tanckoktel webáruház, webshop

Tánc Pláza Termékek

Árukereső termékajánló

Névre szóló DVD

Kifogytál az ajándékötletekből? Valami hasznosat és egyben egyedi, különleges ajándékot szeretnél?

Ajándékozz névre szóló táncoktató dvd-t!
 
Ez a páratlan szolgáltatásunk ami a saját gyártású Tánckoktél táncoktató DVD-khez kapcsolódik, igazán különleges ajándék lehet bármilyen alkalomra.
Ha ajándéknak szánod a DVD-t és szeretnéd még különlegesebbé tenni egyedi feliratokkal vagy hangalámondással nálunk ez is megoldható.

Mindegyik általunk készített és forgalmazott Tánckoktél táncoktató DVD felár nélkül személyre szabhatóan feliratozható a DVD tokon és a lemezen és akár felár ellenében a film bevezetőjébe is bekerülhet egy személyes szöveg, (szöveges és/vagy hang formában) fotó. Így még egyedibbé téve az ajándékot. 


Tehát ha valami igazán különlegeset szeretnél a legjobb helyen jársz, mert ilyet máshol biztos nem találsz!
Legyen az húsvét, ballagás, Valentin-nap, karácsony, születésnap, névnap, évforduló, szalagavató, vagy bármilyen más alkalom, ezzel a maga nemében páratlan szolgáltatással még egyedibbé és különlegesebbé teheted az általad kiválasztott Tánckoktél táncoktató dvd-t. 
Bármelyik Tánckoktél táncoktató dvd-nket kérheted személyre szabottan feliratozva, akár háromféleképpen.  
Csak annyit kell tenned, hogy a választott táncoktató DVD részletes menüjében, a lap tetején választható legördülő menükből kiválasztod, hogy melyik szolgáltatást szeretnéd igénybe venni, majd mikor már megrendelted a terméket, vagy termékeket, az egyéb megjegyzés menübe beírod a szöveget amit látni szeretnél a táncoktató DVD-n. Ha fotót is szeretnél, azt e-mailben csatolva küldd el nekünk. Minden Tánckoktél táncoktató DVd részletes menüje alján található egy link, amelyre kattintva előjön a levelező program amibe neked már csak a képet kell csatolni és elküldeni nekünk.

Az alapszolgáltatás minden táncoktató dvd rendelés esetében díjmentes!  
A bővített szolgáltatások felár ellenében vehetőek igénybe.

 
1.   Alapszolgáltatás (díjmentes): 
Felár fizetése nélkül kérhető bármely táncoktató dvd-nk, vagy táncoktató dvd csomagunk megrendelése esetén!
A szolgáltatás magába foglalja egy név vagy egy rövid szöveg rászerkesztését a Tánckoktél táncoktató dvd borítójára és / vagy a dvd lemezre, így személyes névre szóló ajándékká változtatva azt.

 
2.   Bővített szolgáltatás (feláras): 
Felár ellenében a táncoktató film bevezető részébe is bekerül egy szöveges üzenet, személyes üdvözlő szöveg vagy név és akár fotó is.  
A szolgáltatás lényege, hogy az ajándékozott, a film bevezetőjében a filmhez kapcsolódó információk mellett olvashatja, a neki külön „belecsempészett” személyes üdvözlőszöveget, köszöntést, a saját nevét, stb. vagy akár a fotóját is láthatja, amint „beúszik” a képbe, ami még személyesebbé teszi az ajándékot. 
A bővített szolgáltatás az alapszolgáltatást is magában foglalja minden esetben! 
Megrendelésnél kérjük az egyéb menüben beírni külön-külön, hogy milyen rövid szöveget szeretnél a borítóra és a lemezre és milyen szöveg (ez lehet hosszabb is) kerüljön bele a filmbe. Ha fotót is szeretnél a filmben megjelentetni, akkor azt is kérjük a megrendeléshez csatolni, illetve bármi egyéb kérést kívánságot beírni, mert utólag ezt már nem tudjuk módosítani! 

A szolgáltatás plusz díja: 2.000 Ft / Tánckoktél táncoktató DVD


3.   Extra szolgáltatás (feláras): 
Az extra szolgáltatás magában foglalja az alap és bővített szolgáltatásokat, valamint kiegészül a hangos üdvözlőszöveg lehetőségével.  
A szolgáltatás lényege, hogy az ajándékozott, a táncoktató film bevezetőjében a filmhez kapcsolódó információk mellett nem csak olvashatja, hanem hallhatja is a neki megírt meglepetés szöveget.

Választható férfi vagy női hang! 
Megrendelésnél kérjük az egyéb menüben beírni külön-külön, hogy milyen rövid szöveget szeretnél a borítóra és a lemezre és milyen szöveg (ez lehet hosszabb is) kerüljön bele a filmbe szöveges és hangos formában. Ha fotót is szeretnél a filmben megjelentetni, akkor azt is kérjük a megrendeléshez csatolni, illetve bármi egyéb kérést kívánságot beírni, mert utólag ezt már nem tudjuk módosítani! 

A szolgáltatás plusz díja: 3.000 Ft / Tánckoktél táncoktató DVD
 


Névre szóló egyedi Tánckoktél táncoktató dvd (mindhárom szolgáltatás esetében) rendelésnél csak előre átutalással történő fizetés lehetséges! 

Az átutalás beérkezését követően készítjük el a kért terméket. Az alapszolgáltatás megrendelése esetén 1 nap alatt, bővített és extra szolgáltatás megrendelése esetén 2-3 munkanap alatt.
Ezután ajánlva postára adjuk ami általában 2 nap alatt megérkezik. Az átutalással történő megrendelések postaköltsége az egész ország területén 500 Ft.
 
10.000 Ft feletti megrendelés esetén postaköltséget nem számítunk fel!


Tetszik az ötlet?

Az alábbi képekre kattintva már ugorhatsz is a Tánckoktél táncoktató DVD-khez kiválasztani a legmegfelelőbbet!

                                          
Feliratkozás hírlevélre

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

Kis latin tánc I. - Táncoktató DVD csomag
Kis latin tánc I. - Táncoktató DVD csomag

bruttó 15.960 HUF
AKCIÓ! - 19%
bruttó 12.990 HUF

További akciós termékek

Tánc Pláza Szavazás

Milyen táncoktató DVD-t látnál szívesen?

 Bachata táncoktató DVD
 Lambada táncoktató DVD
 Country táncoktató DVD
 Néptánc táncoktató DVD
 Történelmi táncok DVD
 Hip-hop táncoktató DVD
 Mulatós táncoktató DVD
 Hastánc táncoktató DVD

Termék/Tánckellék gyártó szerint

Tánc Pláza látogatók

A számláló indítása: 2010.október 2.


Webáruház bérlés és készítés

0.08 mp