viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
asvanyviz, csapviz, viztisztito

Mit igyunk? Ásványvizet, csapvizet, vagy víztisztítóval tisztított vizet?


Az emberi test súlyának több mint a fele víz. A víz tulajdonképpen egy igen egyszerű vegyület, csupán két hidrogén és egy oxigén molekulából áll. A testünk tömegének több mint a fele is víz. A szervezetünkben lejátszódó minden élettani folyamathoz szükség van rá : egy egészséges felnőtteknek a szervezet életfolyamataihoz naponta 1,5-3 liter folyadékot ajánlott inni. A szervezetünk folyamatosan veszít az állandó vízkészletéből, ezért nincs mit tenni, pótolni kell valahogy a kieső víz mennyiséget.

És ezen a ponton vetődik fel a kérdés: Mit igyunk?

Megnyithatjuk a csapot és ihatunk onnan a vizet, vagy vásárolhatunk előre palackozott ásványvizeket. Manapság egyre többet fogyasztunk műanyag PET-palackokba csomagolt ásványvizekből, és ezzel párhuzamosan egyre többen kezdenek érvelni a csapvíz fogyasztása mellett. Víz és víz között nagy különbségek lehetnek, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a H2O-n kívül mit is tartalmaz a folyadék. Az is lényeges, hogy honnan származik a víz.

Az ásványvíz, többféle ásványi anyagot tartalmaz, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagok és milyen mennyiségben találhatók a palackban. Az ásványvizekben leggyakrabban előforduló ásványi anyagok a következők: Kalcium, kálium, magnézium, nátrium, fluor, króm, jód, foszfor, vas, króm, mangán, cink, kobalt, réz, bór, szulfát, metabórsav, hidrogén-karbonát. Viszont ezek okozhatnak problémákat is az emberi szervezetben. Ha egy ásványvízben túl magas a kálcium- vagy a magnéziumtartalom,( ha rendszeresen és sokat fogyasztunk belőle) akkor megnőhet a vesekő kialakulásának veszélye. A magasabb nátriumtartalom, a magas vérnyomással rendelkezőknek, a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek okozhat problémát

A palackozott ásványvízzel kapcsolatban a PET-palackok okozzák a legnagyobb dilemmát. Ezek a palackok környezetszennyezők, újrafeldolgozásuk még nem teljesen megoldott. A pillepalackokból hő hatására mérgező anyagok kerülhetnek a vízbe. Mivel ezek a palackok egy antimon nevezetű anyagot tartalmaznak, amely egy toxikus anyag. Ez azt jelenti, hogy ha meleg helyen tároljuk az ásványvizet, akkor előfordulhat, hogy az antimon a vízbe oldódik A palack felbontása után az ásványvizek fertőződhetnek baktériumokkal is, hiszen nincs semmi ami védené őket a különböző mikroorganizmusokkal szemben.

A logikus válasz a kérdésre: a víztisztító a helyes megoldás!

Ez a probléma a csapvíz esetében kizárható hiszen egy zárt rendszeren keresztül jut el hozzánk, és egy komoly tisztító procedúrán esik át. A csapból folyó vízzel a probléma az, ahogyan tisztítják. Általában klórvegyületeket használnak a fertőtlenítéshez, és ez rontja a víz ízét. Akinek nem megfelelő a csapvíz minősége, és íze, annak ott a lehetőség, hogy valamilyen otthoni víztisztítóval szerelkezzen fel, amely orvosolja ezen problémákat.

Az oldalunkon található Aquasnana amerikai víztisztítók olyan első osztályú berendezések, melyek a csapvízből kiváló minőségű, első osztályú ivóvizet készítenek. Számtalan szennyező anyag mellett a klórt is 99 %-os hatékonysággal szűrik ki. Ami pedig ugyancsak nagyszerű, hogy az ügyfél 60 napon keresztül élhet a pénz-visszafizetési garanciával, így még kockázata sincs.

Böngésszen a termékeink között és vásároljon tőlünk víztisztítót.

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.21 mp