viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
éltető víz

Megoldás az olcsó és tiszta ivóvízre

Magyarországon egy felmérés szerint a hazai nagykorú lakosság 83 %-a fogyaszt többé-kevésbé rendszeresen csap vizet. Ami százalékos arányban a következő képen oszlik el.
  • 20% néha
  • 17% soha
  • 57% rendszeresen
  • 4% nem számottevő mennyiséget
A százalékokat elnézve, elmondható az a tény, hogy az emberek többségét érinti a tiszta és finom víz problémájának kérdésköre.

A csapvíz minősége

A csapvíz sokszor büdös és nem olyan tiszta, mint, ahogy azt szeretnénk. De ez még nem jelenti azt, hogy nem juthatunk olcsón finom, kellemes ivóvízhez otthonunkban. A víz minden városban más és más, van ahol keményebb, van ahol picit zavaros a színe és van, ahol szúrósabb szagra panaszkodnak az ott élők. Némi utána járást igényelt, de megnéztem néhány átlagos magyarországi város, többek között szegedi víz értékeit.

Általánosságban a következők mondhatóak el a szegedi vízről: Hőmérséklet: Átlagosan 22-25 °C Keménység: 111 CaO mg/l (közepesen kemény)*, helyenként rettentően büdös és klóros.

Én személy szerint nem szeretem a csap vizet, mert számomra sem az íze sem a szaga nem jó,. Úgy gondolom ezzel a problémámmal nem vagyok egyedül.

Hogyan lehet mégis tiszta, és olcsó vizünk?

Két választásunk van. Az első amely bár kézenfekvő, de nem a legjobb megoldás:vesszük a drága és nem mellesleg nehéz ásványvizeket.
Vagy átértékeljük a helyzetet és víztisztitó berendezést vásárolunk. Amely elősször talán nagyobb befektetésnek tűnik,de hosszú távon olcsóbb és gazdaságosabb megoldást jelent,mint a palackozott ásványvizek vásárlása. Külön pozitívuma az, hogy az otthonunk részévé válik, nem eshetünk abba a csapdába, hogy éppen nincs otthon egy üveggel sem. Ezért pedig nem viszünk be elég folyadékot a szervezetünkbe.

 Ezek olyan érvek,amiket érdemes átgondolni, hiszen a víz olyannyira az életünk része,hogy nélküle megkérdőjeleződne a létezésünk.

Ha komoly, és megbízható víztisztítóra vágyik, akkor nyugodtan válogathat az amerkai Aquasana termékei közül, hiszen pl. a csapra szerelhető konyhai víztisztító 99 %-os hatékonysággal szűri számtalan szennyező anyagot, úgy, mint pl. a klórt.

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.08 mp