wellimpex webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
COMTEK RK-8900 4DL


8 hátgörgős L-Shape 4D masszírozó mechanika, fűthető görgőkkel.
Rose Gold és Lightbrown (beige) színben készletről rendelhető.

Bemutatótermünkben kipróbálható. +36 70 420 7323
A COMTEK RK-8900 gyári animáció a lap végén tekinthető meg.

 
Az új high-end COMTEK RK-8900 csúcsmodellben mutatkozik be a COMTEK új szabadalma, a COMTEK 4D L-Shape masszázsrendszer.
Az RK-8900 mellett a korábbi csúcsmodell
RK-7803 is forgalomban és gyártásban marad.


COMTEK RK-7803 GREY
, BURGUNDY és BLACK

 
Új fejlesztésű 4D L-Shape 8 görgős masszírozórendszer, fűthető görgőkkel, 9 féle masszázsmóddal.
120 cm hosszú görgős 4D hát- és fenékmasszázs, függőleges és vízszintes irányban is végzett masszírozás. Az egyedülálló és forradalmi,  fűthető görgős 4D technológia valamint az L-pálya párosításával új kategóriát teremtettek.Rendkívül látványos és attraktív az RK-8900.
Kétféle csúcsminőségű, drága PU kárpittal rendelhető: Rose Gold és Light Brown, azaz bézs.Az RK-8900 Rose Gold szinte életre kel, úgy szórja a fényt. A rose gold kárpit színe a fényviszonyokat követve állandóan változik a barnától az aranyig. Vakuval nem lehet fényképezni. 

Az RK-8900 LBrown maga a kifinomult elegancia. A színe a fehértől a bézsig változik. Az RK-7805 és RK-7803 is rendelhető volt ezzel a PU kárpitozással.

A COMTEK saját fejlesztésű és szabadalmaztatott 4D görgői vízszintes mozgásra és masszírozásra is képesek 9 különbőző masszázsmód bevetése mellett. A Slide funkció miatt mindössze 8 cm faltávolság is elegendő a fekvő helyzetbe döntéshez.

  Új generációs L-Shape masszázsfotel.
Az L-pályás masszázsfotelek a fejtől a combnyakig nyújtanak professzionális görgős masszázst. A hagyományos csúcskategóriás masszázsfotelekben a görgős hátmasszázs maximum 81 cm hosszú. A COMTEK ROKOL RK-8900 4D fotelekben a  görgős hátmasszázs hossza 120 cm.

NASA Zero Gravity technológia
A Zero Gravity üléspozíciót a NASA fejlesztette ki. A háttámla lefektetésével és a lábtartó felemelésével terhelésmentes helyzetbe a kerül a test. Súlyunk egyenletesen oszlik el a lábfejtől a nyakig. A Zero Gravity pozícióban bizonyítottan a legkisebb a gerincünkre nehezedő terhelés, ezért ideális a görcsös és merev izmok lazítására, átmasszírozására.

Slide Forward technológia
A masszázsfotel váza előre csúszással segíti a háttámla döntését. A háttámla emelésekor a váz visszafelé csúszik. A technológia segítségével a faltól 30 cm-re állított masszázsfotel vízszintes helyzetbe tud dőlni. Nincs szükség a készülék előre húzására, ami egy 130 kg-os fotel esetében problémás lehet.
COMTEK - Shandong Kangtai Industry Co., Ltd.
Kína történelmi és legelső masszázsfotel gyártója. Megalapítása óta a Panasonic beszállítója és stratégiai partnere. Gyáraikat Japán és Kína partvonalán egymáshoz a lehető legközelebb állították fel. Több saját szabadalommal rendelkezik és a világ legjobb és legkarakteresebb masszázsfoteleit gyártja. A Shandong Kangtai jelenleg 1.100 munkatársat foglalkoztat.
CANMIA CM-183 és COMTEK RK-8900


Kapcsolat


Minden nem fogadott hívást
visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
szerviz@wellimpex.hu

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.06 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Méregtelenítő    Méregtelenítés    Detox Spa    Ionizáló lábfürdő    Chi gép    Chi készülék    Képességfejlesztés    Képességfejlesztő    Játék    Lábfürdő    Látásjavító szemüveg    Bálinger szemüveg    Raszterszemüveg    Classmate PC    Csi gép    SCS-103    Denevérpad denevérágy    Gravitációs pad    Gerincnyújtó    Robust gravitációs    Gerincnyujto keszulek    Gerincnyújtó készülék    zero gravity    Német masszázsfotel    Gerinc nyújtás    Osaka Zero Gravity    Jade ágy    Jade köves ágy    Chi Maxx DeLuxe    Table Mate    Ágyasztal    Nyújtó pad    Gerincnyújtó pad    3d masszázsfotel    Antigravitációs pad    Denevérágy    Denevérpad    Nyújtópad    Fuji masszázsfotel    Jade köves masszázságy    Relax fotelek    Masszírozó fotel    Masszázs fotel    GerincStúdió
lábléc