venterfoto webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

NIKON Prosumer Dealer

Akciós termékek

venterfoto 00250
Hama Multitrans 200 fotós táska, fekete

bruttó 29.990 Ft
AKCIÓ! - 33%
bruttó 19.990 Ft

További akciós termékek
Vásárlói tájékoztató
VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK


1. 
A szerződés létrejötte


Az elektronikus visszaigazolás nem jelenti azt, hogy az eladó elfogadta a megrendelésünket és a termék leszállítására kötelezettséget vállalt.
Az e-mailben küldött visszaigazolás annyit igazol, hogy a megrendelésünk az eladóhoz megérkezett. Ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.


2. Vevőszolgálat nyitvatartása:

 
Hétköznap 10-17 óra között telefonon +36/20/312-8174
Emailen feltett kérdésekre 24-48 órán belül válaszolunk.


3. Árak

 
Webáruházunkban található árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az Áfát. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!


4. Fizetési módok:

 
 - utánvétellel történő fizetés kézbesítéskor a futárnak
 - előre utalás - a számlát a megrendelés leadása után külön e-mailben megküldjük.
 - üzletünkben/személyes átvétel esetén/ készpénz vagy bankkártya
 
5. Kiszállítási díjak:

 
A megrendelt terméket a GLS vagy az MPL munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére illetve a tartózkodási helyére kérje a szállítást). Sikertelen kézbesítés esetén telefonon egyeztetnek.
A termékeket csak Magyarországon belül áll módunkban kiszállítatni.
 
A kiszállítás díja 5 000 Ft felett előre utalás esetén ingyenes.

Utánvétellel történő fizetés esetén:
     amennyiben a megrendelt termékek ára 5 000 Ft és 59 999 Ft között 0 Ft a szállítási díj.
     amennyiben a megrendelt termékek ára 60 000 Ft és 500 000 Ft között 0 Ft 
a szállítási díj.
     amennyiben a megrendelt termékek ára az 500 000 Ft-ot meghaladja ,nincs lehetőség utánvételes szállításra.
          


Amennyiben több darabot rendel, (akár egyfajta, akár különböző termékekből), úgy a kiszállítási díj egyedi lehet. Kérem, ezt vegye figyelembe vásárláskor !

6. Szállítási idő:


Amennyiben a megvásárolt termék raktáron van és a megrendelés munkanapon 12 óráig megérkezik :
   -személyes átvétel másnap
   -szállítás 1-3 munkanapon belül

Amennyiben a megvásárolt termék nincs raktáron  :
  -24 órán belül értesítjük emailben az átvétel várható időpontjáról ez általában 3-7 munkanap

 Amennyiben a fenti határidő valamilyen okból kifolyólag nem tartható, úgy a megrendelőt külön értesítjük.
 
7. Elállás joga

 Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 4220 Hajdúböszörmény,Baltazár Dezső u.29. , elektronikus levélben: venterfoto@gmail.com e-mail címre.

 Az elállás/felmondás joghatása:
Ha Ön eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés módja minden esetben átutalás az Ön által megadott bankszámra.A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. 

 
 
8. Termékgarancia, szavatosság, jótállás

 
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk a fent leírt feltételek szerint díjmentesen kicseréli. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa a webáruházat. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: - elsősorban kicseréljük - ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) az eladót terhelik.

Bevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház bérlés és készítés

0.08 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc