viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
Víztisztító készülék, vízszűrő készülék - Amerikai gyártmányú víztisztítók

Válassza Ön is az amerikai Aquasana víztisztítót!

víztisztító diagram vízszűrő tusoló szűrő olcsó olcsó központi víztisztító készülékFontos: Ha víztisztítót keres, valószínűleg szembesült azzal a nehézséggel, hogy nem tudta hogyan válasszon. Ez valóban nem könnyű, mert rengeteg vízszűrő van a piacon.

Összehasonlító táblázat:
Az alábbi linken megtekinthet egy összehasonlító táblázatot* Amerika számos ismert víztisztító készülékéről. Örömmel közöljük, hogy az általunk forgalmazott Aquasana vízszűrők nyújtják a legjobb eredményt: www.waterfilterscomparisons.com

Víztisztító teszt

A legfontosabb szempont hogy milyen vizet készít a víztisztító. Ha ezt meg szeretné tudni, ne a reklámszövegekben, hanem csakis a hiteles teszteredményekben bízzon! Azonos vízszűrő  technológiák között is rengeteg különbség van. A víztisztító készülékekkel végzett teszteket, és bevizsgálásokat az egyes termékeknél olvashatják el. Ehhez, kérem, kattintson a linkre és böngésszen a víztisztítók között.

Továbbá szeretnénk még inkább megkönnyíteni helyzetét és további  hasznos információkkal ellátni a víztisztítókról, mint pl.:
  • Hogyan, hová lehet felszerelni a víztisztítót?
  • Kell-e szakembert hívni?
  • Mennyi a csereszűrő költsége?
  • Milyen jogaim vannak, ha interneten vásárolok? Stb.

A víztisztítók
között böngészve minden kérdésre részletes választ adunk, valamint letöltheti a teszteredményeket és az engedélyeket is.

"Kedves Vízbarátok!

Örülök, amikor csak használom az új víztisztítómat! Megmenekültem a görnyesztő cipekedéstől, a flakontaposástól. Nem áraszt el a klórszag, amikor számhoz emelem a poharat. Mennyire finom a víz íze, és mennyire egészséges!

A fürdőszobai víztisztító használata óta száműztem a testápolót a pipere készletemből. Csodás!" Köszönettel: F. Ádámné Eger

A víz testünk több, mint 70 %-át alkotja, és óriási hatása van szervezetünk egyensúlyára. A víz az elsődleges méregtelenítő folyadék szervezetünkben. Minden testi folyamat a víz közreműködésével zajlik.

Videó az Aquasana vízszűrő készülékekről

Az alábbiakban megnézhet egy angol nyelvű videót arról, hogy milyen fontos a tiszta víz a szervezetünk számára. A víz szinte minden testi működésünkben részt vesz, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű.
A fenti videóban láthattuk, hogy milyen előnyökkel jár a víztisztítás az egészségünk számára, valamint azt a megdöbbentő tényt is, hogy a klórral való érintkezés és annak a fogyasztása jelentősen megnövelik a daganatos betegségek kialakulásának esélyét. A vízfogyasztás mellett a tusolással és a fürdéssel juttathatunk be rengeteg klórt a szervezetünkbe. Arra a kérdésre, hogy mi a megoldás, a házi víztisztító rendszerek jelentik a választ.

Az alábbi videóban egy kísérletet lát arról, hogy mennyire hatékony az Aquasana víztisztító a klór és vízbenlévő szennyeződések kiszűrésében. A nagy akváriumban csapvíz található, melybe később még lebegő szennyeződést is öntenek. A cseppek hatására elszíneződő csapvíz klórt tartalmaz. Az Aquasana konyhai víztisztító készüléken átfolyt víz a jobb szélső üvegben látható. Ebben a vízben már nem mutatható ki sem klór, sem pedig az akváriumba öntött egyéb szennyeződés.

A felvétel jól mutatja, hogy milyen hatékonyan bánik el a víztisztító készülék a vízben lévő egészségtelen szennyeződésekkel.Magyarországon a legtöbb háztartás zsugorszámra vásárolja az ásványvizeket, mert nagyon helyesen megértettük, hogy a víz az egyik legfontosabb tápanyagunk.

De a gond az, hogy az ásványvíz drága és cipekedéssel jár. Senki sem használ ásványvizet a főzéshez, a fürdéshez, a teához, vagy a kávéhoz, ezért az csak félmegoldás.
 
Ismerje meg Ön is azokat a víztisztítókat, melyekkel több 10.000 Ft-ot spórolhat, és melyek megkímélik a cipekedéstől. A kezünkben lévő szabadalmaztatott technológiákkal olyan vizet készíthet saját lakásában, mely legtöbb esetben az ásványvíznél sokkal jobb minőségű.


a tiszta víz pozitív élettani hatásai

Az egyes víztisztító típusok esetén részletesen beszámolunk arról, milyen további előnyökkel járhat a vízszűrők használata. Szó lesz pl. arról, hogy a tiszta víz használata következtében javulhat közérzete, szebb lehet a haja, a bőre.. egyszóval megismertetjük a tiszta víz pozitív élettani hatásaival.

Kérem, kattintson ide és tekintse meg vízszűrő készülékeinket!

"Az Aquasana víztisztítót gondos internetes tájékozódás után, 2006-ban, amikor még az itthon nem volt kapható, külföldről szereztem be. Azért esett az Aquasanára a választás,  mert ez volt a legmegbízhatóbb.

Nagyon elégedett vagyok vele, csakúgy, mint a csappal amit nemrégiben Öntől rendeltem hozzá.
Örülök, hogy mostantól Öntől vásárolhatok szűrőbetétet, és még egyszer köszönöm a segítőkészségét és a gyors kiszolgálást, amit egy cserére szoruló alkatrész küldése kapcsán tanúsított."
 
Mihály
Budapest

legjobb viztisztito verendezes

 Kérem, kattintson ide és tekintse meg vízszűrő készülékeinket!
*Az összehasonlítást a víztisztítókról az Aquasana szakemberei végezték hiteles és nyilvános adatok alapján.
Új víztisztítók az Aquasanától - 2012.04.07. 09:45

Új víztisztítók

Örömmel értesítjük vásárlóinkat, hogy megérkeztek az új víztisztítók az amerikai gyártónktól, az Aquasanától. Még szebb lett a fém csappal ellátott pult alá szerelhető konyhai víztisztító. Az Aquasana vízszűrők nem csak minőségben, de megjelenésben is mindig igazodnak a kor követelményeihez. A nálunk kapható vízszűrők kiszűrik a klórt, a fogamzásgátló és gyógyszermaradványokat és több száz káros szerves vegyületet, ugyanakkor a vízben hagyják a nélkülözhetetlen kálciumot és magnéziumot. Az alábbi linkre kattintva megtekintheti a legújabb víztisztítót. Olvassa el a részletes leírást és tekintse meg a videónkat is.Tisztelettel,
Az Ön szolgálatában:
Farkas Tamás
ügyvezető

Az oldalon található teljes tartalom szerzői jog által védett. Minden szöveges tartalom és kép a LUPO VITA Kft. kizárólagos tulajdona.A hidratálás szakértője
okospalack.hu Már Magyarországon is elérhető a MyHydrate okospalack és az ULLA hidratációs emlékeztető!
Használatuk segítséget nyújt egy egészséges életmód kialakításában. Küldetésünk: Iszol eleget?
Kövess minket, hogy elsőként értesülj az újabb és újabb termékekről, érdekes információkról!

Valósítsd meg Önmagad!
variobag.hu Állítsd össze álmaid táskáját a Variobag szilikon táska kínálatából!
Több ezer variációs lehetőség, trendi színek, kiváló minőség, kedvező árak.
Kiegészítők széles választékával várunk: táskatestek, táskabelsők, táskafülek, táskagallérok

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.08 mp