Kategóriák

Felszerelések és kiegészítők

Led Lighting

Partnereink

Új feltöltés

ASZF
Általános szerződési feltételek

Vásárlás menete

Webáruházunk felépítése kényelmes és egyszerű. A vásárláshoz regisztráció nem szükséges. Regisztrálni a főoldalon jobb oldalt "Regisztráció" szövegre kattintva tud. Amennyiben regisztrált, a megadott e-mail címére kap egy regisztrációt jóváhagyó levelet.
A kosár tartalmát a "Kosár" menüpont segítségével is ellenőrizheti. Itt is módosíthatja azt, hogy a kosárba tett termékből milyen mennyiséget kíván rendelni, illetve törölheti az adott tételt. Lehetőség van a kosár teljes kiürítésére is. Ha kosár oldalon az Ön által kiválasztott termékek és darabszámok szerepelnek, és be van lépve, akkor a gombot megnyomva véglegesítheti a megrendelését.

Vásárlását követően egy értesítő e-mailt küldünk, amelyben megtalálhatja az összes eddigi megrendelését, amit az áruházban elküldött. Amennyiben kérdése van, kérem, keresse munkatársunkat.

Szállítási költségek

A szállítási költséget és módot az árú súlya, mérete és ára határozza meg!

GLS futárszolgálattal küldjük el rendelését utánvétellel 1650,-Ft ért

GLS futárszolgálattal küldjük el rendelését átutalásos fizetés esetében is ilyenkor 1250,-Ft ért

24H futárszolgálattal,  nagyobb terjedelmes vagy több csomagos rendelések esetében küldjük a rendelését.

Bruttó 24.000 Ft -tól  a szállítás ingyenes!

A termékek árai a szállítási költséget nem tartalmazzák!

Áruházunkban feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Fizetési módok

Magánszemélyek alkatrész rendeléseiket többféle fizetési lehetőséggel rendezhetik !

Utánvét Az utánvétes csomagküldés lényege, hogy a számla értékét a kézbesítőnél kell fizetni, a csomag átvételekor.

Készpénz

Csak személyes átvételnél üzletünkben!

Kártyás fizetés

Üzletünkben bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk a Budapest Bank rendszerén keresztül kifizethetik a rendelt alkatrészeket. (a kártyás fizetés esetén a bankkártya szerződési feltételek is életbe lépnek)

Átutalással

A rendelt alkatrészeket elöbb kifizeti átutalással vagy bankfiokban befizeti számlánkra, és a pénz beérkezését követően elküldjük a futárszolgálattal

Garancia

Minden termékre az átadástól számított 6 hónapig garanciát adunk, kivéve, ha a gyártó ennél hosszabb garanciával hozza forgalomba a terméket. Garanciát csak szakműhelyben beszerelt alkatrészekre vállalunk, beszerelési számla és a szerviz által kibocsátott szakvélemény ellenében.
Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.!

Adatvédelemről

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk, adatait harmadik félnek nem adjuk át.
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az elállás joga Megrendelése során

Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 (tizennégy) napon belül indoklás nélkül elállhat. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Az árut csak sértetlen és bontatlan csomagolás esetén tudjuk visszavásárolni. A termék beszerelése után már nem áll módunkban annak visszavétele.
Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az árú visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az árú visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget, és az árú kiszállításának a költségét is. Az Eladó követelheti az árú nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai


Az adott árú megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.

A "Céginformáció" menüpontban megtalálja elérhetőségi adatainkat.
A személyes és vásárlási információimat hol tárolják? Az összes személyes és vásárlási információt a szerveren tároljuk, ahhoz hozzáférni illetéktelen nem tud.

Az általános szerződési feltételek 2015. 11. 01 hatállyal lép életbe.

Módosítás :  Visszavásárlási napok száma 14 napra módosítva 2016. 12. 01.


KAPCSOLAT

   06 30 655-0467 06 1 787-8810
   1201 Budapest Nagy Győry István u.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL