technicar webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Diesel Tuning

Audi
· A7
ABM univerzális 7'' TFT-LCD monitor (12/24V teherautókhoz) audio bemenettel
Autóhifi -> Monitor 
Azonosító: 02876 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 34.900 Ft
AKCIÓ! - 11%
bruttó 30.990 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő
 

 

 

ABM univerzális 7'' TFT-LCD monitor (12/24V) audio bemenettel
tehergépkocsik, munkagépek részére

 

Az ABM parkolókamerák és kamerarendszerek olyan eszközök, amelyek mindamellett, hogy a jármű hátsó részére rögzített kamera által látható képet a műszerfal körül lévő színes kijelzőn megjelenítik, akár buszok, teherautók belső terének, valamint munkagépek munkaterületeinek megfigyelésére is alkalmasak. A vízhatlan csatlakozók és nagy strapabírású kábelek segítségével a legzordabb környezetben is kiváló minőséget biztosítanak mind a kijelzők, mind pedig a különféle nagy igénybevételnek kitehető kamerák.

 

 

 

A monitor beépítése, rögzítése: 

 

 
A kijelző felszerelésének egyik lehetősége a mellékelt tartókonzollal lehetséges, amely segítségével műszerfalra rögzíthető a monitor. A szett tartalmazza.
 
 

 

A másik lehetőség a beszerelőkeret, amely lehetővé teszi a műszerfalba, fejtámlába való beépítést. A szett tartalmazza.
  
A harmadik lehetőség a szélvédőre, vagy bármely oldalüvegre rögzíthető tapadókorongos tartó. Ez egy opcionális kiegészítő, a szett nem tartalmazza.
 
 

Csatlakoztatás:

A kijelző 2db 4 érintkezős, vízhatlan csatlakozóval rendelkezik, amely közvetlen csatlakoztatást biztosít az 5880-as cikkszámú kamerákhoz, és az ezek összekötésére szolgáló hosszabbító kábelekhez. Azonban, ha univerzális, RCA kimenettel rendelkező eszközt szeretne csatlakoztatni, szüksége lesz 4PIN-RCA átalakító kábelre, amelyből a szett 1 darabot tartalmaz. Ha több mint 1 univerzális eszközt szeretne csatlakoztatni, kiegészítő 4PIN-RCA kábel megvásárlására lesz szüksége!
 
A kijelzőhöz való 5880A-s cikkszámú kamera átalakító kábel nélkül csatlakoztatható, ugyanis ez a kamera is 4 PIN-es vízhatlan csatlakozóval rendelkeznek. A monitor ezen a 4 PIN-es csatlakozón keresztül látja el árammal az 5880A-s cikkszámú kamerát, így ebben az esetben nem kell külön tápellátásról gondoskodni..

A kijelző nem tartalmazza a monitor és kamera összekapcsolására szolgáló vízhatlan 4PIN-es csatlakozóval rendelkező hosszabbító kábelt! Ez külön megvásárolható 8, 15 és 28 méteres változatban.
  

 

Hasznos kiegészítők:

 

 
5880A-s kamera mikrofonnal
Tapadókorongos tartó
 4PIN-RCA kábel
 
Hosszabbító kábelek:
               8 méteres
               15 méteres
               28 méteres
Vezeték nélküli
beszerelő egység
 

 

Figyelem! A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A tolatókamera használatakor, előfordulhat olyan eset (pl. üvegfelület, vékony akadály), amikor a tolatókamera kijelzőjén nagyon nehezen látható a kép a gépjárművezető számára. Ne hagyatkozzon kizárólag a tolatókamera kijelzőjére, a tolatást és a parkolást mindig körültekintően és mérsékelt tempóban végezze!Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


Akciós termékek

technicar 00798
Escorthoz és Beltronicshoz Standard direkt bekötéshez

bruttó 8.900 Ft
AKCIÓ! - 11%
bruttó 7.900 Ft

További akciós termékek

Keresés

Bevásárlókosár

Termék ajánlóWebáruház

0.0802 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc