tanckoktel webáruház, webshop

Tánc Pláza Termékek

Árukereső termékajánló

TÁNCISKOLA KLUBKÁRTYA alkategóriái
A Tánckoktél Tánciskola klubkártyák, olyan kedvezménykártyák, melyek megvásárlásával különböző kedvezményeket kaphatunk a Tánckoktél Tánciskola termékeiből és szolgáltatásaiból a kártya érvényességi ideje alatt. 4 fajta kedvezménykártya közül választhatunk különböző értékekben. A 4 klubkártya: Bronz, Ezüst, Arany, Platina. A fenti fejléc menüben megtalálod a klubkártyák általános leírását és összehasonlítását táblázatban.

Tánckoktél Tánciskola Bronz klubkártya
 Tánckoktél Tánciskola Bronz klubkártya
A Tánckoktél Bronz klubkártya rendelhető 3, 6 és 12 hónapos érvényességgel. A klubkártya névre szól és az érvényességi ideje alatt nem ruházható át más személyre! A Tánckoktél Bronz klubkártya lényegében egy kedvezményes törzsvásárlói kártya. Azoknak éri meg akik, nem tánciskolánk tagjai és alkalmi jelleggel sem járnak hozzánk táncolni, de többször vásárolnak saját készítésű és forgalmazású termékeinkből (Táncoktató DVD, tánczene CD, Tánckoktél Játékkártya). Így a Bronz klubkártya egyszeri kedvezményes díjáért cserébe, a kártya érvényességi ideje alatt, minden fent említett termékhez fél áron juthatnak hozzá. Ezzel akár jelentős összeget is megspórolva pénztárcájuknak.
Tánckoktél Tánciskola Ezüst klubkártya
 Tánckoktél Tánciskola Ezüst klubkártya
A Tánckoktél Ezüst klubkártya rendelhető 3, 6 és 12 hónapos érvényességgel. A klubkártya névre szól és az érvényességi ideje alatt nem ruházható át más személyre! A Tánckoktél Ezüst klubkártya, a Bronz klubkártya jól kibővített változata. Ezt azoknak ajánljuk, akik nem csak a webáruházunk által kínált termékekből szeretnének kedvezményesen vásárolni, hanem belekóstolnának a tánctanfolyamokba, vagy ellátogatnának egy – egy intenzív tánchétvégénkre is. Az Ezüst klubkártya egyszeri kedvezményes díjával, a kártya érvényességi ideje alatt fél áron juthatnak a fent említett saját készítésű és forgalmazású termékeinkhez, 20% kedvezménnyel vásárolhatnak tánccipőt, webáruházunk egyébként is kedvezményes listaáraihoz képest, valamint szintén a listaárhoz képest fél áron iratkozhatnak be bármely tánctanfolyamunkra, vagy jöhetnek el bármely intenzív tánchétvégénkre. Így még nagyobb kedvezményeket érve el.
Tánckoktél Tánciskola Arany klubkártya
 Tánckoktél Tánciskola Arany klubkártya
A Tánckoktél Arany klubkártya rendelhető 6 és 12 hónapos érvényességgel. A klubkártya névre szól, de az érvényességi ideje alatt egy alkalommal átruházható egy másik személyre. A Tánckoktél Arany klubkártya már igazi nagyágyúnak számít. Azoknak ajánljuk akik hosszabb távra terveznek nálunk, részt vesznek programjainkon is és kedvezményesen szeretnének vásárolni a tánciskolánkban kapható minden termékből, így hatalmas kedvezményeket érve el a klubkártya érvényességi ideje alatt. Az Arany klubkártya egyszeri kedvezményes díjáért cserébe, a kártya érvényességi ideje alatt, ingyen járhatnak bármely tánctanfolyamunkra, táncóránkra és az összes saját szervezésű rendezvényünkre. Fél áron vásárolhatnak a saját készítésű és forgalmazású termékeinkből (kivéve a férfi táncruhák), valamint tánccipő kínálatunkból. Fél áron jöhetnek bármely intenzív tánchétvégénkre, vagy vehetnek magán táncórát (az esetleges terembérleti költség nem tartozik bele). 10% kedvezménnyel vásárolhatnak saját készítésű férfi táncruháinkból. Az Arany klubkártya csak 6 és 12 hónapra vásárolható, de a Bronz és az Ezüst kártyával ellentétben, az érvényességi idő alatt maximum 1 alkalommal átruházható egy másik személyre.
Tánckoktél Tánciskola Platina klubkártya
 Tánckoktél Tánciskola Platina klubkártya
A Tánckoktél Platina klubkártya csak 12 hónapos érvényességgel rendelhető. A klubkártya névre szól, de az érvényességi ideje alatt egy alkalommal átruházható egy másik személyre. Az ingyen termékek csak egyszer igényelhetőek a kártya érvényességi ideje alatt. A Tánckoktél Platina klubkártya a jéghegy csúcsa! Azoknak ajánljuk, akik hosszú távra terveznek, mindent akarnak és a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a klubtagságukból. A Platina klubkártya árához képest a legnagyobb kedvezmények itt várnak. Az egyszeri éves kártyadíjért cserébe, egy év alatt hatalmas összegeket spórolhatsz, ha aktívan részt akarsz venni a tánciskola programjain, táncóráin, tánctáborain, vagy szeretnél magánórát venni, vagy intenzív hétvégéken táncot tanulni. Ehhez a kártyához már igen értékes ajándékok (tánccipő, tánckoktél termékek) is tartoznak. Az ajándékokon túl pedig fél áron juthatsz majdnem minden általunk kínált termékhez (kivéve táncruhák és tánccipők), valamint 20% kedvezménnyel készíttethetsz nálunk méretre szabott férfi táncruhát. Ha közben mégis meggondolnád magad, az egy év alatt maximum egy alkalommal átruházhatod a klubkártyádat egy másik személyre!

Feliratkozás hírlevélre

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

Kis latin tánc I. - Táncoktató DVD csomag
Kis latin tánc I. - Táncoktató DVD csomag

bruttó 15.960 HUF
AKCIÓ! - 19%
bruttó 12.990 HUF

További akciós termékek

Tánc Pláza Szavazás

Milyen táncoktató DVD-t látnál szívesen?

 Bachata táncoktató DVD
 Lambada táncoktató DVD
 Country táncoktató DVD
 Néptánc táncoktató DVD
 Történelmi táncok DVD
 Hip-hop táncoktató DVD
 Mulatós táncoktató DVD
 Hastánc táncoktató DVD

Termék/Tánckellék gyártó szerint

Tánc Pláza látogatók

A számláló indítása: 2010.október 2.


Webáruház bérlés és készítés

0.08 mp