technicar webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Diesel Tuning

Audi
· A7
Genevo One GPS Detektor radar- és lézerérzékeléssel
Autófelszerelés -> Lézer- és radardetektor 
Azonosító: 02723 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 89.000 Ft
AKCIÓ! - 6%
bruttó 83.990 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő

Elege van a drága fotókból, amelyek egy véletlen gyorshajtás

eredményeként kerültek Önhöz?

Elege van a benzinkutak és a bevásárlóközpontok környéki téves riasztásokból?

A megoldást a következő termék felszerelése jelenti:

 

 

GENEVO One Radar- és lézerdetektor GPS adatbázissal

(MAGYAR nyelvű figyelmeztetésekkel!)

 

GPS vevővel a téves jelzések kizárásához!

 

A termék kifejezetten az európai piacra készült és az Európában használatos radaros (X, K, Ka sávok) és lézeres mérések (pl.: Fáma II, Fáma III, SCS-102, SCS-103, ARH CAM-S1 stb...) jelzésére szolgál.


Előre feltöltött GPS koordináták alapján előre jelzi a piroslámpa kamerák, telepített traffipaxok, buszsáv figyelő kamerák és a szekció kamerák  helyét. 

A készülék adatbázisa ingyenesen frissíthető!

Az online frissítéshez nem kell mást tenni, mint a lenti linkre kattintva letölteni az oldalunkról a frissítési útmutatót és követni az abban leírtakat:
GENEVO One frissítési útmutató 
 
A készülék felismeri az X, K, illetve a Ka sávokat, valamint érzékeli a lézeres és radaros sebességmérést.

A készülék a lézeres sebességmérést csak jelzi, nem blokkolja, így a lézeres mérőeszközök ellen hatásosan csak lézerblokkoló használatával tudunk védekezni.
 


Az új mérőeszköz rajzával és "READY" feliratú plecsnivel ellátott készülékeink már képesek érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont, vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk. A KKEP része a VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózatnak, amelyről bővebben az alábbi linken olvashat:
VÉDA - Közúti Intelligens Kamerahálózat
 

 
 
Specifikációk:
  • Lézerérzékelés (904nm)
  • Radarérzékelés
  • Ka sáv – 34.0 GHz, 34.3 GHz (±120 MHz)
  • X sáv – 10.525 GHz (±50 MHz)
  • K sáv - 24.125 GHz (±70 MHz)
  • GPS vevő (Skytrack)
  • Működési hőmérséklet: -20 - 85°C
  • Működési feszültség: 12-16 V
  • Maximális áramfelvétel: 160 mA
  • Méret: 62 x 92 x 34 mm


 A szélvédőre szerelt detektorok lézerérzékelése

Korábban kézenfekvő megoldásnak tűnt egy szélvédőre helyezhető radar- és lézerdetektor használata a traffipaxokkal szembeni védelem céljából, azonban a legújabb rendőrségi mérőeszköz, az ARH CAM-S1 az elődeinél közelebbről és szűkebben mér, ezért a lézerjele nem minden esetben éri el a szélvédő magasságát, ahol a radar- és lézerdetektor található.

 

A szélvédőre helyezhető detektorok eredményesen alkalmazhatók a radaros mérőeszközök és a régebbi lézeres mérők előrejelzésére, viszont a közelről történő, alacsony lézeres mérések előrejelzéséhez érdemes kiegészíteni a már meglévő szélvédős detektorunkat rendszámtábla-keretbe szerelhető lézerérzékelővel vagy lézerblokkolóval.
  
 
 
MINDEN ESETBEN LASSÍTANI KELL!


Fixen telepített radaros traffipaxok ellen leghatékonyabban radar- és GPS detektorokkal védekezhetünk, viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek az eszközök nem blokkolják a bejövő jelet, hanem figyelmeztetnek a mérésre. Ezért minden esetben körültekintően lassítani kell, különben bírságra számíthatunk!
 
 
 
 
 

 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtás elősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinek megelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen az látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektor nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül a legeredményesebb.


Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


Akciós termékek

technicar 02568
Audi A4L tolatókamera

bruttó 19.990 Ft
AKCIÓ! - 25%
bruttó 14.990 Ft

További akciós termékek

Keresés

Bevásárlókosár

Termék ajánlóWebáruház

0.0877 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc