viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
ásványvíz vagy víztisztító

A vízről számokban

Hazánkban egyre többen fogyasztanak ásványvizet. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy ez divatos szokássá nőtte ki magát, mondván, hogy a csapvíz egészségtelen. Széles a választék az ásványvizek piacán. Nap, mint nap hazahordjuk a drága ásványvizet. Abba már szinte bele se gondolunk, hogy mennyivel drágább így a víz, ahhoz képest mintha a csapból folyna. Nem beszélve arról, időt és energiát vesz igénybe haza szállításuk, majd az üvegek eltávolítása.

Tényleg az ásványvíz a jó megoldás?

Egyébként az ásványvízben található ásványi anyagok mennyisége elég jól le tudja terhelni a szervezetet. Hiszen a szervetlen formában jelenlévő ásványi anyagok egy idő után kiülhetnek az érfalakra, vese- és epekövet, illetve vesehomokot is képezhetnek, vagy akár lerakódhatnak az ízületekben. Nem logikus azt mondani, hogy mindenféleképpen ásványvizet kellene fogyasztanunk. De mivel az emberek többsége különböző okokból – hőfoka, vagy íze miatt- nem szereti a csapvizet, ezért az ásványvíznek hatalmas piaca alakult ki.

A WHO felméréséből kiderül, hogy a világon ott fogyasztják a legtöbb palackozott vizet, ahol erre egyáltalán semmi szükség nincs (Európa és Észak-Amerika). Az a szomorú tényt, hogy az ivóvíz palackozásával és a hulladék palackokkal szennyezik a környezetet.

Az ásványvíz és a csapvíz árának összehasonlítása

De nézzük meg a számokat, úgy gondotam megnézem mi mennyibe kerül. Az ásványvizek ára ha átlagot vonunk kb 90Ft-ba jön ki. Természetesen az ár márkánként különbözik, de nem célom a különböző márkák összehasonlítása. Egy ember napi vízszükséglete 2-3 liter folyadék. Ha ezt betartjuk, akkor egy 4 fős család naponta elfogyaszt min. 8 liter ásványvizet. Tehát ezt kiszámolva egy héten belül 56 liter. Ennek ára 5.040 Ft körül van. De ebben természetesen nincs benne a víz házhoz szállítása. Ezzel szemben a csapvíz ott van kéznél. A Fővárosi Vízművek adatai alapján 1m3 víz 182,30 Ft + áfa, bruttó 227,90 Ft-ba kerül- liter víz 22 fillér. Ha ez alapján számoljuk ki a 4 fős család heti ivóvízfogyasztását, akkor az 12,5 Ft.

Jól látható a különbség, tehát érdemes elgondolkodni, miért és mennyit fizetünki ki. A honlapunkon található víztisztító nagyon kedvező áron beszerezhetőek. Kristálytiszta vizet szolgáltatnak, melyekről a letölthető tesztek is tanúskodnak. Nálunk kockázat nélkül vásárolhat bárki, hiszen elégedetlenség esetén 60 napon belül visszavásároljuk a víztisztítót.

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.08 mp