viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp

Vízlágyító készülékek - háztartási, ipari

Vízlágyító / Azonosító: 00079

Ajánlat-kérésével forduljon hozzánk bizalommal!
Vízlágyító készülékek - háztartási, ipari

Háztartási és ipari vízlágyítás

Sokan teszik fel a kérdést, hogy mi értelme is van a vízkőmentesítésnek? A válasz egyértelmű, sokkal egyszerűbbek a mindennapok a „lágy vízzel”. Végre nem kell napestig sikálni a csaptelepet, a csempét és a poharak is kristálytiszták maradnak száradás után.

Nem kell a vízkő foltokat törülgetni és a mosáshoz is sokkal kevesebb mosószert kell használni. A ruhák színe élénkebb marad és tovább is tartanak. A vízkő tulajdonképpen mindent megrongál, amivel csak kapcsolatba kerül, így ideje lenne megszabadulni tőle.

A vizet használó háztartási gépek, mint a mosógép, mosogatógép, bojler, vasaló élettartama is jelentősen megnövekedik. Mivel lágy vizet használva kevesebb mosószer, mosogatószer, tusfürdő szükséges, így a kisebb kiadások mellett a környezet védelme sem elhanyagolható.
 

A vízkőről tudni kell, hogy minél melegebb a víz annál nagyobb mennyiség rakodik le, így a meleg vizet használó gépek, háztartási berendezések vannak kitéve a legnagyobb veszélynek.

A vízlágyítást nem szabad elhanyagolni

A vizet szállító vezetékeken is előbb-utóbb elkezd lerakódni a vízkő, így a keresztmetszetük egyre kisebbé válik. Vannak esetek, amikor a vezetékek teljesen eltömődnek, ezzel hatalmas problémát okozva.

A vezetékeket kicserélni nem két fillér, nem beszélve a sok munkáról, a szerelők riasztásáról, amely nagy utánjárást igényel. Emellett a lerakódott vízkő nagyon rossz hő vezető is, így azt vesszük észre egy idő után, hogy egyre többet kell fűteni ahhoz, hogy a lakás kimelegedjen. Nem kell csak külső szemlélőként figyelni az eseményeket, hanem ideje lépni és megoldani a problémát.

A vízkőmentesítés, vízlágyítás egyszerű művelet is lehet

Vízköves szerelvényekAz egyetlen megoldás a vízkőmentesítés, amely most sokkal egyszerűbb, mint eddig valaha. A vízlágyítók működése az ioncserén alapszik, amely egy nagyon egyszerű kémiai folyamat.

A töltet felületére tapadnak a Nátrium ionok, amelyek helyet cserélnek a vízben áramló, vízkövet okozó kálcium és magnézium ionokkal. Ezek után már a lágy víz távozik a vezetékekből a felhasználó nagy örömére.

A töltetet néha regenerálni kell, de ehhez nem kell mást tenni, mint 1-3 havonta tablettás sót kell önteni, amely nem jelent nagy költséget. Ez azt jelenti, hogy nem kell a vízlágyítók karbantartására komoly hangsúlyt fektetni, csupán néha kell a sótablettát utántölteni.


Ma már bárki beszerezheti a számára leginkább alkalmas vízlágyítót és ezt már a világhálón is megrendelheti néhány kattintással. 

Amennyiben azt szeretné, hogy személyre szabott ajánlattal keressük meg Önt, szükség lesz néhány alapvető információra. 


Először a percenkénti vízfogyasztást kellene megmérni, amely már semmiféle nehézséget nem jelenthet. Csak egy mérőedényt kell a csap alá tartani és máris egyértelművé válik, hogy egy perc alatt mennyi folyadék távozik a csapon.

Emellett a rendszerben lévő nyomást is kellene tudni, valamint, van-e vas a vízben. Ha a kagylóban sárgás-barnás lerakódás látható, akkor elég valószínű, hogy nagy a használt víz vastartalma. 


Amikor összegyűjtötte a fentiekben említett fontos információkat, akkor nincs más dolga, mint telefonon vagy e-mailen egyeztetni kollegáinkkal, akik minden kérdésére készségesen válaszolnak majd. Ön minden esetben személyre szabott ajánlatot kap, amelynél kedvezőbbet keresve sem találna a piacon.

Az ipari vízkőmentesítők is a palettán vannak, amelyeknek a segítségével óriási vízmennyiségeket tudunk majd vízkőmentesíteni.

 

Ipari vízlágyítóA kínált termékeink között különböző méretű háztartási vízlágyítókat talál, amelyeknek a kialakítása minden esetben személyre szabott.

 

Megtekintve: 11503

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.1 mp