hiányos terméket NEM áll módunkban visszavásárolni!
A vételár visszafizetését a 45/2014 fogy.véd. törvény alapján a kereskedő a termék(termékek) visszaszolgáltatástól számított14 napon belül köteles végrehajtani.
Ehhez az NFH honlapjáról a www.nfh.hu/node/4375  letölthető a szükésges formanyomtatvány.

Cégek vásárlása esetén, a Ptk. alapján fogyasztónak az a személy minősült, aki a szerződést a gazdasági vagy szakmai tevékenységi körén kívül eső célból kötötte. A jogszabályváltozások eredményeként a fogyasztó ma már csak természetes személy lehet (így szabályozza az új Ptk, valamint a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény).

Cégtől kizárólag írásban fogadunk el megrendelést!
Cégtől befogadott rendelést, és a rendelésre behozott terméket NEM veszük vissza semmilyen módon!
Céges rendelés esetén a vételár előre történő kifizetését kérjük!
Céges vásárlás esetén, a terméket (termékeket) 5 munkanapig tároljuk inegyenesen, ezen felül minden tárolt nap után 500.-Ft tárolási díjat számolunk fel!
Amennyiben a vásárló cég a rendelt terméket (termékeket) nem veszi át felszólításunk ellenére sem, úgy 30 nap után értékesítjük, tárolási díjat felszámoljuk részére, és követeljük anak megtérítését minden felmerült költségünkel együtt!
 
6.2 Higéniai termékeket (WC kagyló, WC tető, Bidé, Zuhanypanel, Bidés wc ülőke, stb. higiéniai okoból nem áll módunkban visszavenni!
6.3 Azon termékeket melyek a vevő egyedi igénye szerint  rendel be a web-áruház a gyártóktól, illetve a nagykereskedelmi forgalmazóktól nem áll módunkban visszavásárolni.
6.4 A webáruházban megvásárloható, zuhanykabinok, zuhanytálcák egyedi rádiusszal rendelkeznek, más gyártók zuhanytálcáival, illetve zuhanykabin rendszerikkel nem feltétlenül kompatbilisek! Rendelés előtt minden esetben kérjék szakember tanácsát. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy ilyen esetekben a már beüzemelét de nem megfelelő rádiusz méretekkel összepárosított rendszerekért semmilyen felelősséget NEM vállalunk, továbbá a beépített zuhanytálcákat és kabinokat a Fagyos-Szentek KFT NEM vásárolja vissza!
7. SZEMÉLYES ADATOK
7.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása, kezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.
6.2 Megvásárolt nagyértékü klíma berendezések, melyek külön beüzemelést igényelnek, és helyhez kötöttek  az elállási lehetőség a beüzemelés időpontjáig lehetséges. Ezen időpontot a beüzemelést végző cégnek cégszerű aláírással és béjegzővel kell igazolnia. A beüzemelés idópontjától kezdve a vásárlástól elállni nem lehet ezt követően hibás működés esetében garanciális javítást lehet igénybe venni. Amennyiben garancia idő belül a javítás nem lehetséges a készülék cseréjét lehet kérni. A készülék csere ugyanarra a  típusra lehetséges.

Kapcsolat

         Értékesítés
   
Tel: 06-30-8337761
   info@technofrig.hu

  Beüzemelés-Szerviz
     Tel: 06-30-6638052

    info@technofrig.hu
       
   

Termék ajánló

Akciós termékek

realstore 00811
M-Acryl Classica 160x78 cm térben álló kád bronz lábbal*

bruttó 386.000 HUF
AKCIÓ! - 7%
bruttó 357.990 HUF

További akciós termékek

Hírlevél
Webáruház

0.075 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc