steamcooling webáruház, webshop

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Infrafűtés

Párahűtés, Párásítás

Párásítórendszer tartozékai

Infrasugárzók-Sötétsugárzók alkategóriái
Teraszfűtő infrasugárzó
 Teraszfűtő infrasugárzó (7 féle termék)
Az esztétikus megjelenésű kültéri infrafűtő készülékek már rögtön a bekapcsolás után azonnal melegérzetet adnak, így 100%-os hatékonysággal működnek. Mivel az infrasugarak nem a levegőt, hanem a személyeket, tárgyakat fűtik, az infrasugárzók a szeles idő ellenére is hatékony fűtést eredményeznek. A teljes mértékben por- és vízálló (IP65) készülékeket a fedetlen teraszokon, kertekben is kint hagyhatjuk, ezek a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenállnak.
Infra sötétsugárzók
 Infra sötétsugárzók (3 féle termék)
Az infrasugárzó panel speciális alumínium ötvözetből készült, melynek felületét különleges, galvanizált bevonat fedi. Az infrasugárzó készülékektől elvárható módon, nagy teljesítményének köszönhetően azonnal és hatékonyan fűti fel környezetét. A sugárzó panel belsejében találhatóak a fűtő elemek,ezáltal a hagyományos infrapanelekhez hasonlóan nem bocsátanak ki magukból fényt. Az infra sötétsugárzókat változó teljesítménnyel ( 1000-3200W), több modellben gyártják, így a különböző igényeket is képesek Kényelmes: Nem keringteti a levegőt, így nincs felszálló por, szálló baktériumok. Szagmentes, zajmentes, nem világít. Energiatakarékos: Kiváló hőtermelési hatékonyság és hősugárzási hatás jellemzi. Termosztát segítségével szabályozhatja működését és ezzel energiát takarít meg. Gyógyhatás: Az infrasugárzás nem a bőr felszinét melegíti, hanem eljut a mélyebb szövetrétegekhez, és ott fejti ki terápiás hatását. Fokozódik a vérellátás, az anyagcsere, erősödik az immunrendszer,gyorsulnak a húzódásos, gyulladásos, izületi betegségek gyógyulási folyamatai, enyhülnek a krónikus felsőlégúti megbetegedések, allergia tünetei.kielégíteni.
Távirányítós infra sötétsugárzó
 Távirányítós infra sötétsugárzó (4 féle termék)
A hagyományos sötétsugárzók tovább fejlesztett változata. Távirányítóval vezérelhető, 4 fokozatú teljesítményszabályzás jellemzi, melynek segítségével 25-50-75-100 %-os fűtőteljesítmény választható. Beépített időzítővel is rendelkezik, mellyel 2-4-6-8 órás időzített működést tesz lehetővé.

Akciós termékek

Infra sötétsugárzó 3200W
Infra sötétsugárzó 3200W

nettó 108.652 Ft
AKCIÓ!
nettó 94.480 Ft

További akciós termékek

Ipari párásítás

Páratartalom-szabályzás

Az adiabatikus hűtésrőlWebáruház bérlés és készítés

0.08 mp