Kiemelt ajánlatunk:

Szőnyegek

Függönyök

Lakástextiliák

Rövidárúk

Hasznos holmik!

Szolgáltatások

Különlegességek

Ruházati méteráruk

Wet Nap frissítő kendő
Üzletszabályzat
Kedves Érdeklődő,Vásárló!

Megrendélésének leadásával cégünk részéről történő visszaigazolásával, mely Terézvárosi Textiláruház vásárlója lesz. A megrendelés feladásával elfogadja az alábbi szerződés feltételeit. 
Eladó 
Terézvárosi Textilkereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1068, Király u. 56-60. ( Üzletünk címe és az esetleg reklamáció ügyintézésenek helye )
Adószámunk: 10310410-2-42
Telefonszám: 061-3221212, 0613226880
Fax: 0613422767
E-mail: tta@t-online.hu
Szerződés tárgyát azok az árucikkek képezik melyeket Ön a webáruház menüpont alatt megrendel. Tulajdonságait is itt találja. 
Vételár, fizetési feltételek, és szállítási költség:
Az árú áfás fogyasztói ára az árucikkekhez tartozó oldalon van feltűntetve. Az akciós engedmények levonásával kerülnek. A szállítás Budapest területén saját gépkocsinkkal illetve vidéki cím esetén a posta csomagküldő szolgálatával történnek 30.000 Ft-os értékhatáron alul a vásárló költségre. A vételár kiegyenlítése utánvétel vagy eladó bankszámlájara történő előre utalással történik.

Szállítási költség 15 kg súlyhatárig 2200 Ft ÁFÁ-san 48 órán belüli kiszállítással! 

Vásárlás menete:
A megrendelés beérkezését követően Ön visszajelzést kap melyet követ a rá következő munkanapon cégünk visszaigazolása. Visszaigazoláson szerepelni fog a feladás időpontja valamint a futár részére fizetendő összeg. Amennyiben Ön vágott árut rendel méterben azt cégünk 10 naptári napig az ön rendelkezésre tartja. A véteéár bankszámlánkon történő jóváírásától szamított 5 munkanapon belül az Ön által megadott cyímre leszállítjuk.
Ha valamilyen véletlen folytán az áru az Ön által igényelt paraméterekkel áruházunk készletében kifogyott volna, ez esetben Önt haladéktalanul tájékoztatjuk. 
Cégünk a kiszállított áruért jogszabály szerinti kötelezettséget vállal. Reklamációt áruházunkban személyesen vagy e-mail útján jelenthet be. Amennyiben az áru hibás díjmentesen kicseréeljük., amennyiben ezt Ön nem igényli, a vételárat, szállítási költséget azonnal, de legkésőbb 30 napon belül visszatérítjük. Mint a jó tudni menüpont alatt olvasható a webáruházben forgalmazott áruk színét a képen a monitork beállítása is befolyásolhatja, így az árnyalatbasli eltérést szavatossági igénynek nem tudjuk elfogadni, de 8 napon belül Önnek ilyen esetben joga van leálni vásárlasi szándélától. Ez esetben az árut, az Ön költségére visszaszállíttajuk és a vételárat a szállítási költség levonásával az Ön részére viszzatérítjük. 
Fontos, hogy az elláládási feltételi az áru, sértetlen, használatlan, tiszta állapota, és a csomagolás sértetlensége. 
A Terézvárosi Áruház birtokába került személyes adatokat, csak a rendelés teljesítéséhez használja fel, és senkinek nem adja ki. 

Köszönjük fetételeink elolvasását és tudomásul vételét, 
Tisztelettel:  Terézvárosi Áruház Vezetősége


1.Black out sötétítő függöny több színben 150 cm
2.Vitrázsrúd több méretben (Képen fehér 60 cm)
3.Zenith 200 cm padlófilc
4.Velour szőnyegek egyedi méretekre
5.Függöny 6694 300 cm magas
6.Városos bútorszövet 140 cm New York
7.Sundance 200x290 szőnyeg
8.Prestige rusztikus szőttes jellegű szőnyeg 160x230 cm
9.Stella ágytakaró 240x260 cm
10.Pamut ágytakaró 220x240 cm


Webáruház

0.0298 mp