technicar webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Diesel Tuning

Audi
· A7
F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő (minden 350 ccm-nél nagyobb benzines járműhöz)
Autófelszerelés -> Fogyasztáscsökkentő 
Azonosító: 00960 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 9.900 Ft
AKCIÓ! - 9%
bruttó 8.990 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő
F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő (minden 350 ccm-nél nagyobb benzines járműhöz) és akkumulátor felújító elektronika.

Amikor a gépjármű motorját beindítjuk, a generátor kb. 14 V (DC) feszültséget termel, ami a gyújtótekercsen és gyújtáselosztón keresztül eljut a gyújtógyertyákig, ahol a gyertya által létrehozott szikra gyújtja be az üzemagyag-levegő keveréket. Az F-16 Pulse King egy úgynevezett VCO-t tartalmaz (Voltage Controlled Oscillator), amely eszköz másodpercenként közel egymillió feszültség impulzust hoz létre. E nagyfrekvenciás jel következtében, ami mintegy “ráül’ az akkumulátor egyenfeszültségére, a gyújtótekercsre 1,5 V AC többletfeszültség kerül. Az effektív feszültség növekedés abból fakad, hogy a nagyfrekvenciás (négyszögjelhez közeli) jel kitöltési tényezője nagyobb, mint a kisebb frekvenciájú szinuszos jelé. Ezt a többlet feszültséget, nagyfrekvenciás mivolta miatt csak oszcilloszkóppal lehet kimutatni. E többlet feszültség miatt tökéletesebb lesz az égés a hengerekben.

A nagyobb hatékonyságú égés következményei:
  • Fogyasztáscsökkenés
  • Teljesítménynövekedés
  • Kibocsátott káros anyagok mennyiségének csökkenése
A létrehozott plusz feszültség segítségével az akkumulátor gyorsabban feltöltődik, és nagyobb teljesítményre lesz képes a megnövelt feszültség következtében. A pulzálás révén az akkumulátor folyamatosan regenerálódik, így élettartama jelentősen megnő!

Egy új benzin-üzemű motor az üzemanyag 98%-át használja fel hasznosan. Ez a szám egy három évnél idősebb autónál, az amortizáció illetve a gyújtásban résztvevő alkatrészek kopása, öregedése miatt, 88%-ra csökken. Ennek a számnak a csökkenése a fogyasztás növekedéséhez vezet.
 
A termék beszerelése roppant egyszerű. Csupán a piros vezetéket az akkumulátor (+) pozitív sarujára, a fekete vezetéket pedig az akkumulátor (-) nevatív sarujára kell csatlakoztatni, a kis elektronikát pedig a mellékelt kétoldalú ragasztóval egyszerűen fel kell ragasztani az akkumulátorra.


Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


Akciós termékek

technicar 01444
MOSCONI GLADEN AS 100.4 autóerősítő

bruttó 140.000 Ft
AKCIÓ! - 7%
bruttó 129.900 Ft

További akciós termékek

Keresés

Bevásárlókosár

Termék ajánlóWebáruház

0.0835 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc