viztisztito webáruház, webshop

Termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Termék ajánló


Rólunk mondták

"Főzéshez szerettem volna tiszta vizet használni, ezért kerestem házi vízszűrőt. Aktív szénnel működő víztisztítót kerestem, mert nem tartom egészségesnek azt a vizet amiből minden ásványi anyagot eltávolítanak a reverz ozmózissal működő készülékek.  A honlapon található minőségi bizonylat alapján engem meggyőzött. 4 hónapja használjuk a víztisztító készüléket, ivásra és főzésre is. Nagyon finom a szűrt víz íze, teljesen megszűnt a csapvíz klór íze.
 
"Ez a víztisztító is OK! Három család is  használja gyerekek , felnőttek és mindenkinek rendben van. Ja a szürők szerintem már jöhetnek. Üdv: Nagy Ferenc

"A vízszűrőket elsősorban a víz klórozása miatt vettem.
Az ivóvíz rossz szagú és ízű volt, a zuhanyozáskor meg mindig kiszáradt a  bőrünk.
Mióta vízszűrőnk van, szinte csak szűrt vizet iszunk, melynek jó az íze és a szaga.
A zuhanyszűrő használata óta bőrünk viszont nem szárad ki a tusolásnál.
Amiiért ezt a vízszűrőt választottam, annak két oka volt:
Az egyik, hogy mielőtt megrendeltem a szűrőket, beszéltem Önnel telefonon és meggyőző volt, amiket mondott a víztisztító készülékekről.
A másik a kedvező ár volt.
De, megmondom őszintén, engem sem győzött meg a neten található táblázat, mely szerint szinte mindent 99%-ban kiszűr a szűrő! Az az ellenőrizhetetlen utalás, hogy független labor eredménye a táblázat, nem túl meggyőző!
Én Ön helyett például a Fővárosi Vízművek laborjával végeztetném el a vizsgálatot, hiszen az ott kapott eredmény számot és egyéb azonosító jeleket kap, melyet bárki lekérhet és ellenőrizhet!
Remélem, észrevételeimmel segíteni tudtam az Önök munkáját!"
Üdvözlettel: Szentirmai Béla


"Tisztelt Vizbaratok!

Ez év elején vásároltam önöktől egy aqasana tipusú konyhai vízszűrő készűléket mert nállunk nagyon rossz minőségű a víz mióta ezt használom ízletes vizet iszom és nem tudom hogy mennyi szerepe van benne de a fejfájásaim gyakorlatilag azóta minimálisra csökkentek. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek."
Tisztelettel: Varga  Sándor Kaba cukorgyári Ltp
víztisztítás és egészség

Víztisztítás és egészség

A víztisztítás legjobb módszerei


Minden embernek fontos az egészségAmikor egészségről van szó, a víztisztítás a felmerülő témák közül az egyik legfontosabb. Alapvetően arról van szó, hogy a vizet megszabadítsuk a biológiai- és nem biológiai szilárd- és folyékony anyagoktól.

Szilárd anyagok kiszûrése = fizikai tisztítás

Folyékony anyagok kiszûrése = kémiai (vegyi) tisztítás

Különleges anyag...

A víz speciális belső felépítése, anomáliái miatt rendkívüli mértékben képes külső szilárd, és folyékony anyagokat felvenni. Bipoláris szerkezetének köszönhetően a víz azzal a különleges tulajdonsággal is rendelkezik, hogy úgynevezett klasztert alakít ki, amelyben nem csupán anyagokat, vegyületeket képes tárolni, hanem különféle minőségű információkat, energiamintákat is.

Ezért fontos...

Fizikai, és kémiai tisztítás után a vizet újra kell strukturálni. Ma ezt a víz újraélesztésének is szokták nevezni. Sok víztisztítórendszer, előkészítési- és tisztítási eljárás szolgáltat olyan vizet, ami nem felel meg a tiszta, egészséges ivóvízzel szemben támasztott kritériumoknak. Az alábbiakban többet is megtudhat a különféle víztisztítási eljárásokról.

Miért kell az ivóvizet tisztítani?

Folyékony állapotban levő vízNem feltétlenül kell tisztítani, tiszta és energiában gazdag forrásvizet vásárolni is lehet. De meg kell fizetni, és nem is olyan egyszerű beszerezni, nem kapható mindenhol.  Az ásványvíz nem jelent forrásvizet!

A statisztikák magukért beszélnek, a népesség kb. 80%-a a közcélú vízművek és vízhálózatok által szolgáltatott vizet használja ivásra, főzésre, és mosakodásra.  Ezért, ha tisztításról beszélünk, leginkább a csapból folyó víz tisztítását értjük ezalatt.  Amikor Ön ezeket a sorokat olvasssa, joggal számonkérheti rajtunk, hogy miért írunk ilyeneket, a csapvíz biztos tiszta, hiszen a  víz a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszernek számít Európában. Mi pontosan azért írtuk ezt a cikket, hogy lerántsuk a leplet a víz valódi minőségét illetően.

Amíg a csapvíz teljesíti a törvényes előírásokat, ihatónak számít. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egészséges is!

1. Fizikai víztisztítás

Szennyező anyagok kiszűrése fizikai tisztítássalA fizikai tisztításnál a vizet desztillálják, szűrik, vagy mesterséges örvények segítségével centrifugálják. Az otthoni víztisztításhoz a vízszűrés a leginkább megfelelő megoldás. Ennek a lényege, hogy egy speciális mikromembrán és a fordított ozmózis elvének felhasználásával minden szilárd anyagot eltávolít a vízből. A mikromembrán csak olyan anyagokat enged át, amik a milliméter milliomodrészénél kisebbek.  Minden, ami nagyobb mint a H2O molekulák,  visszamarad a szűrőben.

Az ozmózissal tisztított víz teljesen "üres", és a klaszterszerkezet, információk amelyeket a víz a tisztítás előtt még magában hordozott, sem elérhetők már. Ezért jobb az aktívszenes víztisztító (ilyenek az általunk forgalmazott Aquasana termékek is), mert azok nem "törlik" ezeket az információkat, ugyanakkor a szennyező anyagokat eltávolítják.

Louis-Claude Vincent professzor az alábbiakat mutatta ki az egészséges, jó ivóvízzel kapcsolatban:

Ph értéke legyen 6,7-6,9 között
Redoxipotenciál (rH2 érték) 24-26 között
Elektromos ellenállása legalább 6000 Ohm, vagy magasabb


Az Aquasana víztisztítók által nyújtott víz megfelel ezeknek az értékeknek. Az igazi forrásvizet kivéve, csak kevés olyan víztisztítási eljárás létezik, ami képes hasonló értékeket produkálni.

2. Vegyi víztisztítás

Víz vegyi tisztításaAz aktív szenes szűrés az egyik legjobb módszer a szennyező anyagok kiszűrésére. Természetesen a készülék specifikációja pontosan tartalmazza, milyen anyagokat, milyen százalékban képes szűrni. Azonban az aktív szenes szűrés mellett további lehetőségek is vannak a víz utókezelésére, amelyekkel biztosan megszabadulhatunk még az egész kis mennyiségben visszamaradó szennyező anyagoktól is.

Az ózongenerátor például ózont állít elő, amely afféle "aktív oxigén": reakcióba lép minden anyaggal, ami még a vízben található. A folyamat során az anyag teljesen "elég", azaz oxidálódik: oxigén, víz, nitrogén és szén-dioxid keletkezik.

A vízben elnyelt ózon a hőmérséklettől, mennyiségtől, és a szennyezés fokától függően először reakcióba lép a szennyeződésekkel, de utána néhány percre rá már elkezdi oxigénnel feldúsítani a vizet. Ilyen egyszerű módon máris több oxigénhez juttatta a szervezetét.

Összegezve

Ha Ön megteszi az első lépést, és elkezdi szűrni a csapvizét a kiváló minőségű amerikai Aquasana víztisztítókkal, máris megtett egy fontos lépést az egészsége érdekében. Egy gonddal kevesebb a vállán, hogy nem kell azon gondolkodnia, hogyan jusson tiszta vízhez.

Nem bánja meg. Az egyik legjobb befektetés amit másokért, és a saját egészségéért megtehet. 

Itt tudja megrendelni a kiváló minőségű Aquasana aktív szenes víztisztítókat

Kezdőoldal

Hogy könnyebben visszataláljon az oldalunkra, tegye kezdőoldallá honlapunkat erre a sorra kattintva:
Legyen a kezdőoldalam a vizbaratok.hu

Rólunk mondták


"Kedves Tamás!
Két lakásunkba vettem víztisztító készüléket, a mostanit pedig egy barátomnak kértem, mert látta nálunk és éppen vízszűrőt keresgélt . Meg vagyok elégedve a víztisztító géppel, és az ár/minőség tekintetében - e kategóriában - messze a legjobbnak tartom. Ezért is kérem a postázást majd a budapesti címre a barátomhoz."

"Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel. Ha már megkeresett levelével kérem, küldjön 2db, vízszűrőt."
Köszönettel. Baráth János

" Régóta használok vízszűrőt, korábbi otthonomban ozmózist használtam (Silveraqua), de elköltözvén, nem volt pénzem még egy 300 ezres cuccra. Így aztán az internetet bújva döntöttem - a szenes (olcsóbb) kategóriába tartozók közül - az Aquasana mellett. Főleg az amerikai oldalak győztek meg, az ottani gyártókat-kereskedőket ugyanis tisztességre nevelte a kinti fogyasztói magatartás, no meg fogyasztóvédelem..., bár, egy amerikás barátom szavai szerint: "...Európa kezdi őket elk.-ni..." :)
- A víztisztító vásárlása Magyarországon abszolút hit és megelőlegezett bizalom kérdése, lévén a magyar piacnak-fogyasztóknak még elemi önvédelmi reflexe sincs, a fogyasztóvédelem, hatóságok tevékenysége pusztán pénzbehajtás - egyébiránt pedig az egész ország egy nagy szemétlerakója a világ konzum-iparának.
Ehhez passzol az itteni, végtelenül becstelen, mohó, hazug, lelkiismeretlen, felelőtlen, pitiáner kereskedői-forgalmazói magatartás.
- Ezúttal Önökről feltételeztem, hogy kivételek.
- Az Aquasana víztisztítóról mit mondhatnék? A belőle jövő víznek nincs rossz íze, klórt nem érzek benne, mikrobiológiai -és egyéb szempontból pedig pusztán csak elhinni tudom, amit állítanak.
- Az ügyfélszolgálat, netes vásárlás esetemben flottul működött.
- Két dolgot sajnálok:
1. Nem vettem meg annó a vízszűrőt együtt a zuhanyszűrővel (a kettő együtt olcsóbb a webáruházukban).
2. Nagyon sajnálom, hogy a hordozható vízszűrő flakont nem hozzák már be. Nekem kéne 2 db  - tekintse ezt megrendelésnek:)
Minden jót kívánva, üdvözli
Mészáros József

Tanúsítványok

a legtöbbet vásárolt konyhai víztisztító tanúsítvány

A világszínvonalú Consumer Digest magazin szerint is az
Aquasana az 1. számú víztisztító 2003, 2004, 2005, 2006 és 2007 - ben.

Az Inc. Magazin az Aquasana-t Amerika egyik leggyorsabban fejlődő cégévé választotta.A Health & Wellnes Club is
tesztelt és ajánl minket!Webáruház bérlés és készítés

0.05 mp