viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
víz globális helyzet

A víz globális helyzete

Arról sokat írtunk már, hogy milyen fontos az ivóvíz az emberi szervezetnek, milyen jótékony hatása van és hogyan állíthatjuk elő akár házilag is. Most egy pár sorban szeretnék a víz globális helyzetéről beszélni. Hiszen 2012-t az Európai Unió a víz évének tekinti, és próbál megoldásokat találni a „vizes problémákra“.

Ma világszerte 800 millió ember nem jut egészséges ivóvízhez, ez nem kis problémát okoz az emeberiségnek. "Európa a világ legnagyobb virtuális vízimportőrének tekintik a szakemberek, mutatva azt, hogy Európát a világ más térségeinek vízproblémái is közvetelnül érintik. Emiatt felelősséggel kell gondolni a globális vízproblémában, hiszen a víz minden enber lételeme. A világot leginkább az afrikai és az ázsiai vízhiány sújtja, mely még mindig megoldásra vár.

A vízfogyasztás helyzete, arányai

A Föld teljes vízmennyiségének azaz 1.360.000.000 km3 –nek kevesebb, mint 3%-a édesvíz,. Ezek többnyire a gleccserekben és jégtakarókban találhatóak fagyott állapotban. A többi édesvíz mennyiség 98%-a talajvíz, és csak 2%-a felszíni víz. A világ ivóvíz készletének 60%-a ritkán lakott országok területén találhatóak. Kanada birtokolja a Föld teljes édesvíz készletének 25%-át.

A talajban található vízhez hozzá tudunk jutni, de ennek többletköltségei vannak. Korunk egyik problémája az, hogy a talajvíz természetes körforgásban csak néhány ezrelékben újul meg minden évben. Rövidesen Földünk egyik legnagyobb problémája az ivóvízhez jutás lesz. A világon ma 1,2 milliárd ember nem jut tiszta vízhez.

Tulajdonképpen az ipari és mezőgazdasági fejlődés miatt száz év alatt hatszorosára nőtt a világ vízfogyasztása. Ez idő alatt pedig a Föld lakossága is háromszorosára nőtt, így egyre több vízre van szükség. Mire használjuk globális szinten a vizet? A legnagyobb részt mintegy 70%-ot tesz ki a mezőgazdasági öntözés, 22% az ipari tevékenység és csupán 8% -ot használunk emberi fogyasztásra. A Föld lakosai kb. 13 km3 vizet isznak meg évente. A másik probléma a szennyvíz mennyiség rohamos növekedése, amely további problémákat okozhat. Érdekes becslés, miszerint India fővárosában, Delhiben 2015-re várhatóan teljesen elfogy az ivóvíz.

Globális szinten tehát nagyon fontos megoldást találni a vízhiány kérdésére, illetve emellett a meg lévő vízkészletek gondos kezelése és a szennyvíztisztítás is jelentős feladat. Nagyon fontos, hogy felelősen használjuk fel a vizet.

Ugyanilyen fontos a lakossági vízszűrés is

De legalább ugyanilyen fontos, hogy az a víz, amit elfogyasztunk egészséges legyen. Erre a legkézenfekvőbb és legolcsübb megoldás a háztartási víztisztító beszerzése. Kérjük böngésszen áruházunkban, ahol kiváló minőségű amerikai víztisztítókat talál. Ezek több, mint 99 %-os hatékonyságban szűrik a klórt, az ólmot és sok más vegyületet. Az amerikai Auqaszana vízszűrők hatékonyan szűrik a gyógyszermaradványokat, a fogamzásgátlót, a  kemikáliákat, és a szerves vegyületeket is.

Vásároljon nálunk megbízható víztisztítót!

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.1 mp