viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp

Csomagajánlat: konyhai víztisztító és zuhanyszűrő olcsóbban

Víztisztító, Vízszűrő / Azonosító: 00069

bruttó 66.890 Ft
db

Konyhai víztisztító és zuhanyszűrő most csomagárban

Az egészséges életmód természetes velejárója a víztisztító, amely segít megszabadulni a vízben lévő káros anyagoktól. A csapra szerelhető konyhai víztisztító mellett a zuhanyszűrő az egyik legkedveltebb termékünk, amelyeket előszeretettel használnak vásárlóink.


Pénzt is megtakaríthat, ha a két terméket egy csomagban vásárolja meg és nem utolsósorban a lakás minden pontjában végre tiszta vizet használhat.


Víztisztító csomag

Miért válassza csomagajánlatunkat?

Az AQ 4000-es amerikai vízszűrő dupla szűrővel van ellátva és természetesen megrendelve minden tartozékot adunk hozzá, hogy problémamentesen használhassa. Ez még nem minden, mert a kedvezményes csomagban az AQ 4105-ös zuhanyszűrő is helyet kap, amellyel a fogyasztók tökéletesen meg vannak elégedve.

Nem is lehet jobb reklámot találni, mint a vásárlók elégedett nyilatkozatai, amely ez esetben garantált. A szakemberek nem csak a víz tisztaságára figyeltek, hanem arra is, hogy a zuhanyzás egy kényeztető élménnyé váljon. Az AQ-4105-ös zuhanyszűrő mellé egy masszázs tusolófejet is ajándékba adunk, amelyet kipróbálva soha nem szeretne megválni tőle.

Nem jelent többet veszélyt Önre a vízben lévő károsanyag!

A vizekbe kerülő káros anyagok, a túlzott klórtartalom nem csak az elfogyasztott víz esetében veszély a szervezetünkre, hanem fürdés során is komoly gondot okozhat.

Az Aquasana AQ-4000-es kiemelkedően hatékony vízszűrő. A szűrőket mikrobiológiai és vízkémiai okokból 6 havonta mindenképp cserélni kell, de ez idő alatt akár 1700 liter víz megtisztítására is alkalmas a víztisztító, ami átlagosan napi 9-10 liter vízfogyasztást biztosít.  Ez biztosítja egy 3-4 tagú család ivóvíz és főzővíz ellátását.


Ne hagyja, hogy a betegségekről szóljon az élete, öntsön tiszta vizet a pohárba és a fürdőkádba is, mert megérdemli!


Minden vásárló hatvan napra szóló pénzvisszafizetési garanciával vásárolhatja meg a termékeket, így tulajdonképpen nincs veszítenivalója. 

A rendeléshez először kérjük, helyezze a kosárba a víztisztító csomagot:

konyhai víztisztító, vízszűrő, aquasana

Megtekintve: 1833

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.13 mp