*
viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp

Központi víztisztító - irodák, családi házak számára

Víztisztító, Vízszűrő / Azonosító: 00072

bruttó 299.000 Ft
db
Központi víztisztító - irodák, családi házak számára

Megváltoztatja életét az EQ-600 Aquasana központi víztisztító 

A csapvízben lévő káros anyagok sokasága egy idő után az ember egészségére is rányomja a bélyegét, így itt az idő tenni valamit, amivel mindez megakadályozható. Emellett a mindennapi ásványvízfogyasztás is komolyan megtépázza a pénztárcánkat, ha összeszámoljuk a család egy évi fogyasztását. Kevesebbet fog a jövőben költeni és számos betegséget is megelőzhet, de mivel is?


Az Aquasana központi víztisztító lehet ebben segítségére, amely Amerika nagy kedvence lett az évek során. Végre nem a hatalmas klórmennyiséget tartalmazó víz fog folyni a csapból, hanem a tiszta H2O, amire szervezetünknek is szüksége van az élethez.

Amennyiben nem elégedett a megvásárolt berendezéssel 90 napon belül visszavásároljuk azt Öntől, így a pénzét is visszakapja. Természetesen mindez nem fordulhat elő, ha egyszer belekóstolt a hamisítatlan tiszta vízbe.

A belső szervek mellett a haj és a bőr is meghálálja a törődést és a klórmentes vizet, amelyben eddig fuldokolt. 

A csapvízbe egyre több gyógyszermaradvány és hormon kerül, amelyet a víztisztítóban lévő aktív szén és KDF 55-ös töltet nagyszerűen kiszűr.

Minőségi termék - EQ-600 Aquasana központi víztisztító

Kiváló, 1. osztályú készülék, amelynek a megvásárlásával nem vállal semmiféle kockázatot, mert ha nem elégedett a pénzvisszafizetés garantált. Azt azonban tudni kell, hogy, aki egyszer megtapasztalta a tiszta víz üdítő hatását semmi pénzért nem szeretne erről lemondani. Az UL és NSF normák a világ legszigorúbb követelményeit foglalják magukba és az amerikai Aquasana központi víztisztító ezeknek is megfelel. 

 

Sokan gondolják, hogy elegendő csak a konyhában használt vizet tisztítani, de érdemes a fürdővizet vagy akár a vécében lévő vizet is tisztítani, mert most egyetlen készülékkel megoldható. A ház minden pontján élvezheti a tiszta vizet. A profi készülék bárhová felszerelhető, akár már arra a vezetékre is, amely elosztja a vizet a házban. Így az Aquasana az egész házban kristálytiszta vizet szolgáltat.

Aquasana központi víztisztító - irodáknak, családi házaknak

Hosszú élettartam: Az előszűrőt 1-3 havonta, míg a főszűrőt legkésőbb 6 évente cserélni kell. A főszűrő élettartama legfeljebb 6 év és ez idő alatt max. 2.3 millió liter víz.

Egyszerű és gyors felszerelés és zökkenőmentes használat a család minden tagja számára. A csomagban szűrő, előszűrő, egy installáló szett is található, ezek a kiegészítők kellenek a tökéletes működéshez. 


A víztisztító több független laborban is átvizsgálásra került és garantáltan ugyanazt a teljesítményt nyújtja az több milliomodik liter víz esetében is, mint az első órákban.  

 

Amennyiben elnyerte a tetszését a készülék, kérjük az alábbi kosárra kattintva menjen végig a megrendelési folyamaton:

konyhai víztisztító, vízszűrő, aquasana

Megtekintve: 7639

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.23 mp