viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
Különböző vizek, víztisztítás


Milyen víztisztítót vegyek? - Előnyök és hátrányok

Desztilált víz, Fordított Ozmózis, PÍ víz, vagy aktív szenes víztisztító

A kérdés számtalanszor felvetődik az emberekben. Mindenki másban hisz, másra esküszik! A csapvíz és az ásványvíz „csatájáról” sokan sok helyen írtak, milyen alternatívák vannak még? A következőkben ezekről szeretnék szólni, azok előnyeivel és hátrányaival együtt.

Desztillált víz

A desztillált víz pártolói állítják, hogy ennél a víznél tisztább víz nincs. Amellett érvelnek, hogy desztilláló készülékekben nincsenek szűrők. Ez által a baktériumok sem tudnak megtelepedni, és kifogástalan tisztaságú vizet ad. Viszont a desztillált víznek egyáltalán nincs íze, még csak annyi sem mint a normál csapvíznek. A desztillálási eljárás hatékonyan eltávolítja a baktériumokat és az egyéb kémiai szennyezőanyagokat, de a létfontosságú ionokat, vitaminokat is. Emiatt különféle hiánybetegségek alakulhatnak ki! Mivel nincs semmi ásványi anyag tartalma, kivonja a sejtekből a vizet és kiszáradást okozhat.

Pí víz

A Pi vizet palackozva, visszaváltható, újrahasznosítható ballonokban árulják. Természetgyógyászok szerint a víznek aurája van. Véleményük szerint a csapvíznek elenyészően kicsi, a pi víznek viszont nagyon kiterjedt, tündöklő aurája van. Szerintük a Pi víz tulajdonképpen egy energiában gazdag, energizált, tisztított víz. Természetes, 7,4-es pH értéke van. Pi víznek ellenzői azt állítják, hogy a pi víz nem nagyon különbözik a csapvíztől, csupán csak tisztább. A Pi víz nem steril tisztaságú víz. Mi ezt a varázslat kategóriába soroljuk, és nem tartjuk tudományosan megalapozottnak.

Tisztított víz: Víztisztító készülékkel tisztított víz

RO: Fordított ozmózis

A fordított ozmózisos rendszerű, azaz a RO – Reverse Osmosis víztisztítók szinte majdnem desztillált víz minőségű vizet adnak. A vízet kellően megtisztítják. Háztartási felhasználás szempontjából viszont az a hátrányuk, hogy teljesen kiszűrik az ásványi anyagokat is, mint a Kalcium és a Magnézium, amire pedig a szervezetnek igen nagy szüksége van. Természetesen vissza is pótolnak ebből valamennyit, de általában nem olyan mértékben, mint az eredeti, és sajnos a legtöbb esetben a víz íze is megváltozik. Sok ember számára kellemetlen mellékíz tapasztalható a fordított ozmózis esetében. Ezen felül sajnos a szűrőcsere is nagyon drága, és sokszor szakember kell hozzá. A kereskedőknek viszont jó üzlet az RO készülékek eladása, mert folyamatosan gondozni kell őket.

Aktív szenes víztisztító

Talán az egyik legelterjedtebb víztisztítási technológia. Arra kell odafigyelni, hogy sok különböző aktív szén kapható, és természetesen nem mindegyiknek egyforma a hatékonysága. Azt javasoljuk, hogy csak olyan víztisztítót vásároljanak, melynél a hatékonyságot bevizsgálták, és amelynél ezt közzé is teszik. Az amerikai Aquasana pl. azon kevés gyártók közé tartozik, amely ezt megtette. Az oldalunkról letölthető, hogy a melyik szűrőnk hány % -ban tisztítja meg a vizet. Az Aquasana konyhai víztisztító pl. a legtöbb szerves anyag, klór, klórszármazékok, ólom, sb. esetében 99 %-os hatékonysággal szűr, ami remek jónak mondható. További előnye az Aquasana víztisztítóknak, hogy a vízben hagyják az értékes ásványi anyagokat, melyre a szervezetnek igen nagy szüksége van. Gondoljunk csak bele, hogy a Kálcium milyen fontos összetevője a fogaknak és a csontozatnak, vagy, hogy a Magnézium milyen sokat segít azoknak, akik izomgörcsökkel, vagy idegi megterheléssel küzdenek.

Szóval azt javasoljuk, hogy vásárlás előtt alaposan tájékozódjanak és csak megbízható és bevizsgált víztisztítót vásároljanak. A honlapunkon szereplő készülékek pedig mind kielégítik ezeket az elvárásokat!

Érdemes megfontolni egy víztisztító készülék beszerzését, hiszen a házilag tisztított víz a legkönnyebb megoldás arra, hogy megfelelő tisztaságú és minőségű vizet kapjunk, és mindezt jóval olcsóbban, mint az ásványvizek esetén.

 

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.07 mp