tanckoktel webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Árukereső termékajánló

Adatvédelmi nyilatkozat
 
 
 
 
 
 
 
Bevezető
 
Kedves Weboldal Látogató, Vásárló, Tanfolyamra Jelentkező!
 
Amikor weboldalunkra látogatsz - a www.tancplaza.hu  - személyes adataid kezelésére, feldolgozására és felhasználására kerülhet sor. A továbbiakban szeretnénk tájékoztatni, hogy az adataidat ki és hogyan kezeli, meddig használja illetve, hogy milyen jogokkal élhetsz a saját adataiddal kapcsolatban.
 
1.Adatkezelés
 
Az adatkezelő: Reflexio 2005 Bt (1118 Budapest, Csiki-hegyek utca 3. Tánckoktél Tánciskola
Az adatokat a cég képviseletében Répás Krisztián és Dúl Veronika kezelheti.
 
Elérhetőségeink: info@tanckokteltanciskola.hu
Postacím: 2051 Biatorbágy, Ország út 9.
Telefon: Dúl Veronika 0630-393-0850
 
Az oldal technikai feltételeit a Unas Online Kft (9400 Sopron, Major köz 2. I/15) biztosítja, így az adatokat az általuk biztosított tárhelyen tároljuk.
 
Amennyiben oldalunk webáruház részét használod, úgy a megrendelésnél választható szállítási típusok kiválasztásának függvényében az alábbiaknak továbbítjuk az adataidat, melyek a szállítás kivitelezéséhez szükségesek:
 
- Postai szállítás esetén: Magyar Posta Zrt
- Pick-Pack Pont: SPRINTER Futárszolgálat Kft (1097 Budapest, Táblás utca 39.)
 
Amennyiben tanfolyamra vagy valamilyen programunkra jelentkezel, úgy az adatok felvétele egy űrlapon keresztül történik, melynek technikai hátterét  a SalesAutopilot Kft (1024 Budapest, Margit krt.31-33. félemelet 4.) biztosítja. A megadott adatok az általuk biztosított tárhelyen kerülnek tárolásra.
 
2. Mi az adatkezelés jogalapja?
 
A tanfolyamra vagy egyéb táncos programra való jelentkezéssel, illetve a webáruházban történő vásárlással összefüggő adatkezelési tevékenységek jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban az “információszabadságról szóló törvény”) 5. § (1) a) pontja jelenti, vagyis az Ön hozzájárulása alapján történnek, 2018. május 25-étől kezdődően azonban ehhez társul az Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikke (1) bekezdésének b) pontja is (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete) (GDPR”), vagyis az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben az érintett az egyik fél, vagy az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges.

A hírlevél küldésével összefüggő adatkezelési tevékenységek jogalapját az információszabadságról szóló törvény 5. § (1) a) pontja, illetve 5. § (2) a) pontja jelenti, vagyis a Te hozzájárulásod alapján történnek, 2018. május 25-étől kezdődően azonban ehhez társul a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a), illetve 9. cikk (2) bekezdésének a) pontja is, vagyis az ilyen adatkezelési tevékenységek a Te hozzájárulásod alapján fognak történni..

 


 
3. Milyen adatokat kezelünk, mit jelentenek a személyes adatok?
 
A személyes adatok élő személyhez tartoznak, akit az adatokból egyértelműen azonosítani lehet. Idetartozik a név, cím, telefonszáma e-mail cím, hitel- vagy bankkártya szám. Az azonosítás végrehajtható  a megadott információból vagy egyébként az adatkezelő birtokában lévő vagy várhatóan’ a birtokába kerülő bármely más információval összekapcsolva.

Az adatokat weboldalon keresztül gyűjtjük.

A webáruházból történő rendelés esetén a következő adatokat gyűjtjük és kezeljük:  név, email cím, telefonszám, szállítási cím, szállítási név, számlázási név, számlázási cím, bankkártyás fizetés esetén

Tánctanfolyamra vagy egyéb táncos programra való jelentkezésnél a következő adatokat gyűjtjük és kezeljük: név, születési dátum, email cím, telefonszám, táncpartner neve, táncpartner telefonszáma, táncpartner email címe

Hírlevélre való feliratkozás esetén a következő adatokat gyűjtjük és kezeljük: név, email cím

4. Mennyi ideig kezeljük adataidat?

A jelen Adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott céloknak megfelelően a szükséges ideig vagy a vonatkozó jogszabályokban előírt elévülési határidőig őrizzük  személyes adataidat.

Nem őrizzük a személyes adatokat az indokoltan szükségesnél hosszabb ideig: a közöttünk megkötött szerződés teljesítésétől számított hat évig annak érdekében, hogy megfeleljünk az adatmegőrzésre vonatkozó jogszabályoknak.  

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. paragrafusa szerint számviteli dokumentumok esetén az iratmegőrzési idő a pénzügyi év zárását követő nyolc év. 

Hozzájárulás alapján történő adatkezelés esetén a személyes adatok kezelése a hozzájárulás visszavonásáig történik.

 

5. Hogyan védjük a személyes adataidat?

Eleget teszünk a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok értelmében fennálló kötelezettségeinek azzal, hogy

  • - naprakész állapotban tartjuk a személyes adatokat;
  • - biztonságosan tároljuk és semmisítjük meg őket;
  • - nem gyűjtünk vagy őrizünk túlzott mennyiségű adatot;
  • - védjük a személyes adatokat elvesztéstől, visszaéléstől, jogosulatlan hozzáféréstől és nyilvánosságra kerüléstől, illetve gondoskodunk arról, hogy megfelelő technikai intézkedések legyenek, amelyek védik a személyes adatokat.
6. Személyes adatok marketing célokra történő felhasználása
 
Hírleveleket küldünk akciókról és ajánlatokról, ha a szolgáltatásokra feliratkozva ilyen tájékoztatást kértél tőlünk, vagy megadtad nekünk az adataidat. Elektronikus úton csak akkor keresünk meg marketing célokból, ha a megfelelő jelölőnégyzetet bejelölve vagy hírlevélre feliratkozva egyértelműen jelezted a hozzájárulásodat az adatbeviteli űrlapon.

7. A Te jogaid
 
A 2018 május 25-től hatályba lépő az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete (GDPR.) értelmében a következő jogokkal élhetsz:
 
Hozzáféréshez való jog: Kérhetsz tájékoztatást arról, hogy történik-e rád vonatkozó adatkezelés és ha igen, akkor mely adataidat kezeljük.
 
Adatok helyesbítésének joga: Kérheted adataid módosítását, ha pontatlannak találod őket.
 
Törléshez való jog: Bármikor kérheted adataid törlését szóban,emailben, postai úton, weboldalon vagy telefonon. Amennyiben adataid törlését kéred és mi továbbítottuk azokat más cégeknek, akkor mi nekik is jelezzük, hogy náluk is törlésre kerüljenek adataid.
 
 
Az adatkezelés korlátozásához való jog: Kérheted személyes adataid kezelésének korlátozását.
 
Adathordozáshoz való jog: Kérheted, hogy a rád vonatkozóan kezelt adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapd. Illetve továbbíthatod azokat más adatkezelőkhöz.
 
Tiltakozáshoz való jog: Bármikor tiltakozhatsz személyes adataid meghatározott okból történő kezelése ellen.
 
Panaszoddal az alábbi hatósághoz fordulhatsz:
 
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetősége (NAIH):
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C
Telefon: +36-1-391-1400
 
Az adatvédelmi nyilatkozat változásait a www.tancplaza.hu oldalon tesszük közzé.
 
 
8. Külső weboldalak
 
A www.tancplaza.hu weboldal más weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz. Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy e weboldalak tulajdonosai és üzemeltetői más cégek és szervezetek, amelyek a miénktől eltérő biztonsági és adatvédelmi szabályzatokkal rendelkeznek. Nincs befolyásunk az ilyen weboldalakon található vagy azokon keresztül elérhető információkra, anyagokra, termékekre és szolgáltatásokra, és azokért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Make it Happen - Dobd be magad! - tánc film
Make it Happen - Dobd be magad! - tánc film

bruttó 2.490 HUF
AKCIÓ! - 40%
bruttó 1.490 HUF

További akciós termékek

Tánc Pláza Szavazás

Milyen táncoktató DVD-t látnál szívesen?

 Bachata táncoktató DVD
 Lambada táncoktató DVD
 Country táncoktató DVD
 Néptánc táncoktató DVD
 Történelmi táncok DVD
 Hip-hop táncoktató DVD
 Mulatós táncoktató DVD
 Hastánc táncoktató DVD

Termék/Tánckellék gyártó szerint

Tánc Pláza látogatók

A számláló indítása: 2010.október 2.


Webáruház bérlés és készítés

0.12 mp



webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   TÁNCKOKTÉL TÁNCISKOLA    TÁNCISKOLA REFERENCIÁK    TÁNCOKTATÓ DVD    Tánctörténet    Linkek-Minden ami TÁNC    TÁNC BLOG
lábléc