viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
honnan származik az ivóvíz

Honnan származik az ivóvíz Magyarországon?

Az ivóvizet erre "alkalmas" nyersvízből állítják elő.

Karszt, mélységi, parti szűrésű és felszíni vizek

Magyarországon ezt a nyers vizet négyféle vízből nyerik, ezek a karszt, mélységi, parti szűrésű és felszíni vizek. Ezeket különböző tisztítási eljárásoknak vetik alá. Magyarországon, három helyen nyernek ki felszíni vizet, a Lázbérci víztározóból, a Tisza-tóból, és a Balatonból. De ezek nem számottevő mennyiségek, mindössze 5%-át teszik ki a teljes vízmennyiségnek, melyet a természetből vonnak ki.

Az ivóvíz nem vegytiszta, de nem is kell neki annak lennie, hiszen számos élettanilag fontos oldott ásványi anyagot tartalmaz. Ezt bizonyos határértékek közé szorítják, melyet a vízműnek be kell tartania. Ezt az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat laboratóriumaiban ellenőrzik. A vízminőség ellenőrzésekor a jogszabályok szerint 100 komponenst vizsgálnak meg a vízben.

Az ivóvíz vizsgálatánál a színét, a szagát és a hőmérsékletét is megnézik. Ilyenkor a vízben lévő szerves és szervetlen összetevőket is meghatározzák. Az ásványi sókat, mint a kalcium, magnézium- vegyületek, a mikroelemeket, mint a vas, cink, réz és foszfor mennyiségét is ellenőrzik, épp úgy, mint a nem kívánt alkotórészekét. A toxikológiai vizsgálatok az ivóvízben lévő káros anyagokat próbálják kiszűrni.

Miért kell mégis vízszűrő készüléket használni?

Ugyanakkor, bár a vízművek minden lehetséges előírást betartanak, és megfelelő munkát végeznek, mégis érdemes megfontolni a különböző vízszűrő berendezések vásárlását. Hiszen lehetséges az, hogy bár megfelelően tisztítják a vizet és a megfelelő határértékeket is betartják a tisztításkor, de figyelmen kívül hagyják azt, hogy ezek az anyagok hosszabb távon akár fel is halmozódhatnak a szervezetben és ez által okoznak egészségügyi problémát később. Például, az ólom jelenléte a vízben az emberi idegrendszer súlyos sérüléséhez vezethet, amely előidézheti a tanulási képesség leépülését, valamint az agresszív viselkedés megjelenését is. Kisgyermekekre különösen veszélyes lehet, hiszen nekik még érzékenyebb a szervezetük.

Bár az ÁNTSZ és a Vízművek naponta vizsgálják a vízminőséget, a teszt során mindössze a törvényesen előírt tíz-tizenkét anyagot ellenőrzik nap, mint nap. De sajnos vannak olyan anyagok melyek így is a vízbe kerülnek, mint például a gyógyszer és hormonmaradványok. Ezen kimaradt szennyező anyagok kiszűrésére alkalmasak az otthonunkba beszerelt vízszűrő berendezések. Melyek különböző mechanizmusúak lehetnek, de mindenképpen hatékony megoldást adnak a tiszta víz előállítására.

Az Aquasana vízszűrők rendkívül hatékonyan szűrik meg a vizet. A legtöbb szennyező anyag tekintetében 99 %-os hatékonysággal működnek. Kérjük, hogy böngésszen az egyes típusok között, és válassza ki azt, mely Önnek a leginkább megfelel igényeinek!

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.11 mp