viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp

Hatékony Zuhanyszűrő - AQ-4105

Víztisztító, Vízszűrő / Azonosító: 00070

bruttó 29.990 Ft
db

AQ-4105 zuhanyszűrő, minden háztartás legjobb barátja

Tisztába vagyunk azzal, hogy a csapvíz hatalmas mennyiségű klórt tartalmaz, mégis sokszor csak az ivásra szánt víz esetében vagyunk elővigyázatosak. Azonban szomorú tény, hogy a legtöbb klór a bőrünkön keresztül jut be a szervezetünkbe. Az uszodákban egyértelművé válik, hogy a klór mennyire szárítja a bőrt és a haj is megkeményedik, az egész test viszketni kezdhet. Sajnos a saját fürdőszobánkban sem sokkal barátságosabb a helyzet, mert a csapvíz klórtartalma is messze meghaladja az elfogadhatót.

Hogyan "működik" a zuhanyszűrő?

Az Aquasana zuhanyszűrő megszabadíthat a klór akár 91%-tól is, hogy végre a fürdés ne egy szervezet elleni támadással érjen fel. 

A bőr az ember legnagyobb szerve, így az egészségi állapotát nagy felelőtlenség lenne elhanyagolni. A bőr nem megfelelő állapota a többi szervre is kihat és az általános közérzet romlásával nagyon gyorsan elindulhatunk a lejtőn, ahol különböző betegségekkel is találkozhatunk.
Egyre több fürdőszobai víztisztító van a piacon, de nagyon kevesen tudnak meggyőzően nyilatkozni arról, hogy a szűrő valóban eltávolítja a klór jelentős részét a vízből. Az Aquasana  hatásfoka a vízhozam növekedésével nem változik, mert zuhanyzás során is tökéletesen végzi a dolgát. 

A klórtól megszabadult bőr nagyon gyorsan megmutatja „igazi arcát”, mert végre nem viszket, bársonyos és fényes lesz, néhány nap alatt érzékelhető lesz a változás.

A vásárlás után sem hagyjuk cserbe ügyfeleinket, mert ha nem tetszik valamiért a berendezés, azt látja, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nincs más dolga, mint visszaküldeni. Mi kifizetjük az Aquasana  árát minden további nélkül. Azt azonban garantálhatjuk, hogy a szűrőberendezés használata után biztos nem szeretné újra átélni a klóros vízben való fürdőzés kellemetlenségeit. A klór mellett a különböző kemikáliák is gondot okoznak a csapvízben, de az Aquasana  két lépcsős vízszűrőjének köszönhetően ezeknek is búcsút mondhat. A bőr számára megfelelő ph értékű, tiszta vízzel igazi felüdülés lesz a zuhanyzás, húzódó- és viszkető bőr nélkül.

Minőségi víztisztítók kínálatunkban

A garantáltan 1 osztályú víztisztító berendezéseink minden háztartásba elviszik a tiszta víz hírét és bárki megtapasztalhatja azt, amiről eddig csak álmodott. Biztosítson szerettei, gyermekei számára tiszta vizet, és ne csak a konyhába, hanem a fürdőszobába is. 

Nem csak ígéretek, hamis illúziók, mert az Aquasana  a világhírű Consumer Digest Magazinnál 2006-ban és 2007-ben a legtöbb szavazatot érte el a víztisztítók között. Az amerikai kedvenc ma már Magyarországon is elérhető, mert a világ minden táján szükségük van az embereknek a tiszta vízre. 


Zuhanyszűrő az egész családnakA berendezésben lévő szűrők 6 hónapra elegendő víz szűrésére alkalmasak, amely akár 45000 liter vizet is jelenthet. Ezek után nincs más dolga a tulajdonosnak, mint a szűrőket kicserélni és máris működhet tovább a tisztító.

A kétlépcsős szűrő segít eltávolítani a vízből a klór mellett a kemikáliákat, nehézfémeket is. Az első lépésben a cink szűrő segítségével az Aquasana  beállítja a víz ph értékét és a klór nagy részét is sikeresen visszatartja.

A második lépcsőben a nehézfémek és egyéb szennyező kemikáliák kerülnek sorra, amelyek szintén „fennakadnak” a szűrőn, így nem kerülnek a bőrünkbe és onnan a létfontosságú szerveinkhez. 

A berendezés mechanikai szűrőt és aktív szenet is tartalmaz a hatékonyabb eredmény érdekében. 

 

Nem elég tehát az ivóvizet alaposan megválasztani, mert ennél sokkal többet kell tennünk, ha el szeretnénk kerülni a hatalmas klórmennyiséggel való mindennapi érintkezést. Hosszútávon egy sor betegséget előzhetünk meg az Aquasana víztisztító segítségével, amely a legszigorúbb biztonsági előírásokat is teljesíti.

Gyakorlatilag veszítenivalója nincs, mert amennyiben nem működik megfelelően a berendezés mi haladéktalanul visszafizetjük az árát és Ön visszatérhet a régi módszerekhez. 

A felszereléséhez nem kell szakemberhez fordulni, mert 5 perc alatt akár a régi csaptelepre is probléma nélkül felrakható. Egy kis szűrőberendezés, amely akár az egész családot megvédheti egy sor egészségügyi problémától, amelyeknek a nem megfelelő minőségű fürdővíz lett volna az okozója. 

Kattintson az alábbi ikonra, és helyezze a kosárba a terméket:


konyhai víztisztító, vízszűrő, aquasana

 

Megtekintve: 5595

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.09 mp