viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
tiszta víz - jó közérzet

Tiszta víz - jó közérzet

Mindennap frissen ébred és jó a közérzete egész nap?

Sikerül tartani az ideális testsúlyát?

Nem? A helyzet inkább az, hogy fáradtnak, levertnek érzi magát
és problémái vannak az ideális testsúly beállításánál?!

És ez csak két probléma a sok közül, amivel nagyon-nagyon sok ember küzd...   

Gondolt már arra, hogy ez azért is lehet, mert nem iszik elegendő mennyiségű tiszta vizet?

Az elfogyasztott víz kulcsfontosságú a tápanyagok megemésztése és a szervezet méregtelenítése szempontjából. Viszont ha a víz klórt tartalmaz, a szervezet kénytelen ennek lebontásával foglalkozni, ahelyett hogy más méreganyagokra koncentrálna.

Ha olyan vizet iszunk, amely - ha kis mennyiségben is - fogamzásgátló maradványokat, vagy az iparban használt vegyszerek valamelyikét tartalmazza, a vesénket és a májunkat, a fő szűrőket testünkben, plusz munkára kényszerítjük, és hosszú távon akár károsodhatnak is a többletterhelés hatására.

Az orvostudomány régóta tudja: a tiszta víz nélkülözhetetlen a szervezet gyógyító, regeneráló folyamatainak helyes működéséhez.

Az emberi szervezet csodálatos gépezet, azt is mondhatjuk, hogy vízből vagyunk. A test 70%-a, a vér 80%-a, az agy több mint 75 és a máj 96%-a vízből áll! Ezért van az, hogy a megivott víz minősége ilyen nagy hatással van az egészségünkre. Érdemes tehát időt és pénzt áldozni arra, hogy a lehető legjobb minőségű vizet igyuk, mert ezzel az egészségünket, vitalitásunkat védjük, ami sokszorosan megtérül.

Honnan kerül a szennyeződés a vízbe?

Például a mezőgazdasági területekről vagy a helytelenül használt háztartási tisztítószerekből. A modern világ hihetetlenül elkényeztet bennünket, a gyáripar ontja a jobbnál jobb termékeket, amelyek az élet minden területén javítják az életminőséget, könnyítik az életünket. Azonban ennek ára is van: a vegyszermaradványok az elmúlt évtizedekben megsokszorozták a daganatos megbetegedések előfordulási arányát. Több mint 80 000 vegyületet használnak a gyáriparban és a mezőgazdaságban. Azonban jó hírünk van: ezek hatékonyan szűrhetők az Aquasana víztisztítókkal.

Szűrje le először a tanulságot, majd a csapvizet Aquasana víztisztítókkal! :) Nézze át honlapunkat és válasszon a termékeink közül.  

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.07 mp