viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
víz tudatos felhasználása

A víz tudatos felhasználása

Tudjuk, hogy a rendelkezésünkre álló ivóvíz mennyisége a bolygó vízkészletének mindössze 0,5-1%-a. Könnyen belátható, hogy ez nem túl nagy mennyiség. Az egyetlen megújuló forrás az esővíz. Ezzel szemben a talajvíz és a felszín alatti készletek gyorsabban ürülnek ki, mint ahogyan pótlódnának. Egyes becslések szerint 2025-re a világ lakosságának 2/3 részének nem lesz elegendő ivóvize, mivel a vízfogyasztás kétszeresére is nőhet.

Miért fontos a víz?

A víz létfenntartásunk elengedhetetlen eszköze, hiszen a testünk minden területén közreműködik az emésztés, felszívódás, keringés, cirkuláció, ürítés munkájában is jelentős szerepe van. Tisztító, kiválasztó mechanizmust végez a szervezetünkben. Tehát fontossága nem megkérdőjelezhető. Ezért fontos feladat az, hogy megvédjük vizeinket és felelősen használjuk fel őket, hiszen ezzel nemcsak magunkat óvjuk, hanem a Földet is. Egy ember átlagosan 100-150 liter ivóvizet használ el naponta Magyarországon. Fontos tudni, hogy a vízhasználat, és a háztartásokban keletkező szennyezett víz mennyisége tudatos felhasználással és takarékossággal csökkenthető!

Hogyan használjuk fel a vizet tudatosan?

Néhány egyszerű dologgal spórolhatunk a vízfogyasztáson. Például ha nem folyó víz mellett mosogatunk. Hiszen ilyenkor sokkal több vizet fogyasztunk, mintha hagyományos módon mosogatnánk. Nagyon sok vizet spórolhatunk, ha a mosogató gépeket csak akkor indítjuk el ha teli vannak, ez vonatkozik a mosógépekre is. Érdekes adat az, hogy egy rövid zuhanyozás alkalmával körülbelül 20-60 liter vizet használunk el, ezzel szemben a kádban való fürdőzés egy – egy alkalommal 100-150 liter vizet engedünk ki.

A háztartásban rengeteg vizet elpazarolhatunk. Például a WC-be. Egy ember vécéöblítésre naponta átlag 45 liter vizet használ,. Ez azt jelenti, hogy egy lehúzás körülbelül 10 liter ivóvizet enged a csatornába. A rosszul záródó csapok és a WC – tartályból szivárgó víz is rengeteg vizet pazarolhat el. Ezért ezekre fokozottan kell figyelnünk.

Megoldás az egészséges ivóvízre és a szennyező ásványvizes palackokra

Legkönnyebben a csapból férhetünk hozzá ivóvízhez. Ezért fontos tudnunk mit is iszunk. Akik nem bíznak a csapvizek általános tisztításában azoknak ajánlható egy egyszerű megoldás, amit a házi víztisztító készülékek jelentenek. Ezek a berendezések kiszűrik a nem megfelelő anyagokat a vízből, így kellemes finom és tiszta ivóvizet biztosítanak számunkra.

Böngésszen honlapunkon, és válasszon az amerikai Aquasana víztisztítók küzül, melyek maximálisan egészséges és finom vizet készítenek.

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.19 mp