robogoalkatresz webáruház, webshop

Kategóriák

Hírlevél

Termék ajánló

Olcsó.hu -- Google.hu --ÁrközPont--Lapozz.hu----Akcios eu.

Rieju Toreo, Tauris Fuego, Samba, mambo, Motowell Magnet , CPI Oliver, Cracker, Sity Hooper, Keewy F - 2018.06.27. 09:11
 Végre tudtam szerezni 5db ülést, ennél olcsóban nem lehet beszerezni.


Négyütemű japán motor javítás. - 2018.02.21. 13:27
 Vállalom Honda  Dio 4T, Scoopy 4T, Today 4T,   Suziki Lets 4, Address 4T  motor javítását, felujítását de a komplett motort kell elhozni mert én szerelem ki-be a blokkot.


Gyújtás elektronikák, CDI-k. - 2018.02.14. 15:35
 Tisztelt vásárlók!
Az elektronikák mind működő motorból származnak, mind ki van próbálva, ezért csak úgy rendeljék meg ha biztosan ez a baja a motornak és nem fogja kicsapni miután rátették mert erre nincs visszafizetési garancia, a fentiek miatt. Sajnos ezek drága alkatrészek és pillanat alatt tönkre lehet tenni és egy motoron csak egy van belöle, egy komplett motort kell vegyek hogy legyen belöle.


JAPÁN belpiacos robogók bontása! - 2016.08.30. 09:40
Japán elpiacos,injektoros és karburátoros robogókat bontok, ezeket árverésen kell vennem , nem olcsók, ezért kissé drágábbak az alkatrészei mint a kínába gyártott alkatrészek. Az elekrtomos alkatrészeket kérem csak a hiba megállapítása után rendeljék meg nem tudok rá visszafizetési garanciát adni mivel ezek mind tökéletesen működnek nekem  és nem tudom a szerelő mit csinál vele. Soha nem adok rossze elekrtonikát senkinek!!


Postadíj! - 2013.07.04. 09:14
, Utánvéttel a leg  könnyebb csomag 1kg-ig 1790ft ,1-től 2kg ig  1872, és így tovább a súlytól függően,előre utalásnál kérem megvárni a válaszlevelemet mert lemérem és megírom mennyi lesz a postadíj, ezt kell utalni az alkatrész árával együtt. levélként nem tudok utánvéttel küldeni mert az nagyon drága lett, mindent csomagként küldök, csak az előre utalt levélben elférteket küldöm levélként,így olcsóbb, 1250ft.


Nem megfelelő alkatrész, használt sisak. - 2012.10.09. 12:04
Ne haragudjon meg senki,de ezentúl nem küldök olyan alkatrészt ami csak "hasonlít  rá" vagy " biztos hogy jó állapotú" és nem  a megnevezett tipusé, mert csak visszaküldik és annak nem sok értelme van. Igyekszem mindent leméretezni, meg kell mérni és úgy rendelni!  A használt sisak az fejen volt használva, nem a vitrinbe állt, minden esetbe ki kell mosni mert koszos belül, ennek ellenére ezek mind márkás sisakok, nem kínai ami kettétörik egy esésnél de olcsó, sajnos  manapság ezt nézik, ebben az esetben ez nem jó irány mert a fejéről van szó mindenkinek!!
Köszönöm!


Telefon hívások , levelek! - 2012.04.12. 15:37
Elnézést kérek ha kicsit későn válaszolok a levelekre, de egyedül vagyok és nagyon kevés időm van pedig 8-tól este 6-ig itt vagyok, de csak délután tudom elolvasni a leveleket és válaszolni rá.
A telefonálni kérem  csak  fontos esetbe tegyék, 10-16-ig  mert nem tudom mindíg felvenni, és nagyon zavar ha bontok, vevők vannak, csomagolok és valaki folyamatosan csőrget percenként csak azért hogy megkérdezze amit a weboldalon lát, vagy nem lát mert nincs ilyen termék !  Majdnem  mindent leméretezek, fényképezek csak hogy el lehessen igazodni rajta.   SMS-re nem tudok válaszolni!  Szerintem ez egy olyan weboldal ami a laikusok is könnyen eligazodnak, csak méregetni kell.


Külföldi postázás! - 2011.07.13. 13:50
Külföldre csak előre utalással tudok csomagot küldeni mert nincs utánvétel, így az  alkatrész árához hozzá kell adni a postaköltséget, ami elég drága lehet.  Ez nem egy olcsó megoldás, ennél jobb ha a magyar határ mellett van egy postahivatal és oda kérik postán maradóra és 5 napon belül bemennek érte, vagy egy magyar ismerős címére kell kérni.

Keresett kifejezések
honda dio alkatresz, honda dio af56-57, peugeot, cpi robogo idomok, CPi, kinai, honda dio , derbi, honda dio gázkar, dio, kymco, ą , š ą š garelli szivocsonk, š ą š piaggio liberty els ą villa, ą š ą garelli szivocsonk, ą š ą piaggio liberty els š villa, Yamaha jog ülés , honda dio af 56-57 első lámpa, Ztech első sarvedo , Tauris dekni , piaggio nrg alkatreszek , km , sukida, honda dio elsö kosár, Honda dio első sárvédő, honda dió karburátor, honda robogo alkatreszek, suzuki ran, hero puch berugo racsni, Aprilia sr 50 , Index, keeway, honda lead sfx 50 2t , Kinai 4t , Piaggio kipufogó könyök , yamaha ct 50 , piaggio, piaggio star50, cpi argon hátsóvillágitás foglalatal, peugeot 103, peugeot treekr, Tauris, sztender, karburátor, mbk doodo kipufogo, Sukida benzintank, cipire km ora plekszit, benzin, bws taposo, suzuki, suzuki run, blokk, honda af 62, Derbi Hunter, malaguti grizzly gyujtas, suzuki sepia af50, idom, Tact, yamaha yog r felni, honda lead 50 gyujtas alkatresz, hunter, Suzuki lets 4, honda, honda gyro canopy alkatresz, yamaha jog 27v kapaszkodó, citi hopper szivató, suzuki lets5 idom, suzuki lets, kymco zx50, benzintank, yamaha jog 3kj benzin tank, tank, pgo star 50, moto zeta rally 50 blok, suzuki sepia zz alkatresz, yamaha cygnus, Aprilia tuareg 41 es dugattyu, novara city hátsó lámpa, Amerigo, gilera, Susuky adress 50 4t vaz, kymco kilométeróra, hátsó lámpa, aprilia scarabeo, af 56, kymco agility 50 légszűrő, Hátsó teleszkóp, Typhoon, Kymco agility motorelektronika, novara, r ac pumpa, amerigo bolivar, "yamaha rd 80/", Tauris samba, piaggio typhoon alkatreszek, malaguti ciak alkatresz, elsó lámpa, Kipufogó, suzuki gn 125, keeway hurricane, suzuki katana, peugeot speedfight bendix, piaggio nrg, axis, honda lead, Bws, sym attila robogo alkatreszek, sukida alkatreszek, Cdi, puch, Amerigo bolivár moped motor, kínai 125, yamaha majesty 125 alkatreszek, suzuki love three, honda today 4 t, suzuki bara, Rieju toreo, honda dio af34, Peugeot sv 50 robogo alkatreszek,

FEKETE LISTA.
Kitöröltem az évek alatt összegyült szemtelen embereket, de újra termelődnek!  Ők azok akik megrendelték,mégsem vették át a csomagot, kifizetem előre a postadíjat és mikor vissza hozta a posta, ismét fizetek posta díjat! Ők itt ne rendeljenek többet!  Ez így nem fog működni!  Sajnálom ha nem tetszik hogy kiírom a nevüket,címüket de csak így tudom elejét venni ennek a szemétségnek!

Német Péter....Pécs...Endre utca 12.
Horváth András...Hatvan...Fürdő út  26.
Budai Mário....Újharangod...Fő út 16.
Dóczi István....Szeged...fraknól út 7.
Hangonyi László....Mátraterenye..  Zagyva út 1.
Fekete Tamás....Ózd...Szentistván út 30  fsz.2.
Hupcsik Imre...Somoskőújfalu..bethlen Gábor. 9.
Kovács Ede - Szerep...Dózsa telep 12.
Vita Károly..Monorierdő--Szabadság utca 29.
Winter Andrea..Jánossomorja..Erdő sor 14

2019:  Újra itt vannak a sumák emberek.
Tóth Attila  Magyaralmás.. Kossuth utca 19.
BevásárlókosárWebáruház bérlés és készítés

0.12 mp