valmar webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kategóriák

biztonsági őr ruházat

csúszásgátló szalag
· általános felhasználásra (9)
· csúszásgátló lemezek (2)
· nedves területekre (4)
· tartós jelölőszalagok (5)
· trusty step csúszásgátló folyadék (2)

egyéb

fejvédelem

hallásvédelem

hegesztésvédelem

katonai, rendőrségi ruházat
· bakancsok, surranók, cipők (14)
· hátizsák, táska (18)

kesztyű
· bőrkesztyűk (86)
· karvédő (1)
· mártott kesztyűk (130)
· textilkesztyűk (119)

munkaruházat
· egyéb (0)
· esőruha (14)
· jólláthatósági ruházat (75)
· kabát (87)
· köpeny (11)
· kötény (27)
· nadrág (73)
· overall (11)
· póló (26)
· sapka (30)

közúti eszközök
· Alkoholszondák,mentőládák (3)
· csúszásveszély táblák (2)
· Jelzőbóják,ponyvák (10)
· jelzőszalag,tárcsa (11)
· Kéztisztítók,adagolók (6)
· Ragtapasz,törlő- és tisztító kendő (5)

speciális ruházat

téli ruházat
· alsóruházat (10)
· egyéb (0)
· kabát (0)
· mellény (30)
· nadrág (0)
· pulóver (16)
· sapka, sál (11)

légzésvédők

tűzoltó szakfelszerelés

tűzoltó védőfelszerelés
· tűzoltó csizmák (13)
· tűzoltó ruházat (13)
· tűzoltó sisak (5)
· tűzoltó sisak és kézilámpák (1)

tűzvédelem
· tűzcsap,tűzcsapszekrény (6)
· tűzoltó készülék (13)
· tűzoltó takaró (4)
· tűzoltó tömlő,sugárcső (5)
· tűzoltósági kulcsszéfek (5)
· tűzvédelmi eszközök (2)

védőlábbelik
· bakancs (62)
· cipő (68)
· csizma (32)
· papucs, klumpa (7)
· szandál (7)
· talp (6)
· talpbetét (9)
· zokni (18)

védőszemüvegek

zuhanásgátlók

Kereső

Vásárlási szerződés
 
Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Vásárlási Szerződésünket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve!

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

(A webáruházban (http://valmar.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére)

1. Általános rendelkezések

A webáruház – a Valmar-Safety Kft. (székhely: 2367,Újhartyán, Újsor utca 7., adószám: 23388727-2-13) – továbbiakban: Üzemeltető – interneten elérhető termékkatalógusa, amely a Valmar-Safety Kft. által biztonsági, tűzvédelmi, hallásvédelmi és munkavédelmi felszerelések, tűzoltó és munkaruházat, védőszemüvegek, légzésvédők, szerszámostáskák, közúti eszközök termékeket kínálja eladásra, kiskereskedelmi értékesítésben. A Webáruházon keresztül történt elektronikus rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Üzemeltető és a rendelést leadó ügyfél – továbbiakban: Megrendelő – között. A vásárlási szerződést a Megrendelő a rendelés leadásának véglegesítésekor fogadja e, és azt az Üzemeltető írásban megkötött szerződésnek tekinti. A Megrendelő a rendelés leadásának véglegesítésekor fogadja el ezen szerződés feltételeit.

2. Szerződő felek azonosítása

A vásárlási szerződés a Valmar-Safety Kft. (székhely: 2367,Újhartyán, Újsor utca 7., adószám: 23388727-2-13), mint eladó, és a Megrendelő, mint vevő között jön létre. Az eladó csak a http://valmar.hu oldalon, a Webáruház logójával és adataival jól felismerhetően azonosított internetes katalóguson keresztül leadott rendelésekért felel.

A Megrendelő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait, amelyeket minden egyes rendelés leadásánál lehetősége van módosítani, és az Üzemeltető ezeknek megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a Megrendelőt terheli. Az Üzemeltető a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén a Megrendelő valódiságát jogosult ellenőrizni.

3. Termékek

A Webáruház az Üzemeltető által biztosított termékeket kínálja készpénzes, ill. előre utalással történő megvásárlásra. A termékek a következő kategóriákba kerültek besorolásra:
  • biztonsági felszerelések
  • tűzvédelmi felszerelések
  • hallásvédelmi felszerelések
  • munkavédelmi felszerelések
  • tűzoltó ruházat
  • munkaruházat
  • védőszemüvegek
  • légzésvédők
  • szerszámostáskák
  • közúti eszközök

4. Árak

A Webáruházban, a terméklistában és a termékek adatlapján feltüntetett ár, az adott termék végső bruttó fogyasztói ára, amelynek érvényessége kizárólag az adott megjelenés időpontjára vonatkozik. Amennyiben a Megrendelő megrendelést ad le egy termékre, úgy az eladó kötelezi magát, hogy a kiválasztott terméket a megrendeléskor érvényes végső fogyasztói áron szállítja ki a Megrendelőnek. Ezt az árat a megrendelésre küldött visszaigazolás tartalmazza.

Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!


Előreutalás:

Amennyiben az utalást jelöli be a fizetésnél, akkor az utalás előtt a megrendelt termékek súlya miatt szükséges egyeztetni a szállítási költség pontos meghatározása végett. 

Az átutalást a következő bankszámlára kérjük teljesíteni:

K&H Bank 10402128-50526585-82901008

A közlemény rovatba kérjük írja be a nevét vagy a rendelés sorszámát.
Miután átutalta a bankszámlánkra a teljes összeget a szállítási díjjal együtt, a terméke(ket)t az összeg beérkezése után adjuk kiszállításra.

Utánvét:

Amennyiben kiszállítással kéri a termékeket, és átvételkor fizet, akkor szállítási költségek mellett csomagonként az utánvétel díja is felszámolásra kerül (lásd a kiszállítási díjtáblázat).

Személyes átvétel: 

A megrendelt termékek személyes átvételére is van lehetőség, melynek esetén szállítási díjat nem számolunk fel. Az átvételre székhelyünkön van mód, melynek címe: 
Valmar-Safety Munkavédelmi és Tűzvédelmi Kft. 
2367 Újhartyán, Újsor utca 7.

Az átvétel időpontjának meghatározásához előzetes egyeztetés szükséges.

5. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 18 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

6. Az Üzemeltető felelősségvállalása

A Webáruház működésével, és a kiszállítással kapcsolatos tudnivalók a Webáruház „Információk” menüpontja alatt találhatók. Az Üzemeltető vállalja, hogy a fent jelzett dokumentumban leírtakat magára nézve kötelezőnek tekinti és azok teljesüléséért mindent elkövet.

7. A megrendelő felelősségvállalása

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelés jóváhagyása részéről ajánlatnak minősül, melyhez kötve van. Megrendelő rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti az Üzemeltető számára.

8. A szerződés hatálya

Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.

A Webáruház rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosító-számot (rendelésszámot) ad, melyet a Megrendelő által megadott címre küldött rendelés visszaigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes!

A megrendelést a Webáruház a megrendelés leadását követően haladéktalanul, de legfeljebb 48 órán belül visszaigazolja. A Vásárlási Szerződés a visszaigazolással jön létre. Amennyiben a megrendelést 48 órán belül nem igazoljuk vissza, úgy a megrendelő az ajánlati kötöttsége alól mentesül.
9. Panaszkezelés rendje

A Webáruház célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben a Megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a vásárlási szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a info@valmar.hu e-mail címen, vagy postai levél útján is közölheti. Áruházunk panaszát legkésőbb annak beérkezésétől számított 30 napon belül kivizsgálja, és a panasz közlésével azonos módon tájékoztatja Önt a vizsgálat eredményéről, valamint arról, hogy annak elutasítása esetén milyen jogorvoslati lehetőségek állnak a megrendelő rendelkezésére.

A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók.

10. A szerződés nyelve, az alkalmazandó jog
A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó.

11. Elérhetőségek

A webáruház (http://valmar.hu) üzemeltetője a Valmar-Safety Munkavédelmi és Tűzvédelmi Kft.
Székhely: 2367,Újhartyán, Újsor utca 7.
Adószám: 23388727-2-13
Cégjegyzékszám:13-09-147803 (Vezetve a Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróságnál.)
Nyilvántartási szám: 8/2011/B
Statisztikai szám: 23388727-4790-113-13
Képviselő: Válent István 

Ügyfélszolgálat (nyitvatartás 0-24):
E-mail: info@valmar.hu
Telefonos elérhetőség munkanapokon 08:00-18:00 óra között.
Telefon: 06-70/458-1994
Tel./Fax: +36/29-373-135

Megrendelő kijelenti, hogy a dokumentumok tartalmát ismeri és tudomásul veszi.


Akciós termékek

valmar

bruttó Ft

További akciós termékek

Bevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház készítés

0.0549 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Vásárlás menete    Elállás joga    Szállítási díjak    Mérettáblázat
lábléc