wellimpex webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Méregtelenítés

gallery thumbnailgallery thumbnail gallery thumbnailgallery thumbnailgallery thumbnailgallery thumbnail
gallery thumbnailgallery thumbnail
gallery thumbnailgallery thumbnailgallery thumbnailgallery thumbnailgallery thumbnailgallery thumbnail gallery thumbnailgallery thumbnail
Masszázs előtt minden masszázsfotel letapogatja a hátat (szkennelés),  és a masszírozást a hát méretéhez igazítja.

Egy masszázsfotel a hátat mindig görgőkkel masszírozza, a többi területet pedig légpárnákkal vagy görgőkkel. A görgős masszázs hatékonyabb és lényegesen drágább, mint a légpárnás masszázs. Minél nagyobb területet masszíroznak a görgők, annál kevesebb légpárnára van szükség.

A felszereltségtől függően masszírozó egységek kerülnek beépítésre: karmasszírozó, vállegység, vádlimasszázs, comb- és fenékmasszázs, talpmasszírozó. Az általános légpárnás talpmasszázs helyett a fejlettebb fotelek görgős talpmasszírozót alkalmaznak.

A szokásos 5-6 féle masszázsmód mellett további extrák pl. a vibrációs masszázs, hőterápia, mágnesterápia, lengető funkció, térdnyújtás, gerincnyújtás funkció, Zero Gravity funkció.

A masszázsfotelek legfontosabb jellemzői: a görgők és légpárnák száma, 2D vagy 3D masszázs, L pálya.  Az L pályás 3D egyedi, csak a Boncare K18 csúcsfotel kínálja.

A görgős hátmasszírozó rendszerek a 2D vagy a kifinomultabb 3D tehcnológiát alkkalmazzák. A 3D technológia nem csak a hát felületéhez, hanem a gerinc görbületéhez is képes a masszírozást igazítani.

A legfontosabb innováció a 2014-es évben az L shape
, azaz L alakú pálya kifejlesztése. Az új generációs L pályás foteleknél a görgős hátmasszírozó rendszer L alakban befordul a fenék alá, ezért kapta az L shape elnevezést. Jelenleg nagyon kevés gyártó képes L pályás fotelt gyártani, a 3D L Shape pedig igazi ritkaság.

Az L pályás görgős hátmasszázs akár 50 százalékkal is hosszabb lehet, 80 cm helyett legalább 110 cm. Ezért L pályás fotelekben kevesebb  comb és fenék légpárnára van szükség.
Az új generációs, csúcstechnológiát bevető Boncare K18
masszázsfotelben a 3D L pálya hossza 120 cm. A Boncare K18 egyedülálló az L pályával párosított 3D technológia miatt.

Ötletes újításként jelent meg a Slide Movement funkciós váz.
A Slide vázas foteleket nem kell a háttámla döntése előtt elhúzni a faltól. A fotel magától előre csúszik, ledől majd visszatér az eredeti pozícióba (pl. COMTEK RK-7203 vagy RK-7805, Boncare K18).
A Slide Movement
funkció a Space Saving Design (SSD, helytakarékos dizájn) néven is ismert. Aki próbált már egyedül egy 120 kg feletti tömegű fotelt előre húzni, értékelni fogja ezt az újítást.

Kapcsolat


Minden nem fogadott hívást
visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
szerviz@wellimpex.hu

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.06 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Méregtelenítő    Méregtelenítés    Detox Spa    Ionizáló lábfürdő    Chi gép    Chi készülék    Képességfejlesztés    Képességfejlesztő    Játék    Lábfürdő    Látásjavító szemüveg    Bálinger szemüveg    Raszterszemüveg    Classmate PC    Csi gép    SCS-103    Denevérpad denevérágy    Gravitációs pad    Gerincnyújtó    Robust gravitációs    Gerincnyujto keszulek    Gerincnyújtó készülék    zero gravity    Német masszázsfotel    Gerinc nyújtás    Osaka Zero Gravity    Jade ágy    Jade köves ágy    Chi Maxx DeLuxe    Table Mate    Ágyasztal    Nyújtó pad    Gerincnyújtó pad    3d masszázsfotel    Antigravitációs pad    Denevérágy    Denevérpad    Nyújtópad    Fuji masszázsfotel    Jade köves masszázságy    Relax fotelek    Masszírozó fotel    Masszázs fotel    GerincStúdió
lábléc