viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló

Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
Tudnivalók a vízről!
Szeretnénk abban segíteni, hogy teljeskörűen tájékoztassuk a víztisztítás előnyeiről. A legtöbb cég inkább ilyesztgetni és riogatni akarja az embereket. Mi ezt nem tartjuk korrektnek, ezért inkább arról írunk, hogy mik a tiszta víz pozitív élettani hatásai.

Az alábbi képekre kattintva hasznos tanulmányokat és videókat talál a tiszta víz emberi szervezetre történénő kedvező hatásairól.

Jó olvasást és videózást kívánunk!

Kérdések esetén, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal!

Farkas Tamás
ügyvezető

a tisztított víz fontossága, víztisztító tiszta vízzel fogyni lehet, vízszűrővíztisztító gyerek, kisgyerek csecsemőmennyi tisztított vizet kell fogyasztaniGyógyulás és megelőzés víztisztítóval tiszta vízzelvíztisztító vagy ásványvíz vízszűrővíztisztítók, vízszűrők fontosságavíztisztító egészség, sport, életmód 
Néhány egyéb érdekesség a vízről:

"A víz több anyagot old, mint bármely más folyadék a világon, beleértve a kénsavat is.

Az esőcseppek valójában nem könnycsepp alakúak. Az apró, 2 mm átmérőjű cseppek gömb formájúak. A 6 mm átmérőjűek laposak, mint egy zsemle, 9 mm felett a cseppek ejtőernyő alakot vesznek fel, majd kisebb cseppekre hullnak szét.

A Föld vízkészletének mennyisége 2 milliárd éve változatlan.

Az emberi test 60-70 %-a víz. A vér víztartalma 80-83 %, az agyé 75 %, míg a csontoké 20-25 %.

Egy ember átlagosan 60 ezer liter vizet fogyaszt életében, de sok millió litert használ egyéb célokra. Egy csöpögő csapból akár 75 liter víz is elfolyhat naponta.

A víz forráspontja 100 fokon van. Egy liter vízből körülbelül 1.750 liter gőz keletkezik.

Egy darab szilárd talajon eldobott cigarettacsikk körülbelül egy köbméter talajvizet szennyez össze. Ha ugyanazt a cigarettacsikket közvetlenül vízbe dobják a tönkretett víz mennyisége nagyjából ötszörösére növekszik. 

Télen a fagyos vizek tetején jégtáblák úsznak: a jég sűrűsége ugyanis kisebb, mint a vízé."

Forrás: Petőfi Népe újság

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.03 mp