tanckoktel webáruház, webshop

Tánc Pláza Termékek

Árukereső termékajánló

TÁNCISKOLA / TÁRSASTÁNC TANFOLYAM alkategóriái
Miért jó választás egy társastánc tanfolyam vagyis a tánciskola? Mert egy olyan világba vezetünk be, ahol elfelejtheted a napi gondokat, jó nagyokat nevethetsz és még mozogsz is eközben. Ha szeretnél új embereket megismerni, változatos, időnként vérpezsdítő, máskor kissé lassabb tempójú zenékre táncolni, akkor a társastánc a Te műfajod! Legyen szó egy tüzes cha-cha-cha-ról vagy egy elegáns angol keringőről, nálunk biztosan elsajátíthatod a kiszemelt tánc vagy táncok alapjait. Akkor sem kell kétségbe esned, ha úgy érzed, hogy neked egyáltalán nincs ritmusérzéked vagy éppen falábúnak titulálod magad, mert mi segítünk! Bízz egy kicsit magadban és legfőképpen bennünk, mert mi mindent el fogunk követni, hogy a társastánc sikerélményekkel párosuljon a Te számodra is. Tudtad, hogy a társastánc vonzóvá tesz? Egyedül vagy? Jó lenne már megtalálni az igazit? Jó hírünk van, mert valószínűleg már nem kell sokáig várnod, ha a társastánc mellett döntesz. Mivel ez egy páros műfaj, ezért mindenképpen kapcsolatba kerülsz a másik nem képviselőjével, anélkül, hogy kimondottan randiról lenne szó. Így egy olyan programon ismerheted meg a másikat, amire mindketten külön érkeztetek, így ha mégsem szimpatikus az illető, nem kell szabadkoznod, ha viszont igen, akkor máris van egy közös érdeklődési kör, így könnyű esetleg újabb közös programokat csinálni. Kell még ennél több indok, hogy a társastánc mellett dönts? Ugye nem? :-) Nézd meg az alábbi listát és válaszd ki azt a települést, amelyik a legközelebb van hozzád! Küldd el a jelentkezésedet a kiválasztott társastánc tanfolyamra és már tettél is egy nagy lépést afelé, hogy energikusabbá és boldogabbá tedd napjaid! Várunk téged is a Tánckoktél Tánciskola társastánc tanfolyamain, akár párral, akár egyedül érkezel!

TÁNCISKOLA TATA - társastánc tanfolyam
 TÁNCISKOLA TATA - társastánc tanfolyam
A Tánckoktél Tánciskola tatai társastánc tanfolyam helyszíne a Művelődési ház a Váralja u. 4 szám alatt. Jól megközelíthető mert közvetlen a buszpályaudvar mellett, a város szívében található. Autóval érkezőknek parkolási lehetőség a művelődési házzal szembeni parkolóban van. A társastánc tanfolyam táncórái a földszinti linóleum borítású táncteremben folynak kedd esténként. Ezen a menüponton belül találod külön a kezdő, haladó és a hobbi szintű társastánc tanfolyam részleteit és itt tudsz jelentkezni arra ami a legjobban megfelel az igényeidnek. Minden új kezdő és haladó társastánc tanfolyam indításához megfelelő számú jelentkezés szükséges. A tánctanfolyam indításához szükséges minimális létszámot a tanfolyamoknál külön jelezzük.
TÁNCISKOLA TATABÁNYA - tánctanfolyam
 TÁNCISKOLA TATABÁNYA - tánctanfolyam
A Tánckoktél Tánciskola tatabányai társastánc tanfolyam helyszíne a Váci Mihály Általános Iskola a Dózsakert u. 17-18. szám alatt. Dózsakertben a bánhidai lakótelep mellett található, a Vértes Center bevásárlóközpont és a buszpályaudvar valamint a vasútállomás közelében. Autóval érkezőknek parkolási lehetőség az iskola belső udvarán lévő parkolóban van. A társastánc tanfolyam táncórái az emeleti tágas kőpadló borítású folyosón folynak. Ezen a menüponton belül találod külön a kezdő, haladó és a hobbi szintű társastánc tanfolyam részleteit és itt tudsz jelentkezni arra ami a legjobban megfelel az igényeidnek. Minden új kezdő és haladó társastánc tanfolyam indításához megfelelő számú jelentkezés szükséges. A tánctanfolyam indításához szükséges minimális létszámot a tanfolyamoknál külön jelezzük.
TÁNCISKOLA BIATORBÁGY - tánctanfolyam
 TÁNCISKOLA BIATORBÁGY - tánctanfolyam
A Tánckoktél Tánciskola biatorbágyi társastánc tanfolyama több helyszínen, a Közösségi házban és az ArCts Műhely Tánc és Mozgás stúdióban van. Mindkét helyszín jól megközelíthető. A közösségi ház a pátyi út mellett a patak partján, közel a vasútállomáshoz és a buszmegállóhoz, míg az ArCts Műhely Táncstúdió az Etyek felé vezető Szabadság úton, a városközpontban található. Autóval érkezőknek parkolási lehetőség a közösségi ház előtti parkolóban és az ArCts Műhely Táncstúdió előtti közös parkolóban. A társastánc tanfolyam táncórái a közösségi ház parkettás, valamint az ArCts Műhely Táncstúdió parkettás, tükrös tánctermében folynak. Ezen a menüponton belül találod külön a kezdő, haladó és a hobbi szintű társastánc tanfolyam részleteit és itt tudsz jelentkezni arra ami a legjobban megfelel az igényeidnek. Minden új kezdő és haladó társastánc tanfolyam indításához megfelelő számú jelentkezés szükséges. A tánctanfolyam indításához szükséges minimális létszámot a tanfolyamoknál külön jelezzük.
TÁNCISKOLA BUDAÖRS - tánctanfolyam
 TÁNCISKOLA BUDAÖRS - tánctanfolyam
A Tánckoktél Tánciskola budaörsi társastánc tanfolyama több helyszínen, a Mindszenty József Általános iskolában és a Terrapark Fitnessben van. Mindkét helyszín jól megközelíthető. Az iskola a Templom tér mellett, Budaörs Budapesthez közelebb eső felén a központban, közel a buszmegállókhoz, míg a Terrapark Fitness (volt Béres Alexandra Fitness) a buszvégállomás és a bevásárlóközpontok (Auchan, Ikea, Decatlon) mellett a budaörsi lakótelep szomszédságában található. Autóval érkezőknek parkolási lehetőség az iskola közelében lévő utcai parkolókban és a Terrapark Fitness előtti közös parkolóban. A társastánc tanfolyam táncórái az iskola linóleumos osztálytermében, valamint a Terrapark Fitness sportpadlós, tükrös (aerobik)tánctermében folynak. Ezen a menüponton belül találod külön a kezdő, haladó és a hobbi szintű társastánc tanfolyam részleteit és itt tudsz jelentkezni arra ami a legjobban megfelel az igényeidnek. Minden új kezdő és haladó társastánc tanfolyam indításához megfelelő számú jelentkezés szükséges. A tánctanfolyam indításához szükséges minimális létszámot a tanfolyamoknál külön jelezzük.
TÁNCISKOLA PÁTY - társastánc tanfolyam
 TÁNCISKOLA PÁTY - társastánc tanfolyam
A Tánckoktél Tánciskola pátyi társastánc tanfolyam helyszíne a Paagh Étterem emeleti táncterme a Rákóczi Ferenc u. 42 szám alatt. Jól megközelíthető helyen a Pátyot Zsámbékkal és Budakeszivel összekötő főúton, buszmegállóhoz közel található. Autóval érkezőknek parkolási lehetőség az étterem saját parkolójában van. A társastánc tanfolyam táncórái az emeleti parkettás táncteremben folynak hétfő esténként. Ezen a menüponton belül találod külön a kezdő, haladó és a hobbi szintű társastánc tanfolyam részleteit és itt tudsz jelentkezni arra ami a legjobban megfelel az igényeidnek. Minden új kezdő és haladó társastánc tanfolyam indításához megfelelő számú jelentkezés szükséges. A tánctanfolyam indításához szükséges minimális létszámot a tanfolyamoknál külön jelezzük.
Nem található kép a termékhez!
 TÁNCISKOLA CSOMAGOK
Akciós csomagajánlatok azoknak akik valamelyik társastánc tanfolyamunkra szeretnének jelentkezni. A Tánckoktél Tánciskola társastánc és salsa tánctanfolyamait kombináltuk táncoktató DVD-vel, tánczene CD-vel, táncos könyvvel, tánccipővel, különböző csomagokba pakolva még kedvezőbb áron!
TÁNCTÁBOR
 TÁNCTÁBOR
Ebben a menüben a Tánckoktél Tánciskola tánctábor ajánlatait találod. Egy évben általában 3 féle tánctábort tart a tánciskola. Téli tánctábor, nyári tánctábor, őszi tánctábor. Ezekbe a tánctáborokba 14 éves kortól lehet jelentkezni. Van külön tánctábor gyerekeknek is 6-12 éves kor között. A "felnőtt" tánctáborok "ottalvós jellegűek", a gyerek tánctáborok "bejárósak" és nyáron kerülnek megrendezésre. A téli és őszi tánctábor 3 napos (péntek, szombat, vasárnap), a nyári tánctábor hosszabb, általában 5-6 napos. A tánctáborban teljes ellátás, programok, intenzív (napi 5-6 óra) táncoktatás, 2-4 ágyas szobák és jó hangulat vár mindenkit. Részletfizetési lehetőség, kedvező ár és meglepetés ajándék minden jelentkezőnek.
INTENZÍV TÁNC HÉTVÉGE
 INTENZÍV TÁNC HÉTVÉGE
A Tánckoktél Tánciskola intenzív tánc hétvégéin különböző táncokból tanulhattok meg olyan figurákat és koreográfiákat, amiket a hagyományos társastánc tanfolyamokon nem, vagy csak hosszabb idő elteltével tanítunk. Olyan tánc is tanulható ezeken az intenzív hétvégéken amik a társastánc tanfolyamok programjában nincs benne. Többek között ilyen tánc a Bachata, Merengue, Lambada, Soca Dance, Rumba Bolero, Charleston, Polka, Slow fox, stb. Általában havonta egy vagy két intenzív tánc hétvégét tartunk szombati vagy vasárnapi napon, de a jelentkezők számától függően ez akár mindkét nap is lehet a hétvégén. Az intenzív tánc hétvégére a jelentkezők számát a hatékonyság kedvéért limitáljuk, ezért csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni egy ilyen táncoktatáson. A tánc hétvégék időtartama általában napi 3-5 óra.
Online tánciskola
 Online tánciskola
Elindult Magyarország első online társastánc iskolája, a Tánckoktél Tánciskola szervezésében, ahol saját otthonodban sajátíthatod el a különböző társastáncok lépéseit. És ehhez mindössze egy számítógépre és internet kapcsolatra van szükséged.

Feliratkozás hírlevélre

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS - IFJÚ PÁR MINI - Táncoktató DVD csomag
ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS - IFJÚ PÁR MINI - Táncoktató DVD csomag

bruttó 12.470 HUF
AKCIÓ! - 16%
bruttó 10.470 HUF

További akciós termékek

Tánc Pláza Szavazás

Milyen táncoktató DVD-t látnál szívesen?

 Bachata táncoktató DVD
 Lambada táncoktató DVD
 Country táncoktató DVD
 Néptánc táncoktató DVD
 Történelmi táncok DVD
 Hip-hop táncoktató DVD
 Mulatós táncoktató DVD
 Hastánc táncoktató DVD

Termék/Tánckellék gyártó szerint

Tánc Pláza látogatók

A számláló indítása: 2010.október 2.


Webáruház bérlés és készítés

0.08 mp