viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
egy kis nehézfém

Még egy kis nehézfém

Nehézfémek sokféle formában juthatnak a szervezetünkbe, legklasszikusabb példája ennek az amalgám fogtömés. De ez még nem minden, ki gondolná például, hogy az influenza elleni oltás is tartalmaz nehézfémet? A festékek, lakkok, az ételeink (permetezőszerek által), és az ivóvíz is tartalmazhat nehézfémeket. További veszélyes tényező a dohányzás, mert általa kadmium kerül a szervezetbe.

Mi a baj a nehézfémekkel?

Egy részükkel, megfelelő mennyiségben, semmi. Ilyen például a vas, és a szelén. Mások viszont, azáltal, hogy rendszeresen a szervezetbe jutnak, ott felhalmozódnak, és különféle problémákat okoznak, és ráadásul csak nehezen ürülnek ki. A nehézfémek túlzott mennyiségben gyulladásos tüneteket okoznak, és gyengítik az immunrendszert, fogékonyabbá teszik a szervezetet a betegségekre.

Hogyan kerülnek nehézfémek az ivóvízbe?

A víz egy csodálatos anyag, a legkiválóbb oldószer. Ha régi, elavult, rozsdás, vagy ólomcsöveken keresztül jut el hozzánk, útközben ezek anyagát is oldja, ezáltal szennyeződik. Az ólom, például, főleg a kisgyerekek egészségére káros, zavarja a vese és az agy működését, és okozója lehet különféle mentális problémáknak.

Hogyan szűrhetjük ki a nehézfémeket a vízből?

Az Aqusana víztisztítók aktív szenes technológiával, megbízhatóan szűrik a nehézfémeket.

Ezeket a víztisztítókat Amerikában gyártják, a Texas állambeli Forth Worth-ben. Hosszú évek tapasztalata, kutatásai, és fejlesztő munkája vezettett el az Ön által is megvásárolható, finom, és egészséges vizet biztosító vízszűrő családhoz. Ezt sugallja az Aquasana név is, ami latinul "gyógyító víz"-et jelent. Az Aquasana víztisztítók ma a piacon levő egyik leghatásosabb, és legjobb ár-érték arányú terméket képviselik.

Ezeket a szűrőket nem úgy tervezték, hogy megfeleljenek valami minimumnak, amit előír a kormány, vagy ipari szabvány. Az efféle "minimumok" ugyanis megengedik, hogy "nyomokban" mérgező anyagokat is tartalmazzon a víz. Olyan kis mennyiségről van szó, hogy látszólag senkinek semmi baja nem lesz attól, ha iszik ebből a vízből. A baj ott kezdődik, hogy a rendszeres fogyasztás során a sok kicsi mérgező anyag, pontosan a lassú kiürülés miatt, felhalmozódik a szervezetben, és mennyiségük eléri a veszélyes szintet. Ezért az Aquasana azt a nézetet képviseli, hogy mérgező anyagokból nincs "biztonságos" szint, az egyedüli biztonságos megoldás a teljes szűrés.

Az Aquasana cég abban hisz, hogy az egészséges víz az, ami a modern ember, a modern ipari társadalom előtt létezett. Ez a víz vegyi szennyezésektől mentes, és a szervezet számára szükséges, természetes ásványi anyagok vannak benne. Az Aquasana szűrők kiszűrik a klórt, a szintetikus vegyszereket, a nehézfémeket, cisztákat, miközben a hasznos ásványi anyagokhoz nem nyúlnak.

Logikus ezek után, hogy palackozott víz helyett érdemesebb egyszeri beruházással házi víztisztítót venni, és így sok ezer műanyag palack környezetszennyező hatásától megkímélni  a természetet.

Vásároljon Aquasana víztisztítót, elérhető áron, Ön és családja egészsége érdekében. Válasszon termékeink közül, vagy kérje szakértőnk tanácsát. Aquasana víztisztítók itt

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.09 mp