*
viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp

Csereszűrő és szűrőbetét - Aquasana konyhai víztisztítókhoz

Csereszűrők, Csapok / Azonosító: 00080

bruttó 15.990 Ft
db
Csereszűrő és szűrőbetét - Aquasana konyhai víztisztítókhoz

Konyhai víztisztító szűrőbetét az AQ-4000 és AQ-4601 víztisztítókhoz


A szűrőket mikrobiológiai és vízkémiai okokból 6 havonta mindenképp cserélni kell!

Az Aquasana AQ-4000 konyhai víztisztító sokkal hatékonyabb, mint eddig valaha, az új csereszűrőnek köszönhetően. A háromlépcsős szűrőbetét tulajdonképpen a legkárosabb szennyeződéseket is kiszűri a vízből, amelyek az egész család életére komoly veszélyt jelentenének.


Víztisztító szűrőbetétA modern élet számos problémával jár együtt, mint a mezőgazdaság, közlekedés és az energiatermelés okozta szennyeződések. Nagyon sok vegyszert használnak a növénytermesztésben, de az energiatermelésben és a háztartásokban is, amelyek nagy mennyiségben leszivárognak a talajvízbe is.

A gyógyszermaradványok, a hormonok a hagyományos vízszűrőkkel nem távolíthatóak el megfelelően, és előbb vagy utóbb ezek mind bekerülnek az ivóvízbe és így az emberek szervezetébe. A vízművek megpróbálják ezeket a káros anyagokat semlegesíteni, és nagy mennyiségű klórt adagolnak hozzá.

A klór nagyszerűen elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, amelyek a csövekben is belekerülhetnek a vízbe. Természetesen a klór szükséges a víz fertőtlenítése céljából, de az emberre gyakorolt káros hatása is vitathatatlan. Nagyon sok melléktermék is keletkezik a vízben a klórnak és más anyagoknak a találkozása során, amelyek veszélyt jelentenek az emberre.


A szűrőbetét elhanyagolhatatlan

A kutakból táplálkozó háztartások is veszélybe vannak, mert a vezetékekből ólom és más káros anyagok kerülhetnek az ivóvízbe.

Az Aquasana konyhai víztisztító szűrőbetét bizonyítottan kiszűri a vízben található káros anyagok 95-99,5 %-át, amely hatalmas teljesítmény. Független laboratóriumi mérések eredményeire hivatkozva nagyon kevés ennyire hatékony víztisztító van a piacon, mint az Aquasana konyhai víztisztító. 


Webáruházunkban minden fontos információt megtalál a témával kapcsolatban és a konyhai víztisztítás körül végre megszűnnek a találgatások. 

A piacon vannak még víztisztítók, de az Aquasana konyhai víztisztító szűrőbetét azért is különleges, mert csak a káros anyagokat távolítja el a vízből és benne hagyja az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagokat. A kalcium, magnézium és kálium benne marad a vízben, így az ember káros anyagok nélkül kapja meg a legfontosabb ásványi anyagokat.


A vízszűrők élettartama 6 hónap, amely idő alatt akár 1700-2000 liter víz tökéletes megszűrésére is alkalmasak. Az élettartam lejárta után csak a szűrőt kell kicserélni, hogy ne veszítsen a tisztító berendezés a hatékonyságából. A szűrőnek a cseréje pofonegyszerű, nem kell szakembert hívni, mert pillanatok alatt bárki meg tudja oldani.  
Fontosabb információkért forduljon kollegáinkhoz, akik várják kérdéseit!

 

Megtekintve: 3982

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.11 mp