viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
szennyvíz viztisztito

A szennyvíz típusai, kezelése és a házi víztisztítók

Ha a vízről beszélünk nem csupán az ivóvizek juthatnak eszünkbe. A szennyvíztisztítás egy nagyon fontos kérdéssé nőtte ki magát napjainkra. Hogy ennek mi az oka?

Ivóvízkincsünk tisztaságát veszélyeztetheti a nem megfelelően kezelt szennyvizek visszajutása a környezetbe. Ideális esetben a szennyvizet csatornahálózat által vezetik el a szennyvíztisztító telepekre. Ez viszont Magyarországon nem 100 %-ban megoldott, hiszen nem minden település van ellátva megfelelő csatornahálózattal. Így viszont fenn áll annak a veszélye hogy a talajba elszivárogjon a nem megfelelő szennyvíz, így okozva nagyobb problémát a környezetben.

Mi is az a szennyvíz?

A szennyvíz tulajdonképpen az ipari vagy háztartási vízfogyasztás végterméke, amely az emberek által valamilyen módon beszennyeződött. Ezt ritka esetben tisztítás nélkül, úgynevezett szürke-vízként szokták visszaforgatni a föld vízrendszerébe, vagy emésztőgödörben esetleg szikkasztóban tárolják, elvezetik csatornahálózaton át.

A környezetbe megtisztítás nélkül visszajuttatott víz szennyezettségétől függően okozhat környezetszennyezést , de akár betegségeket is terjeszthet, így veszélyeztetheti az emberi egészséget. Manapság ez ismét nagyon divatos téma lett, hiszen az éghajlat megváltozása Magyarországon fontossá teszi a természetes vizek védelmét, így a szennyvíz megfelelő kezelését is. A víz emberi használatra részben, vagy teljesen alkalmatlanná válhat. Ez a vízminőség rontó hatás több okból eredhet. A szennyvizeket a keletkezésük és a szennyezőanyag-tartalmuk szerint két nagy csoportra osztunk:

Szennyvízek típusai: kommunális és ipari, mezőgazdasági szennyvíz

1. Kommunális szennyvíz, ezek azok, melyekben a felmosó víz, mosóvíz, fürdővíz, ételmaradék, széklet, vizelet, stb. található. Fő jellemzőjük a nagy mennyiségű szervesanyag-tartalom, és a mikroorganizmusok jelenléte. Ezek a vizek veszélyesek lehetnek a szerves anyagok bomlása- és a fertőzések miatt is.

2. Ipari és mezőgazdasági szennyvíz, amely összetétele üzemenként eltérő. A szennyvíztisztítás tulajdonképpen azt jelenti, hogy a szennyező anyagokat olyan mértékben eltávolítják, hogy a vízben maradó szennyezéseket a befogadó természetes víz öntisztító ereje képes legyen lebontani. Illetve a vízhasználat lehetősége se csökkenjen. A szennyvíz tisztítási módját meghatározza a szennyvíz jellege.

A kommunális szennyvizek tisztításakor egy hosszabb, többlépcsős folyamat játszódik le. A csatornahálózatból a szennyvíz a tisztítótelep mechanikai tisztítási fokozatába kerül. A szennyvíz következő állomása az olaj- és zsírfogó, ezután a nagy ülepítő medencékbe kerül. Ipari szennyvizek tisztítására számos különböző eljárást dolgoztak ki, a szennyvíz jellegétől függően ezek: extrakció, oxidáció, adszorpció, bepárlás, kristályosítás, a szennyező anyagok kicsapása.

A vizekbe vezetett szennyvizek szerves anyagainak bomlása károsítja a víz ökoszisztémáját. Ezért nem mindegy a vízfelhasználás szempontjából hogy hogyan kezeljük szennyvizeinket.

Víztisztítók fontossága

Felmerül a kérdés, hogy akkor a csapvíz, amit megiszunk, vajon teljesen tiszta-e. A válasz az, hogy nem teljesen, de a legtöbb esetben megfelelnek az előírt határértékeknek. Ettől függetlenül a legtöbb csapvízre még ráfér egy alapos házi víztisztítás.
Az általunk forgalmazott Aquasana víztisztítók nagyon hatékonyan távolítják el a vízben maradt szennyeződéseket, és így egészséges, íz és szagmentes, finom vizet állítanak elő.

Ha igazán egészséges vizet szeretne fogyasztani, és mindezt olcsón, akkor kézenfekvő egy víztisztító beszerzése. Kérjük böngésszen a termékeink között és válassza ki a megfelelő típust!

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.08 mp