tanckoktel webáruház, webshop

Tánc Pláza Termékek

Árukereső termékajánló

TÁNCOKTATÓ DVD alkategóriái
Mire jó egy táncoktató DVD? Természetesen tánctanulásra, a táncórán tanultak ismétlésére, gyakorlására, új figurák elsajátítására. Ajánljuk azoknak is akik még nem szánták rá magukat egy tánctanfolyam elvégzésére különböző okok, például idő vagy partnerhiány, félelem attól, hogy mások is nézik, falábúnak érzi magát stb. miatt. A táncoktató DVD-ről mindenkitől függetlenül, kényelmesen, a saját otthonodban, megszokott környezetedben ismerkedhetsz meg a különböző táncok figuráival és tanulhatod meg a tánclépéseket. A táncoktató DVD anyaga és figurái úgy lettek összeállítva, hogy mindenki számára könnyen tanulható legyen. A figurákat háttal mutatjuk be, hasonlóan mintha a táncórán a tánctanár háta mögött állnál és úgy követnéd a lépéseket. Minden mozdulatot és figurát többször ismétlünk különböző gyorsasággal és közben magyarázzuk, hogy mit kell csinálni. A figurákat zenére is bemutatjuk. (Kivételek a Kezdő és Haladó tánctanfolyam című táncoktató DVD-k.) Aki persze komolyabban szeretne a tánctanulással foglalkozni, annak nem elég csak a táncoktató DVD, hanem be kell iratkozni egy tánctanfolyamra is, ahol tanári segítséggel, csoportosan vagy magán táncóra keretein belül tanul meg táncolni. Az első négy kategóriában a Tánckoktél Tánciskola saját készítésű és forgalmazású táncoktató DVD filmjei tekinthetőek meg több csoportra osztva. Az első menüben az egylemezes táncoktató DVD-k, a másodikban a kedvezményes árú dupla kiadások találhatóak. A harmadik menüben csomagokat állítottunk össze a táncoktató DVD-ket és más termékeinket is kombinálva, még kedvezményesebb áron kínálva azokat. A negyedik menüben a még meg nem jelent, de már kedvezményes áron előrendelhető táncoktató DVD-inket mutatjuk be és az ötödik kategóriában pedig más tánciskolák és kiadók által forgalmazott táncoktató DVD-ket kínálunk.

KUBAI SALSA TÁNCOKTATÓ DVD
 KUBAI SALSA TÁNCOKTATÓ DVD
Tanuld meg az autentikus KUBAI SALSA alapjait és különböző érdekes figuráit a Magyarországon egyedülálló Magyar nyelvű és gyártású Táncoktató DVD-ről, profi tánctanárok segítségével.
EGYLEMEZES TÁNCKOKTÉL TÁNCOKTATÓ DVD
 EGYLEMEZES TÁNCKOKTÉL TÁNCOKTATÓ DVD
Itt található a Tánckoktél Tánciskola által eddig készített és forgalmazott táncoktató DVD-k teljes listája. Kivéve a dupla táncoktató DVD kiadások. A Tánckoktél táncoktató DVD választékunk folyamatosan bővül. A kiadásra váró táncoktató DVD-ket megtalálod az előrendelhető táncoktató DVD-k menüben. Ha van olyan táncoktató DVD amit szeretnél, de nem találod, írj nekünk az info@tanckoktel.hu e-mail címre.
KÉTLEMEZES TÁNCKOKTÉL TÁNCOKTATÓ DVD
 KÉTLEMEZES TÁNCKOKTÉL TÁNCOKTATÓ DVD
Itt található a Tánckoktél Tánciskola által gyártott és kiadott összes dupla kiadású táncoktató dvd. Ezeket azoknak ajánljuk akik kedvezményes áron, egy tokban szeretnének hozzájutni azon táncoktató dvd-k mindkét részéhez, amikből készült első és második rész is. Ezek a táncoktató dvd-k természetesen külön-külön is megvásárolhatóak az egylemezes Tánckoktél táncoktató dvd menüben, vagy csak az első, vagy második rész is önmagában.
TÁNCOKTATÓ DVD CSOMAGOK
 TÁNCOKTATÓ DVD CSOMAGOK
Csomagban még kedvezőbb! Ha több táncoktató DVD-t, vagy tánczene CD-t szeretnél vásárolni, így sokkal jobban megéri! Ezekben a táncoktató DVD csomagokban, a legnépszerűbb variációkat állítottuk össze, az eddigi megrendelések alapján, de van olyan csomagunk is ahol te magad határozhatod meg, hogy melyik táncoktató DVD-t szeretnéd bele. Ilyen például a "Zene +" csomag. Minél nagyobb csomagot választasz, annál nagyobb kedvezményt biztosítunk. Minden táncoktató csomag részletes leírásánál feltüntetjük az eredeti árat, amibe a táncoktató DVD-k és egyéb termékek kerülnének, ha egyenként vásárolnád meg és alatta az akciós csomagárat, amibe a részletezett csomag kerül. Ha csak egy féle táncoktató DVD-re van szükséged, vagy más összeállításban vásárolnál, nézd meg az egyéni táncoktató DVD kínálatunkat a másik menüben. A táncoktató DVD csomagok választéka folyamatosan nő.
Előrendelhető Tánckoktél TÁNCOKTATÓ DVD
 Előrendelhető Tánckoktél TÁNCOKTATÓ DVD
Itt azok a Tánckoktél táncoktató DVD-k rendelhetőek meg kedvezményes áron amik még nem készültek el, de hamarosan kiadjuk. A táncoktató DVD kedvezményes ára addig érvényes míg a termék hivatalosan nem kerül forgalomba. A táncoktató DVD vagy táncoktató DVD-k a megjelenés után kerülnek kiszállításra. Ezeket a táncoktató DVD-ket kedvezményes áron csak átutalással lehet megvásárolni. A kedvezményes ár érvényesítéséhez az átutalásnak meg kell érkeznie legkésőbb a rendeléstől számított 72 órán belül.
EGYÉB TÁNCOKTATÓ DVD
 EGYÉB TÁNCOKTATÓ DVD
Más tánciskola vagy kiadó által forgalomba hozott társastánc, hastánc, divattánc oktató TÁNCOKTATÓ DVD-k találhatóak ebben a menüpontban. Külön almenüben csoportosítottuk a társastánc oktató TÁNCOKTATÓ DVD-ket, a hastánc oktató TÁNCOKTATÓ DVD-ket, az egyéb divattánc oktató TÁNCOKTATÓ DVD-ket és a néptánc oktató TÁNCOKTATÓ DVD-ket.

Feliratkozás hírlevélre

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

TÁNCISKOLA MINI - Táncoktató DVD csomag
TÁNCISKOLA MINI - Táncoktató DVD csomag

bruttó 12.960 HUF
AKCIÓ! - 23%
bruttó 9.960 HUF

További akciós termékek

Tánc Pláza Szavazás

Milyen táncoktató DVD-t látnál szívesen?

 Bachata táncoktató DVD
 Lambada táncoktató DVD
 Country táncoktató DVD
 Néptánc táncoktató DVD
 Történelmi táncok DVD
 Hip-hop táncoktató DVD
 Mulatós táncoktató DVD
 Hastánc táncoktató DVD

Termék/Tánckellék gyártó szerint

Tánc Pláza látogatók

A számláló indítása: 2010.október 2.


Webáruház bérlés és készítés

0.07 mp