rejtjel webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Termék ajánló

Akciós termékek

rejtjel 00760
Környezetjog

4.980 Ft
AKCIÓ! - 40%
2.988 Ft

További akciós termékek
Adatvédelem
Adatvédelmi nyilatkozat

A Rejtjel Multimédia Kft. adatvédelmi nyilatkozata

A Rejtjel Multimédia Kft. mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. A webshop termékeit úgy is megtekintheti, hogy nem ad meg magáról semmiféle információt. A vásárlás és a hírlevél funkció biztosításához azonban szükség van regisztrációra és ily módon a felhasználó azonosítására. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, harmadik személynek nem adjuk tovább.

A személyes adatok felhasználása

Személyes adataira elsősorban az alábbiak miatt van szükség:
- Ezen információk alapján tesszük lehetővé webáruházunkban a vásárlást.
- Ezen információk alapján értesíthetjük cégünkkel kapcsolatos aktuális hírekről.

Külön értesítés nélkül a Rejtjel Multimédia Kft. csak a törvényben előírt esetekben adhatja ki az Ön személyes adatait, illetve akkor, ha jóhiszeműen meggyőződött arról, hogy az információ a következőkhöz szükséges: (a) a megfelelő jogszabály rendelkezései így kívánják, vagy a Rejtjel Multimédia Kft.-vel, illetve a webhellyel kapcsolatos jogi eljáráshoz szükségeltetik; (b) a Rejtjel Multimédia Kft.-hez és annak webhelyeihez fűződő jogok vagy tulajdon megvédése érdekében, és (c) abban a sürgős esetben, ha meg kell védeni a Rejtjel Multimédia Kft. felhasználói, webhelyei adatait.

Hozzáférés a személyes adatokhoz

A Bolthely.hu rendszere lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármikor ellenőrizzék személyes adataikat és módosíthassák, illetve törölhessék azokat.

Az adatvédelmi nyilvántartási számunk : NAIH-54937

Kereső

Bevásárlókosár

Hírlevél


Kövess minket!


Follow justitiarejtjel on Twitter


Webáruház

0.0574 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc