viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
Víztisztítás egészség

Igaz, hogy nincs egészség víz nélkül?

A víz az egyik legfontosabb táplálékunk Testsúlyunk több mint a felét alkotja, mely a megivott folyadékokból és kisebb részben a megevett táplálékunkból származik. Egészségünk fenntartásához napi 2-3 liter vizet szükséges elfogyasztanunk. A mennyiséget befolyásolja, illetve többszörösére növelheti például a fizikai aktivitás, a munkavégzés, a sport, az időjárás (nyári hőség), lázzal járó betegségek, hasmenés, stb. Emiatt a sportolók, nehéz fizikai munkát végzők vízszükséglete ennél sokkal nagyobb is lehet. Gyakori hiba az, hogy akkor iszunk, mikor fellép a szomjúságérzés. Pedig a szomjúságérzés a szervezet vészjelzése a súlyos folyadékvesztés megelőzésére. Tehát a vízfogyasztása a legfontosabb folyamat egészségünk megőrzése érdekében, hiszen étel nélkül pár hétig elélhetünk, míg a vízhiányától pár nap alatt meghalhatunk.  Illetve számos betegség kialakulását okozhatja a nem elegendő vízfogyasztás.

Honnan nyerik a vizet?

A Föld teljes vízkészletének 92,7 %-a sós víz, mely az ember számára élvezhetetlen, 2,1 % sarki jégben és gleccserekben található és 0,01 % köd, pára és vízgőz formájában van jelen a légtérben, 0, 6 %-ot tesz ki az édesvízmennyiség melyet fogyasztunk, ennek 3%-a felszíni víz és 97 %-a a talajban található felszín alatti víz.

Az ivóvizet az erre megfelelő minőségű nyersvízből állítják elő. Magyarországon ezt a nyers vizet négyféle vízből nyerik, ezek: a karszt, mélységi, parti szűrésű és felszíni vizek. Ezeket különböző tisztítási eljárásoknak vetik alá. Magyarországon, három helyen nyernek ki felszíni vizet, a Lázbérci víztározóból, a Tisza-tóból, és a Balatonból. De ezek nem számottevő mennyiségek, mindössze 5%-át teszik, ki a teljes vízmennyiségnek, melyet a természetből vonnak ki. 40 %-ot folyó menti csápos kutakból, 10%-ot karszthegységből, míg 45%-ot mélyfúrású kutakból nyerik ki.

Mit is iszunk meg?

A természetben a víz nem fordul elő tiszta állapotban. A természetes víz alkotóelemei a következők: kalcium, magnézium-hidrogénkarbonát, klorid, vas, szulfát, fluorid, nátrium, ammónium, és nitrit. Ezeket az elemeket az ÁNTSZ vizsgálja meg, és ad egy megfelelő határértéket, mellyel megállapítja, milyen mennyiségben lehetnek a vízben. A különböző vizsgálatok körülbelül 100 komponenst vizsgálnak meg. Az ivóvíz vizsgálatánál a színt, a szagot és a hőmérsékletet is megnézik. Ilyenkor a vízben lévő szerves és szervetlen összetevőket is meghatározzák. Az ásványi sókat, mint a kalcium, magnézium- vegyületek, a mikroelemeket, mint a vas, cink, réz és foszfor, cink réz mennyiségét is ellenőrzik, épp úgy, mint a nem kívánt alkotórészekét.

Miért kell tisztítani a vizeket?

A vizek szennyezése mára globális problémává nőtte ki magát. Az ipari és mezőgazdasági tevékenység következtében rengeteg olyan anyag kerül vissza a természetbe, mely károsítja a vizeinket. Az ipari szennyvíz mennyisége naponta 2,5 millió köbméter, mely nagyobb részben nem lesz megtisztítva. A csapvizet aktív klórral próbálják tisztítani mely bár, kiirtja a káros baktériumokat, de önmagában káros a szervezetre. Az egészségügyi határértékeket az egyes mérgező anyagokra határozták meg, viszont nem biztos, hogy figyelnek azok együttes hatására, illetve vegyületeikre sem. Fontos megjegyezni azt is, hogy e káros anyagok hosszabb távú állandó fogyasztása is okozhatja a káros anyagok felhalmozódását a szervezetben, mely később egészségügyi problémát okozhat.

Ön tudja, mit igyon?

Hazánkban egyre többen fogyasztanak ásványvizet azért, mert azt gondolják, hogy a csapvíz egészségtelen. Azonban az ásványvizek, a benne található ásványi anyagok mennyisége igencsak le tudja terhelni a szervezetet, a szervetlen formában jelenlévő ásványi anyagok egy idő után problémát okozhatnak a szervezetben. Például kiülhetnek az érfalakra, vese- és epekövet, illetve vesehomokot képezhetnek, valamint lerakódhatnak az ízületekben is. Szerintünk napi fogyasztásra olyan ásványvizek alkalmasak, amelyek szénsavmentes, összes oldott ásványi anyag tartalma kevesebb, mint 1000 mg/liter. Fontos megjegyeznünk, hogy azok az ásványvizek melyekből többet is ihatnánk, annak ásványi anyag tartalma nem haladja meg a 600 mg/litert, de ebből nagyon kevés van. A másik érv, mely a csapvíz mellett szól, hogy könnyen elérhető és nem mellékesen sokkal olcsóbb, mint az ásványvíz. Az ásványvizek nagy hátránya még a palackozásuk - a PET palackok súlyosan károsítják a környezetet - egy megoldatlan hulladékgazdálkodási problémát jelent manapság.

Ön is tiszta vizet akar inni otthonában?

Ennek egyszerű módja az otthonunkba telepíthető víztisztító készülék beszerelése, melyek a csapvizet szűrik át, így biztosítják a megfelelő ivóvizet. De emellett a fontos ásványi anyagokat is megtartja a vízben. Az otthoni víztisztításban két elterjedt technológia terjedt el: a fordított ozmózisos víztisztítás és az  aktív szenes víztisztítás.
Sajnos a fordított ozmózos elvén működő vízszűrők eltávolítják az ásványi anyagot is, melyek pedig fontosak a szervezetünk számára. Igaz a legtöbbjük tartalmaz visszasózó patront, de ezek általában mellékízt adnak a víznek.

Az oldalunkon kizárólag olyan vízszűrő készülékeket talál, melyek eredeti formájukban a vízben hagyják a nélkülözhetetlen Kalciumot és Magnéziumot. Emellett pedig számtalan káros anyagot 99 %-os hatékonysággal szűrnek.

Kérjük böngésszen a víztisztítók között, és kérdések esetén keressen minket bizalommal!

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.12 mp