Kategóriák

Felszerelések és kiegészítők

Led Lighting

Partnereink

Új feltöltés

ASZF
Általános szerződési feltételek

Vásárlás menete

Webáruházunk felépítése kényelmes és egyszerű. A vásárláshoz regisztráció nem szükséges. Regisztrálni a főoldalon jobb oldalt "Regisztráció" szövegre kattintva tud. Amennyiben regisztrált, a megadott e-mail címére kap egy regisztrációt jóváhagyó levelet.
A kosár tartalmát a "Kosár" menüpont segítségével is ellenőrizheti. Itt is módosíthatja azt, hogy a kosárba tett termékből milyen mennyiséget kíván rendelni, illetve törölheti az adott tételt. Lehetőség van a kosár teljes kiürítésére is. Ha kosár oldalon az Ön által kiválasztott termékek és darabszámok szerepelnek, és be van lépve, akkor a gombot megnyomva véglegesítheti a megrendelését.

Vásárlását követően egy értesítő e-mailt küldünk, amelyben megtalálhatja az összes eddigi megrendelését, amit az áruházban elküldött. Amennyiben kérdése van, kérem, keresse munkatársunkat.

Szállítási költségek

A szállítási költséget és módot az árú súlya, mérete és ára határozza meg!

  PostNet futárszolgálattal küldjük el rendelését utánvétellel 1567,-+Áfa azaz 1990,-Ft ért

  PostNet futárszolgálattal küldjük el rendelését átutalásos fizetés esetében is ilyenkor 1220,-+Áfa azaz 1550,-Ft ért

24H futárszolgálattal,  nagyobb terjedelmes vagy több csomagos rendelések esetében küldjük a rendelését.

Túlméretes csomagok, alkatrészek esetén a rendszer extra szállítási költséget számol! A díjak minden esetben

rögzítve vannak az alkatrész leírásában. Pl. ( Kötelező SzKtg: 600 ) azaz minden darab termékhez 600,- Ft szállítási

költséget fog számolni a program.


A termékek árai a szállítási költséget nem tartalmazzák!

Áruházunkban feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Fizetési módok

Magánszemélyek alkatrész rendeléseiket többféle fizetési lehetőséggel rendezhetik !

Utánvét Az utánvétes csomagküldés lényege, hogy a számla értékét a kézbesítőnél kell fizetni, a csomag átvételekor.

Készpénz

Csak személyes átvételnél üzletünkben!

Kártyás fizetés

Üzletünkben bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk a Budapest Bank rendszerén keresztül kifizethetik a rendelt alkatrészeket. (a kártyás fizetés esetén a bankkártya szerződési feltételek is életbe lépnek)

Átutalással

A rendelt alkatrészeket elöbb kifizeti átutalással vagy bankfiokban befizeti számlánkra, és a pénz beérkezését követően elküldjük a futárszolgálattal

Garancia

Minden termékre az átadástól számított 6 hónapig garanciát adunk, kivéve, ha a gyártó ennél hosszabb garanciával hozza forgalomba a terméket. Garanciát csak szakműhelyben beszerelt alkatrészekre vállalunk, beszerelési számla és a szerviz által kibocsátott szakvélemény ellenében.
Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.!

Adatvédelemről

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk, adatait harmadik félnek nem adjuk át.
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Pontos információkat az adatvédelmi szabályzatban olvashat.

Az elállás joga Megrendelése során

Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 (tizennégy) napon belül indoklás nélkül elállhat. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Az árut csak sértetlen és bontatlan csomagolás esetén tudjuk visszavásárolni. A termék beszerelése után már nem áll módunkban annak visszavétele.
Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az árú visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az árú visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget, és az árú kiszállításának a költségét is. Az Eladó követelheti az árú nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai


Az adott árú megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.

A "Céginformáció" menüpontban megtalálja elérhetőségi adatainkat.
A személyes és vásárlási információimat hol tárolják? Az összes személyes és vásárlási információt a szerveren tároljuk, ahhoz hozzáférni illetéktelen nem tud.

Az általános szerződési feltételek 2015. 11. 01 hatállyal lép életbe.

Módosítás :  Visszavásárlási napok száma 14 napra módosítva 2016. 12. 01.

Módosítás : Szállítási költségek , árváltozás 2019.06.04.