textilaruhaz webáruház, webshop

Kategóriák

Akciós termékek

New  York 100 cm suba kör
New York 100 cm suba kör

bruttó 8.400 Ft
AKCIÓ! - 60%
bruttó 3.360 Ft

További akciós termékek
Üzletszabályzat
Kedves Érdeklődő,Vásárló!

Megrendélésének leadásával cégünk részéről történő visszaigazolásával, mely Terézvárosi Textiláruház vásárlója lesz. A megrendelés feladásával elfogadja az alábbi szerződés feltételeit. 
Eladó:
Terézvárosi Textilkereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1067 Budapest, Teréz krt. 45. ( Üzletünk címe és az esetleges reklamáció ügyintézésenek helye )
Adószámunk: 10310410-2-42
Telefonszám: 06-1/322-1000
E-mail: tta@t-online.hu
Szerződés tárgyát azok az árucikkek képezik, melyeket Ön a webáruház menüpont alatt megrendel. Tulajdonságait is itt találja. 

Vételár, fizetési feltételek, és szállítási költség:
Az árú áfás fogyasztói ára az árucikkekhez tartozó oldalon van feltűntetve. Az akciós engedmények levonásával kerülnek. A szállítás Budapest területén saját gépkocsinkkal illetve vidéki cím esetén a posta csomagküldő szolgálatával történnek.
A vételár kiegyenlítése posta csomagküldés esetén utánvéttel történik.

Szállítási költség 15 kg súlyhatárig 2200 Ft ÁFÁ-san, 48 órán belüli kiszállítással! 

Vásárlás menete:
A megrendelés beérkezését követően Ön visszajelzést kap, melyet a következő munkanapon cégünk visszaigazolja. Visszaigazoláson szerepelni fog a feladás időpontja, valamint a futár részére fizetendő összeg. Amennyiben Ön vágott árut rendel méterben, azt cégünk 10 naptári napig az Ön rendelkezésre tartja. 
Ha valamilyen véletlen folytán az áru az Ön által igényelt paraméterekkel áruházunk készletében kifogyott volna, ez esetben Önt haladéktalanul tájékoztatjuk. 
Cégünk a kiszállított áruért jogszabály szerinti kötelezettséget vállal. Reklamációt áruházunkban személyesen vagy e-mail útján jelenthet be. Amennyiben az áru hibás díjmentesen kicseréljük, amennyiben Ön ezt nem igényli, a vételárat, szállítási költséget azonnal, de legkésőbb 30 napon belül visszatérítjük.

Mint a jó tudni menüpont alatt olvasható a webáruházban forgalmazott áruk színét a képen a monitorok beállítása is befolyásolhatja, így az árnyalatbeli eltérést szavatossági igénynek nem tudjuk elfogadni, de 8 napon belül Önnek ilyen esetben joga van elállni vásárlási szándékától. Ez esetben az árut, az Ön költségére visszaszállíttatjuk és a vételárat a szállítási költség levonásával az Ön részére viszzatérítjük. 
Fontos, hogy az ellálási szándék feltétele, az áru sértetlen, használatlan, tiszta állapota, és a csomagolás sértetlensége. 
A Terézvárosi Áruház birtokába került személyes adatokat, csak a rendelés teljesítéséhez használja fel, és senkinek nem adja ki. 

Köszönjük fetételeink elolvasását és tudomásul vételét, 
Tisztelettel:  Terézvárosi Áruház Vezetősége


Nyitvatartás

Hétköznap:

9:00 -17:30-ig

Szombaton:

9:00-13:00-ig

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló
Webáruház bérlés és készítés

0.25 mp