wellimpex webáruház, webshop

06 70 420 7323

06 70 603 4386

06 70 420 7323

06 70 603 4386

06 70 603 4386

06 70 603 4386

MASSZÁZSFOTELEK
Fontos tudnivalók a masszázsfotelek vásárlásáról.

Mivel magyarázhatóak az óriási árkülönbségek? Létezik németországi gyártású masszázsfotel?

Tévhitek és tények a hangzatos márkanevű termékekkel kapcsolatban.


Bemutatótermünkben 6 gyártót képviselünk.


Egy masszázsfotel a hátat mindig görgőkkel masszírozza
, a többi területet pedig görgőkkel vagy légpárnákkal.
Masszírozás előtt letapogatja a hátat (szkennelés), és a masszírozó programokat már a hát méretére igazítva futtatja le.

Minél nagyobb területet masszíroznak a görgők, annál kevesebb légpárnára van szükség.
A felszereltségnek megfelelően további masszírozó egységek kerülhetnek beépítésre, mint  karmasszírozó, vállegység, comb- és fenék masszírozó, vádli ill. talpmasszírozó.

A görgős masszírozó egység hatékonyabb és élvezetesebb, de lényegesen drágább is mint a légpárnás masszázs.

A szokásos 5-6 féle masszázsmódot kiegészítheti a vibrációs masszázs, hőterápia, mágnesterápia, lengető funkció, térdnyújtás, gerincnyújtás, Zero Gravity pozíció.


A légpárnás talpmasszírozót a fejlettebb fotelekben talpgörgős masszírozó váltja. Egyes CANMIA modellekben görgős vádli masszírozó is helyet kapott.
A masszázsfotelek legfontosabb jellemzői: a görgők és légpárnák száma, 2D, 3D vagy 4D görgők, hagyományos vagy új generációs (L-Shape), 3D L-Shape és 2015-ben jelent meg COMTEK szabadalomként a 4D L-Shape.
A görgős hátmasszírozó rendszerek a 2D vagy a kifinomultabb 3D technológiát alkalmazzák. A 3D technológia nem csak a hát felületéhez, hanem a gerinc görbületéhez is képes a masszírozást igazítani.
0
A legfontosabb újdonság a 2014-es évben az L-Shape, azaz L alakú pálya diadala volt. (L-Shape, L-Track, V-Shape, V-Track).


Az új generációs L pályás foteleknél a hátat masszírozó görgők nem fordulnak vissza a deréknál.

A görgők tovább futnak és
L alakban befordulva akár a feneket és a combot is masszírozzák.

Innen ered az
L-Shape (L-Shaped Track) elnevezés.


Jelenleg nagyon kevés gyártó képes L pályás fotelt gyártani, a 3D L-Shape még ma is ritkaság.

Egyedülálló a COMTEK  RK-8900 masszázsfotelben 2015-ben bemutatott új, szabadalmaztatott 4D L-Shape  masszírozórendszer.

Az L pályás görgős hátmasszázs akár 50 százalékkal is hosszabb lehet, 80 cm helyett legalább 110 cm.

Ezért az L pályás fotelekben kevesebb  comb és fenék légpárnára van szükség.


A Boncare K18 masszázsfotel L pályás 3D görgős masszírozó rendszere 128 cm hosszan,, a fejtől a combig kényezteti az embert.


További újításként jelent meg a Slide funkciós váz.

A Slide vázas foteleket nem kell a háttámla döntése miatt a faltól távol elhelyezni.
A váz a háttámla döntését segítve magától előre csúszik, visszaállítása közben pedig visszatér az eredeti pozícióba (pl. COMTEK, BONCARE, CANMIA).


A Slide Forward funkció a Space Saving Design (SSD, helytakarékos dizájn) néven is ismert. Aki próbált már egyedül egy 120 kg feletti tömegű fotelt előre húzni, értékelni fogja ezt az újítást.

A masszázsfo
telek értékesítésével több cég is foglalkozik.

Aki tervbe veszi egy masszázsfotel megvásárlását, az meglepődve tapasztalhatja, hogy az ugyanolyan, vagy nagyon hasonló termékeket kínáló cégek között hatalmas árbeli különbségek is léteznek.

A gazdasági válság miatt a nagy árréssel értékesítők eladása visszaesett. Ezek a cégek nem veszik tudomásul, hogy a mai körülmények között nem elegáns továbbra is akkora hasznot realizálni az eladásokon, mint ahogyan ezt teszik. Különösen nem elegáns rémhíreket terjeszteni arról, aki mérsékelt árakon értékesít.  

A WELLIMPEX célja az, hogy egy minőségi masszázsfotel vagy jade ágy megvásárlása és annak élvezete elérhetővé váljon sokak számára is. Ezért nagykereskedelmi árszinten értékesítünk.
A WELLIMPEX szerint ha bármilyen lényeges egészségügyi kérdés merülne fel a döntésnél, inkább egy szakorvosi tanácsra támaszkodjunk, mint egy masszázsfotel-kereskedő tanácsára. Lényeges kérdésekben mindig egy szakorvost kérdezzünk!

Bemutatótermünkben
a masszázsfotelek kipróbálása hivatásos gyógymasszőr kolléga segítségével történik. Egészségügyi probléma esetén ingyenes tanácsadást nyújtunk, de akár a leletek elemzésén alapuló konzultáció is kérhető.

A drágán értékesítő cégek támadják a kis árréssel dolgozó forgalmazókat, akik összehasonlítva nagykereskedelmi áron vagy akár féláron értékesítik a masszázsfoteleket. 
Ezért érthető a drága cégek ellenséges reakciója. 
Korrektebb lenne az emberek pénztárcájához igazodni a jelenlegi gazdasági körülmények mellett.

A legfontosabb kérdések.

1. Hogy lehet, hogy ugyanazt vagy egy majdnem teljesen azonos tudású terméket egyes cégek lényegesen drágábban értékesítenek, mint mások?

2. Hol történik az egyes termékek gyártása?

3. Hogyan történik a termékek szervízelése?

4. Van-e az árkülönbség alapján ekkora minőségi különbség a termékek között, különösen akkor, ha megszólalásig hasonlítanak, vagy a műszaki leírásuk szerint a tudásuk szinte azonos?


1. A termék ára.

Az árat több tényező alakítja ki. Ilyen pl. a rezsi, amit ki kell termelni, vagy a célzott profit ami függ az eladási mennyiségtől.
Ezeket a termék árába építik be. Ha egy termék kétszer annyiba kerül az egyik forgalmazónál, mint a másiknál, akkor sejthető, hogy a cégek filozófiája nagyon eltér.
A nagyobb forgalmazók a nagyobb értékesítési volumen miatt kisebb árrést is alkalmazhatnak, mint a drága kisforgalmazók.


Az ár függ a forgalmazó beszerzési forrásától is. Aki viszonteladók láncolatán keresztül vagy kisebb mennyiségben szerzi be a terméket, annak a beszerzési ára sokkal magasabb. Ezeket a rárakódó költségeket is meg kell fizetni.


2. Hol történik a gyártás?


Ma már szinte mindennek a gyártása Kínában, Koreában, Taiwanon történik az alacsony bér- és rezsiköltségek miatt. Európában tudtunkkal nincs semmilyen masszázsfotel gyár. Nincs tudomásunk az alkotórészek gyártásáról sem az Európai Unió területén belül. 

Ha mégis ezt állítja valaki, akkor érdemes megkérdezni, hol is van pontosan ez a gyár, mert nagy titokban építhették fel. Különösen a "német" vagy "japán" masszázsfoteleknél vannak kétségeink.

A
"német masszázsfoteleket" értékesítő Casada pl. a német anyacégtől átvett CANMIA vagy iRest masszázsfoteleket értékesíti.

A masszázsfotelek és jade ágyak konténerekben érkeznek, bedobozolva. OEM terméknek nevezik őket. A gyár kérésére még Kínában felteszik rájuk  a forgalmazó logóját. A Németországban vámolt masszázsfotel így válik német masszázsfotellé.

Ahogy ma viccesen mondani szokták: amit nem Kínában gyártanak, az hamisítvány. 


A mai globális gazdasági folyamatok, a válság és a költségminimalizálás miatt azonban
szinte minden termék gyártása főként Kínában vagy Keleten történik. A legjobb kínai gyárak beszállítanak a Panasonic (COMTEK) vagy a Fuji (Canmia) masszázsfotelek gyártóinak is.

A komoly kínai gyárak termékeinek minősége semmivel nem marad el a japán termékektől. Kína az élen jár szinte mindenben. 


3. Hogyan történik a szervizelés?


Ha a szerviz házhoz megy, az valóban ideális megoldás. Ha ezt a forgalmazó nem vállalja, akkor hatalmas javítási és szállítási költségekkel lehet számolni egy esetleges meghibásodás miatt. 

4. Van-e az árkülönbség alapján ekkora minőségi különbség a termékek között?

A gyártás óriási mennyiségekben történik a gyárakban, gyártósorokon. Ezután ezeket a termékeket nagyobb mennyiségekben értékesítik a különböző nemzetközi forgalmazóknak, akik továbbértékesítik a viszonteladóiknak, vagy rögtön az ügyfeleiknek. 

Tehát nagyon kicsi az esély arra, hogy ha két termék nagyon vagy a megtévesztésig hasonlít, akkor eltérő gyártótól származzon, vagy lényegesen eltérjen a műszaki tartalma. 

Nehéz elhinni azt is, hogy egy gyár csupán egyetlen magyarországi forgalmazónak gyártja a termékeket. Magyaroszág nem arról híres, hogy a gyártók legnagyobb piaca lenne.


Érdemes tájékozódni legalább az Interneten.
Nem szabad bedőlni annak a sokat hangoztatott érvnek, hogy amit olcsóbban kínálnak, de láthatóan ugyanolyan, az biztosan kevésbé jó

Ha beírjuk a hangzatos márkanevet és a massage chair kifejezést pl. a www.made-in-china.com vagy a www.alibaba.com keresőjébe, akkor gyorsan kiderül, hogy a híres márkanév valóban egy világmárka, vagy csak egy kitalált fantázianév. Ha csak nálunk ismerik az adott néven, akkor csak átlogózták egy gyár termékét.
Ha egy forgalmazó
túlságosan bizonygatja azt, hogy Ő a garantáltan legjobb választás, mert CSAK Ő képes tanácsot adni és a jó döntést elősegíteni, akkor felmerül a kérdés, miért is kell ezt bizonygatni, és miért is lényegesen drágább az általa forgalmazott típus?

 

  

professzionális maszázsfotel luxus masszírozó fotel masszázsszék masszázs szék profi kyokei kiokei kiokey sanyo inada nakasei juma bionwell bionvell bionvel bionwel casada medico lausanne torino i.s montreal pro sogno dr6100 coin max draco swisscomfort sc 01 02 09 10 hcp d6d sc-01 sc-02 sc-09 sc-10 sofo reluex jianlishi jls br8100 br-8100 br 8100 8300 br-8300 br8300 sla 20 sla20 jámbor intertrade 


Kapcsolat


Minden nem fogadott hívást
visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
szerviz@wellimpex.hu

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.25 mp