steamcooling webáruház, webshop

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Infrafűtés

Párahűtés, Párásítás

Párásítórendszer tartozékai

Teraszhűtés
TecnoCooling párásító rendszerek - Teraszhűtés, teraszklíma, kültéri klíma

A TecnoCooling kültéri hűtési rendszert nagy hatékonysággal alkalmazzuk az épületekhez kapcsolódó teraszok, balkonok, kerti pihenők esetében.
A nyári kánikulában ezek a helyek - főleg a déli, délnyugati fekvésű teraszok - napközben szinte használhatatlanok, de a koraesti órákban
sem szívesen ül senki 30°C feletti hőségben.
 
Az esti órákban pedig - külön adagoló használatával természetes hatóanyagú szúnyogriasztót alkalmazva - a kellemetlenkedő repülő
rovarokat, szúnyogokat is távol tarthatjuk.
Minél melegebb a levegő, a speciális szórófejeken keresztül 5-10 mikron nagyságú vízcseppekre porlasztott víz annál jobban ki tudja fejteni pozitív hatását, annál hatékonyabb és érzékelhetőbb a hűtés intenzitása. 30 °C feletti hőmérséklet esetén ez az érték a minőségi porlasztástechnikának köszönhetően a 8-12 °C-ot is eléri.

A kültéri klíma rendszer segítségével tehát a teraszok, kerti pihenők használata a nap minden szakában kellemessé tehető.

A kültéri hűtés technológiájának alkatrészeit tudatosan úgy tervezték, hogy egy rendszer kivitelezésénél ne legyen megoldhatatlan feladat. A mindig egyedileg tervezett vonalsoros rendszer alkatrészei teljesen a környezetbe illeszkedőek, "elrejthetők", szinte észrevétlenek. A Mobil Klíma és az EuroJet pedig modern formájával kifejezetten érdekes, a modern környezethez illő megjelenéssel rendelkezik.

Akciós termékek

Távirányítós infra sötétsugárzó 1000W
Távirányítós infra sötétsugárzó 1000W

nettó 85.540 Ft
AKCIÓ!
nettó 72.740 Ft

További akciós termékek

Ipari párásítás

Páratartalom-szabályzás

Az adiabatikus hűtésrőlWebáruház bérlés és készítés

0.2 mp