viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp

Háztartási és ipari kivitelű mangánszűrő, arzénszűrő, homokszűrő, vastalanító

Ajánlat-kérésével forduljon hozzánk bizalommal!
Háztartási és ipari kivitelű mangánszűrő, arzénszűrő, homokszűrő, vastalanító

Vízszűrők hatalmas választékban


A piacon hatalmas a vízszűrők  tárháza, hogy bármilyen helyzettel is találkozunk, megoldható legyen a tiszta víz előállítása. Foglaljuk össze részletességgel, hogy milyen típusú tísztítókat, szűrőket találhat a vásárló a piacon.

Kútvíz-tisztító

A kutak vize nagyon sokszor nem felel meg az előírásoknak, de ennek ellenére Magyarországon is nagyon sok háztartás vízellátása kutakból működik. Nincs is ezzel probléma, ha meg tudjuk oldani a homok, vas, mangán, arzén, ammónia, nitritek kiszűrését és emellett a víz lágyítására is komoly hangsúlyt fektetünk. Természetesen mindez nem lehetetlen, csak meg kell találni a megfelelő vízszűrőket.

Tudni kell azt is, hogy a jó minőségű kútvízhez legalább 100 méteres mélységig le kell fúrni, de ez hatalmas befektetést jelent, amely nem biztos, hogy kifizetődő. Nem csak ez az egyetlen megoldás, mert a kisebb kutak vize is nagyszerűen tisztítható egy hatékony vízszűrővel. 


Termékeink között bizonyára megtalálja a megoldást, amely minőségben és árban is megfelel az elvárásainak. Egyre nagyobb a választék a kútvíz tisztítók között is, amelyekről mindent megtudhat, ha személyre szabott ajánlatot kér szakembereinktől, akik mindenkinek készséggel állnak a rendelkezésére. 


Amennyiben személyre szabott ajánlatot szeretne kérni szakembereinktől, akkor néhány pontos információra szükségünk lesz: mekkora a csapban a percenkénti vízfogyasztás, ezt nagyon egyszerűen meg lehet mérni egy mérőedény segítségével, a rendszerben mekkora a nyomás, emellett fontos a víz elemzése, hogy tudjuk, mit kell kiszűrni a vízből.
Mikor ezeket az adatokat megadja akkor azt is meg kell említeni, hogy milyen célra lesz a víz használva: emberi fogyasztásra, fürdésre, állatok itatására vagy ipari felhasználásra.

Amikor ezeket mind alaposan átgondolta, akkor nincs más dolga, mint telefonon vagy e-mailben jelentkezni, ezek után már csak néhány nap és szakembereink megkeresik a lehető legjobb ajánlattal.
Legyen szó bármilyen minőségű vízről az általunk kínált tisztító berendezések képesek tökéletes tisztaságú vizet előállítani. 

Baktériumölő UV lámpaA választék tulajdonképpen hatalmas, mert a vízszűrők között megtaláljuk a vasszűrőt, mangánszűrőt, ammóniaszűrőt, vízlágyítót, a nitrit- és nitrátmentesítőt is.

A víz elemzése után tisztában lehetünk azzal, hogy milyen méreganyagokat kell kiszűrjünk és így máris személyre szabott, kedvező ajánlatot kaphat bárki. 


Vírusölő és baktériumölő UV lámpát
is találhat kínálatunkban, amely kiválóan alkalmas vírus- és baktériumölésre, emellett csíramentesítésre is.

Erre kifejezetten csak akkor van szükség, amikor a vizsgálatok kimutatták a kútban a fertőzöttséget. 


Háztartási előszűrők

Szükség van a vezetékek védelmére is a víz tisztítása mellett, mert egy kis homok is nagy károkat tud okozni. Az előszűrők megakadályozzák, hogy bármi úszó tárgy, homok a vezetékbe kerüljön. Természetesen többféle méretben kaphatók ezek a szűrők, mindenki a saját igényeinek megfelelőt választja. 

Ipari előszűrő

Ipari előszűrők

A háztartási előszűrők mellett az ipari környezetben is szükség van a probléma megakadályozására. Az ipai előszűrők is többféle csatlakozással kerülnek forgalomba, hogy mindenki megtalálja azt, amelyre szüksége van.

Nagy vízfogyasztásnál még nagyobb az esélye a vezetékek eldugulásának így mindent meg kell tenni a gond elkerülése érdekében.

Nagyon sokféle vízszűrő fejet kínálunk annak függvényében, hogy mit szeretnénk pontosan a vízből kiszűrni.
A vízszűrő is képes teljesen automatikusan működni beprogramozás után a vezérlőfejek segítségével.

Érdemes a legjobb minőség mellett dönteni, amely hosszú éveken át biztosítja a háztartás számára a tiszta vizet.


Bármilyen kérdése van a témával kapcsolatban vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Megtekintve: 12193

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

1.06 mp