sinusprint webáruház, webshop

Kategóriák

Termék ajánló


Vásárlási feltételek
Rendszer használata:
Termékeinket regisztráció nélkül is megtekintheti, az árucikkekről a mellettük található képekből és leírásokból tájékozódhat. A termékek mellett található "kosárba" gombra kattintva helyezheti el a kiválasztott terméket virtuális bevásárlókosarába, ami azonban nem kötelezi vásárlásra. A kosár tartalmát vásárlás előtt kedvére módosíthatja, a KOSÁR TARTALMA feliratra kattintva bármikor megtekintheti. Amennyiben a termék megvásárlása mellett dönt, kérjük olvassa el a FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS menüpontot és kattintson a VÉGLEGESÍTÉS feliratra. Itt kiválaszthatja a fizetés módját, majd eldöntheti, hogy milyen módon szeretne hozzájutni a megvásárolt árucikkhez. Ha a vásárlással kapcsolatban bármilyen kérdése van, kérjük keresse meg ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mail-ben.

Vásárlási feltételek, garancia:

A vásárláshoz regisztráció szükséges. A regisztrációhoz kérjük az űrlap minden pontját kitölteni. A pontos regisztráció a sikeres vásárlás feltétele. A termékekről információt az adott terméknél olvashat. A termékek mellett feltüntetett árak nettó árak az áfát nem tartalmazzák! Cégünk, az eladott termékekre a mindenkori jogszabályokban meghatározottak szerint vállalja a szavatosságot illetve a garanciát. Nem vállalunk garanciát szállításból, tárolásból, szándékos rongálásból eredő sérülésekre.


A vásárlástól való elállás joga:
Az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Cégünk ebben az esetben a termék árát visszafizeti. (A visszaküldés költsége a vevőt terheli). Amennyiben a vásárlástól eláll, csak sérülésmentes terméket vásárolunk vissza. Árut portósan nem fogadunk! Vásárlónk nem gyakorolhatja az elállás jogát olyan áru vásárlása esetén, amely a vásárló személyéhez kötött, illetve amelyet a vásárló kérése alapján állítottak elő.

Adatvédelem:
A vevők személyes adatait az Adatvédelmi törvény szabályozásának megfelelően kezeljük. Az adatokat kizárólag saját célra használjuk, azokat harmadik fél részére nem adjuk át.

Információ a termékekről:

Amennyiben további információt szeretne a termékekről, azt az Alapanyagok menüben olvashat vagy a info@sinusprint.hu e-mailen keresztül kérhet.

Szerződési feltételek:

- Webáruházunk vásárlója lehet bármely természetes személy, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet. Vásárlóinkat kérjük, hogy első vásárlásuk előtt regisztrálják magukat. A regisztrációval vásárlónk tudomásul veszik szerződési feltételeinket.

- Ha vásárlónk elfelejti jelszavát, az ELFELEJTETT JELSZÓ fül alatt kérheti annak pótlását. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség. 

- A felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi mezőjének kitöltését követően, a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE ikonra kattintva jön létre. A felek között ily módon létrejött, írásba foglalt szerződést, a Szolgáltató rögzíti, és annak létrejöttét megőrzi.


- Fenntartjuk a jogot, hogy a webáruházban szereplő termékek árát, küllemét és alapanyagát változtassuk. Az árváltozások akkor lépnek életbe, amikor azok a webáruházban megjelennek.


- A webáruházban feltüntetett árak BRUTTÓ árak, a 27%-os Áfát tartalmazzák!

- A vásárlót a termék vagy termékek eladási ára + postaköltség felett más fizetendő összeg nem terheli!

- A közölt árak a csomagolás és házhoz szállítás költségeit nem tartalmazzák! Az akciós árak mindig a készlet erejéig, illetve az akció időtartamáig érvényesek! Amennyiben tévedésből vagy rendszerhibából adódóan hibás ár kerül a webáruházban feltüntetésre,  „0” Ft-os vagy „1” Ft-os ár, akkor Cégünk nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vásárló elállhat vásárlási szándékától.

- Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben ügyfelünknek lejárt, kifizetetlen számlája van, további megrendeléseit csak készpénzes fizetéssel áll módunkban teljesíteni. A számlán szereplő termékek tulajdonjoga, kiegyenlítésig cégünk tulajdonát képezik.

- Késedelmes fizetés esetén a Ptk. szerinti késedelmi kamatot számítunk fel!

Tartalom felhasználása:

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel!


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

- Habbal oltó biztonsági jel - utánvilágító
- Habbal oltó biztonsági jel - utánvilágító

bruttó 890 Ft
AKCIÓ!
bruttó 625 Ft

További akciós termékek

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.19 mp