technicar webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Diesel Tuning

Audi
· A7
GENEVO GPS+ detektor GENEVO HD+ antennával
Autófelszerelés -> Lézer- és radardetektor 
Azonosító: 02857 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 169.000 Ft
AKCIÓ! - 3%
bruttó 163.990 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő
 

GENEVO GPS+ detektor GENEVO HD+ 
antennával

 

A GENEVO GPS+ detektor a világ egyik legjobb GPS elvű traffipax és átlagsebesség-mérő zóna előrejelzője. A beépített, nagy érzékenységű GPS vevőnek köszönhetően nincs szükség külső GPS antenna használatára. A készülék magyar nyelven jelzi a telepített traffipaxokat, a piros lámpán történő áthaladást figyelő kamerákat, a szakaszmérő kamerákat és a buszsáv figyelő kamerákat is.  Ingyenesen, online frissíthető adatbázissal rendelkezik, amelyben a magyarországi adatok mellett Európa több országának adatbázisa is megtalálható.Beépített vezeték nélküli egységének köszönhetően a csomagban található HD külső radar- és lézerérzékelő csatlakoztatható hozzá, vezeték nélküli kapcsolat révén, így a termék képes a Magyarországon és az Európában használatos radaros (X-, K-, Ka-sávok) és lézeres mérések (pl.: ARH-CAM S1, Fáma III, SCS-102, SCS-103 stb.) aktív, magyar nyelven történő jelzésére is.

 

 

Hogyan működik a GPS alapú jelzőrendszer?

 

A készülék a veszélyes pontok előtt akár már 1 kilométerrel magyar hanggal, illetve visszajelző LED-ek segítségével figyelmeztet. Figyelmeztetés után lehetőségünk van felkészülni az adott szituációra, pl. ellenőrizhetjük a sebességünket és módosíthatjuk azt.

 
 

Megadható saját riasztási pont a készülékben?


A Genevo GPS+ detektorban egy gombnyomással saját „veszélyes” pontokat is megadhatunk, ha egyedi riasztásokat szeretnénk pl. egy új traffipax esetén.
 
 

A detektor honnan tudja, hol vannak telepített traffipaxok?

A Genevo GPS+ detektor tartalmaz egy olyan előre telepített adatbázist, amelyben a telepített traffipaxok helyei is megtalálhatók. A nagy érzékenységű GPS vevő folyamatosan figyeli az aktuális pozíciónkat, és összehasonlítja az adatbázissal. Ha veszélyzóna közelébe érünk (pl. telepített traffipax), a készülék jelez.
 
 
 
 
 
Ingyenes adatbázis frissítés
 
Az online frissítéshez nem kell mást tenni, mint a lenti linkre kattintva letölteni az oldalunkról a frissítési útmutatót, és követni az abban leírtakat:

  

 
 

A csomag része a GEN-HD+ WIRELESS vezeték nélküli antenna.

    

A kiegészítő radarantenna és lézerérzékelő segítségével nemcsak a GPS adatbázis alapján kapunk figyelmeztetéseket, hanem a valós idejű X-, K-, Ka-sávon történő radaros méréseket, valamint a lézeres sebességmérést is jelzi a készülék. Amennyiben radaros jelet vagy lézeres mérést érzékel az antenna, vezeték nélküli kapcsolat révén küld információt a Genevo GPS+-nak, amely ezt követően magyar hangjelzéssel és szöveges üzenetekkel figyelmezteti a vezetőt a közelgő veszélyekre.

 

Hogyan működik az antenna?

Az antennát gyújtás szálra kötve, a motor elindítása után automatikusan felveszi a kapcsolatot a Genevo GPS+ készülékkel, így beszerelése egyszerű és gyors, nem kell utat találni a vezetékeknek az utastérbe. A motor leállítása után automatikusan kikapcsol, így nem kell félnie attól, hogy lemeríti a gépkocsi akkumulátorát. 

Az antenna kábele a könnyebb szerelés érdekében oldható, vízálló gyorscsatlakozóval van ellátva.

 
A dobozban található terelőlemez segítségével lehetősége van vízszintesen is szerelni az antennát, de ebben az esetben a lézeres mérések jelzése nem lehetséges.
 
 

MINDEN ESETBEN LASSÍTANI KELL!


Fixen telepített radaros traffipaxok ellen leghatékonyabban radar- és GPS detektorokkal védekezhetünk, viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek az eszközök nem blokkolják a bejövő jelet, hanem figyelmeztetnek a mérésre. Ezért minden esetbenkörültekintően lassítani kell, különben bírságra számíthatunk! 

   

 
 

 

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtás elősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinek megelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen az látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektor nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül a legeredményesebb.Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


Akciós termékek

technicar 02799
Gladen Audio M-LINE 601.1 autóhifi erősítő 1 csatornás

bruttó 75.000 Ft
AKCIÓ! - 12%
bruttó 65.990 Ft

További akciós termékek

Keresés

Bevásárlókosár

Termék ajánlóWebáruház

0.0661 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc