viztisztito webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Termékek

Termék ajánló

Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
Csapra szerelhető konyhai vízszűrő, víztisztító - AQ-4000
Víztisztító, Vízszűrő 
Azonosító: 00068 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 43.200 Ft
AKCIÓ! - 19%
bruttó 34.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Csapra szerelhető konyhai vízszűrő, víztisztító - AQ-4000

Egy kiváló csapra szerelhető konyhai víztisztító

Az Aquasana víztisztító valósággal berobbant a köztudatba a Consumer Digest Magazin értékelése után, amely szerint a legjobb csapra szerelhető konyhai víztisztítóval állunk szemben. Mindez nem csak szépen csengő marketing fogás, hanem a valós tények halmaza, amelyet mindenkinek látni kell! Hivatalos teszteredmények, laboratóriumi vizsgálatok, amelyek mind az AQ-400-es kiváló minőségét igazolják.

csapra szerelhető víztisztító

Az AQ-4000 tulajdonságai

Nagyon sok víztisztító készülék van a piacon, de a legtöbb esetben tiszta vizet állítanak elő, amelyben nincsenek már benne az éltető ásványi anyagok, amelyekre a szervezetnek nagy szüksége lenne. Az Aquasana viszont egyedi technológiájának köszönhetően úgy szűri ki a klórt és egyéb káros anyagokat a vízből, hogy az ásványi anyagok a vízben maradjanak. 

Mindezt nem vagyonokért, mert a berendezés ára két- három hónap alatt megtérül, mert a szűrt víz nagyságrendekkel olcsóbb, mint a palackozott ásványvíz és emellett sokkal tisztább is. 

A testünk jelentős részét teszi ki a víz és akkor mégis miért fordítunk ilyen kis figyelmet a megfelelő ivóvíz előállítására? Be kell látni, hogy a vegetálás idege lejárt, mindenkinek magának kell megtenni a legfontosabb lépéseket, amelyeknek segítségével tiszta víz vagy egészséges élelmiszer kerülhet az asztalra. Az Aquasana víztisztító bizonyítottan a leghatékonyabb megoldások közé tartozik, ráadásul ma már Magyarországon is egyszerűen beszerezhető.


víztisztító adapter, váltószelep

A nagy kérdés, hogy miket is képes kiszűrni a vízből az AQ-4000? 

Az ioncserélővel- és a sub-micron filterrel ellátott szűrő képes eltávolítani a vízből a gyógyszermaradványokat, kemikáliákat, klórt, fertőző anyagokat, higanyt, nehézfémeket és mindeközben megmaradnak a szervezet számára fontos ásványi anyagok a tiszta vízben. Nem forrásvizet kapunk eredményként, hanem egy annál is tisztább éltető vizet, amelyre minden emberi szervezetnek szüksége lenne. 
A berendezésben lévő szűrőkészlet cseréje hat hónaponként ajánlott, hiszen hatékonysága 4000 liter vízig garantált és egy átlagos családnak kb. fél évig elegendő. Azonban nem kell Önnek a csere miatt aggódni, mert mi mindent megoldunk, feljegyezzük, hogy mikor lesz szüksége az új szűrőkre. Sok piacon lévő víztisztítóval ellentétben az Aquasana „tisztító ereje” az első liter víznél is ugyanaz, mint a 3500. liternél. A vízben lévő szennyező anyagok 99%-át képes eltávolítani ez a kis berendezés, így nem csak a pohárba kerül végre kristálytiszta víz, hanem a fürdőkádakba is, amely egy hatalmas lépés.

Spóroljon okosan az AQ-4000 csapra szerelhető víztisztítóval

VíztisztítóAz Aquasana víztisztító beszerzése nem csak a kiadásokról szól, hanem a spórolásról is, amely már néhány hét alatt érezhető lesz a pénztárcáján. Nem kell végre ásványvizeket cipelni a boltból, amelyek sajnos nem kerülnek két fillérbe. Garantáltan 2-3 hónap alatt megtérül a befektetett összeg, így nem is érdemes feltenni a kérdést, hogy megérte-e?

A következő kérdés a vízszűrő felszerelése, amelyhez nem kell végre szakembert sem hívni, mert pár perc alatt megoldható minden probléma nélkül. Ez esetben nem csak a kényelem javára megy a pont, a spórolás szempontjából sem elhanyagolható. Kinek hiányzik a szerelő folyamatos hívogatása, ha nem lenne valami rendben? Az egész folyamathoz csak egy kombinált fogóra van szükség, amellyel, mint egy szuperhős minden problémát megoldhat, ami az Aquasana vízszűrő szerelése közben felmerülhet. Többféleképpen felszerelhető, annak függvényében, hogy csapot is vásárolt vagy csak a szűrőberendezést. Amennyiben csak a víztisztító mellett döntött ezt a pultra kell felszerelni, a már meglévő csapra. Így egyetlen mozdulattal lehet választani a csapvíz vagy a tisztítót víz között. Garantáljuk, hogy az első kellemes élmények után a csap nem fog csak egy irányba mutatni, mert senki nem szeretné s régi, klóros vizet használni, csak mosogatásra.

Emellett ha csapot is vásárolt, akkor a pult alá rejthető el a kis megmentő és ott végzi majd a dolgát a család nagy örömére. Önnek nincs más dolga, ha be szeretne lépni az elégedett vásárlók táborába, mint érdeklődni a részletekről és megrendelni az AQ-400 víztisztítót.

A leggyakoribb szennyező anyagok tisztítása

Aquasana minőségi termékA víztisztító vásárlása során nem érdemes a bizonytalan minőségű termékeket választani, mert a legtöbb esetben ez csak kidobott pénz. Az általunk kínált Aquasana a legszigorúbb NSF 42 és 53 standardoknak megfelelő víztisztító, amely 99%-ban képes eltüntetni a vízből a szennyeződéseket. A leggyakoribb szennyeződéseken kívül még több száz káros anyagot is kiszűrnek a vízből, ráadásul úgy, hogy a víz gazdag ásványi anyag tartalma megmarad. Az Aquasana független laboratóriumokban végzett kísérletekkel bizonyítani is tudja, amit állít, nem csak jól irányzott marketingszlogenekről van szó. 

Amennyiben mégsem szeretne Aquasana víztisztítót vásárolni, inkább a piacon lévő XY termék mellett dönt, kérjük legyen nagyon óvatos! Mindenképpen csak azoknak a gyártóknak érdemes hinni, akik független intézetek által elvégzett kísérletek alapján tudják bizonyítani, hogy az általuk kínált berendezés mire képes. 
Ne vásároljon megbízhatatlan terméket, mert azzal csak saját és családja egészségét sodorja veszélybe.

Az Aquasana konyhai víztisztítóval semmiféle kockázatot nem vállal, mert, ha nem tetszett a megvásárolt termék minden további nélkül 60 napon belül visszaszolgáltatjuk az árát. Egy buktatók nélküli, tisztességes ajánlat, amelyet most kell kihasználni!
 


Megtekintve: 2737
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kereső

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház

0.0647 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Keressen pénzt!    bőr allergia    ozmózis    gyermek    egészséges víz    ajándék víztisztító    nászajándék viztisztít    leiratkozás    Adatvédelem vízszűrő    Különböző vizek, víztisztítás    Víz keménysége    Víz, sejtek, méregtelenítés    ásványvíz vagy víztisztító    éltető víz    honnan származik az ivóvíz    Miért fontos a vízszűrő    Vizekről    Víztisztítás egészség    asvanyviz, csapviz, viztisztito    víz globális helyzet    szennyvíz viztisztito    víz tudatos felhasználása    fordított ozmózis vagy aktív szenes    tiszta víz - jó közérzet    egy kis nehézfém    a klórozott víz és a rák    víztisztítás és egészség
lábléc