viztisztito webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Bevásárlókosár

Termék ajánló

Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
Vizekről

A különböző vizekről és a víztiszítókról

Ivóvíz, ásványvíz, égvényes savanyúvíz, égvényes konyhasós savanyú víz, keserűvíz, konyhasós víz, forrásvíz.

Táplálkozásunk legfontosabb és legalapvetőbb alkotóeleme a víz. A Föld vízkészletének mindössze 0,3%-a iható és alkalmas emberi fogyasztásra. Ezeket a következő típusokba soroljuk:

Az ivóvizek alatt a földből nyert vizeket értjük. Melyet megtisztítanak, és ezután nevezzük csak ivóvíznek. Magyarország területén a vezetékes vizet a rétegvízből (mélységi víz) és felszíni vizekből (folyók, tavak) nyerik. Ezt nevezik a köznyelvben csapvíznek.

Az ásványvizek, olyan forrásvizek, melyek bizonyos sókban vagy különböző gázokban bővelkednek. Ezért egyes típusok mindennapi fogyasztása nem ajánlott. Ugyanakkor bizonyos alkotóelemeik miatt jó hatással lehetnek a szervezetre. Az alkotórészek alapján különböző csoporttokra oszthatjuk ezeket a vizeket.

Az égvényes savanyúvizek: ezek főalkotórésze az egyszer és kétszer szénsavas nátrium; ezenkívül a szabad szénsav. Ilyenek hazánkban a luhi (Margit), hársfalvi, taccsai vizek; Ezeket a vizeket leginkább gyomorbajoknál, epe- és húgykőbajnál, megrögzött vese és légcsőbajoknál szokták használni. Hazánk nagyon gazdag az ilyen vizekben.

Az égvényes konyhasós savanyú vizek azok, melyek az égvényes savanyú vizekhez tartoznak de a kétszer szénsavas nátrium és a szabad szénsav mellett a konyhasó is nagy mennyiségben megtalálható. Ilyen a bártfai Orvos forrás, a Lajos-forrás. E vizek főképp a légzőszervek betegségei ellen hatásosak.

A keserűvizek azok melyekben a kénsavas magnézium vagyis a keserűsó van túlsúlyban; Ezt székszorulásnál, aranyérnél használják sikerrel. A legkitűnőbb keserűvizek hazánkban is megtalálhatók; ilyenek a budai Hunyadi János, Rákóczi, Ferenc József, Viktória, Árpád, Király-keserűvizek stb.

A konyhasós vizek; azok melyek konyhasót tartalmaznak. Ha a konyhasótartamuk 1000 részben kevesebb 15-résznél, akkor gyöngéknek, ha pedig több, akkor erőseknek nevezzük. Erős konyhasós meleg vizek Magyarországon nincsenek. Németországban találhatunk ilyen forrásokat. Hideg erős konyhasós víz viszont sok van nálunk.

A forrásvizek azok a vizek, melyek kevés időt töltenek a föld alatt. Emiatt kicsi az ásványi anyag tartalmuk Ilyenek a gleccser- és karsztvizek. Folyamatos fogyasztásuk nem jó mert a nagyon kis só koncentrációjú víz távozáskor oldhatóságának megfelelő ásványi anyag mennyiséget von ki a szervezetből.

Mire figyeljünk víztisztító vásárlása során?

A különböző vizek tehát mind más és más hatást gyakorolnak az emberi szervezetre. Ezért ideális megoldás mindennapjainkba a víztisztítók alkalmazása háztartásunkban. A háztartási víztisztító egy olyan berendezés, ami arra alkalmas, hogy a csapvízből kivonja azokat az anyagokat, amikre a szervezetünknek nincs szüksége és minden fontos ásványi anyagot (ionokat, nyomelemeket) változatlan formában a átszűrt vízben hagyjon. Erre azért van szükség, mert a mai csapvízben sok oda nem való dolog van, ha ezektől nem szabadítjuk, meg olyan betegségeket okozhatnak, melyeket jobb megelőzni. A honlapunkon található Aquasana vízszűrők a pl. a vízben hagyják a fontos ásványi sókat, viszont a fordított ozmózis elvén működő vízszűrők esetében erre oda kell figyelni, mert azok kivonják a vízből az ásványi anyagokat is.

Kérjük, hogy böngésszen a honlapunkon a víztisztítók között, és kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Kereső

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház készítés

0.0228 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Keressen pénzt!    bőr allergia    ozmózis    gyermek    egészséges víz    ajándék víztisztító    nászajándék viztisztít    leiratkozás    Adatvédelem vízszűrő    Különböző vizek, víztisztítás    Víz keménysége    Víz, sejtek, méregtelenítés    ásványvíz vagy víztisztító    éltető víz    honnan származik az ivóvíz    Miért fontos a vízszűrő    Vizekről    Víztisztítás egészség    asvanyviz, csapviz, viztisztito    víz globális helyzet    szennyvíz viztisztito    víz tudatos felhasználása    fordított ozmózis vagy aktív szenes    tiszta víz - jó közérzet    egy kis nehézfém    a klórozott víz és a rák    víztisztítás és egészség
lábléc