viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
Víz, sejtek, méregtelenítés

A tisztított víz a sejtjeink és a méregtelenítés

Az emberi szervezet számára az egyik legfontosabb tápanyag a víz. Érdekes tény, hogy ha két liter hiányzik a testünkben lévő a 46 literből, akkor súlyos vízhiányos állapotba kerülhetünk. (átlag embertömeg esetén.) A víz tehát testünk egyik legfontosabb alkotórésze, amely egyensúlyt teremt szervezetünkben! Testünket 13 milliárd sejt alkotja.

A víz, a közérzet és a méregtelenítés kapcsolata

Ha az anyagcserénk jól működik és egészségesek vagyunk, azaz sejtjeink megfelelően működnek, akkor frissnek, energetikusnak érezzük magunkat! Viszont, ha testünk méregtelenítése nem megfelelő és nem kapunk elegendő vizet, akkor fáradékonnyá válunk. Általános közérzetünket is nagyban befolyásolják a sejtjeinek állapota.

A testünk megfelelő méregtelenítése ezért egészségünk egyik alapja. Ez a méregtelenítés úgynevezett ozmózis elven működik. Ez azt jelenti, hogy a sejteken kívüli a sejtközi állományban lévő „folyadék” sűrűségének alacsonyabbnak kell lennie a sejtnedv sűrűségénél. Csak akkor lehetséges, hogy az anyagcsere termékek és egyéb anyagok távozni tudnak a sejtekből. Ezt pedig meggyorsíthatjuk, ha tisztított vizet fogyasztunk, hiszen akkor a szervezetünknek nem kell még a folyadék méregtelenítésével is foglalkoznia.

Ha szervezetünkbe vízhiány lép fel, akkor annak azonnal jelei vannak, mint a fáradságérzés, az emésztési zavarok, vagy a fejfájás. A szervezet csupán csak szomjazik, ezért küld vészjelzéseket, de ahelyett hogy vizet innánk, rögtön gyógyszereket veszünk be a tüneti kezelés érdekében. A csapvíz tartalmazhat különböző anyagokat, mint a klór, klórszármazékok, szerves vegyületek, kémiai anyagok, fogamzásgátlók, gyógyszermaradványok, és egyéb anyagok. Ezért nem isszuk szívesen, és nem ízlik a legtöbbünknek.

Üdítők, vagy tisztított víz?

A különböző üdítők, a tej, a cukorral vagy más anyagokkal ízesített italok, a rostos gyümölcslé nem helyettesítheti a tisztított víz fogyasztását. Ezek feldolgozáa is vizet igényel a szervezetünkből. Így növelik testünk vízszükségleteit. A kávé, tea, az alkoholos italok sok esetben vízhajtó hatásúak, így csökkentik testünk vízkészletét.

Nem nehéz megérteni tehát, hogy a megfelelő vízfogyasztás mennyire fontos egészségmegőrzésünk szempontjából. A tiszta víz elérése csupán egy víztisztító berendezés felszerelésével könnyedén elérhető. Általuk otthonunkban is elérhető a tiszta és ízletes víz. A honlapunkon csak nemzetközi intézetek által is tesztelt berendezéseket talál, melyek garantáltan finom és egészséges vizet készítenek az Ön számára. Ha ezzel nem ért egyet, akkor 60 napon belül visszaküldheti hozzánk a víztisztítót, és mi visszafizetjük annak a teljes árát.

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.09 mp