wellimpex webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Kiyo ProPark3 XT lézerblokkoló tolatóradarral
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Kiyo ProPark3 XT lézerblokkoló tolatóradarral
Készleten. Kompatibilis az új ARH CAM-S1 VÉDA lézeres sebességmérővel és a korábbi lézeres sebességmérőkkel is (FÁMA 1, 2, 3, SCS-101, SCS-102, SCS-103). Beszerelőknek viszonteladás.

+36 70 420 7323

A legnagyobb darabszámban értékesített készülék Magyarországon, a fuvarozók és a taxitársaságok körében kifejezetten népszerű. 
Szoftverfrissítés:  A Kiyo ProPark lézerblokkoló szoftvere nem frissíthető, azonban a frissíthető késszülékeknél is legalább 1 hónap a frissítés megjelenése. Ezalatt elkészült a frissített szoftveres Kiyo lézerblokkoló is.


A frissítés olykor nem kizárólag a szofvert érinti. Szükség esetén a hardver optimalizálása is megtörténik. A gyártó folyamatosan követi a rendőrség fejlesztéseit és teszteli a készülék hatékonyságát.

A Kiyo lézerblokkoló 3 blokkolófejet tud meghajtani egy központi egységről. A fejek számának nem csak a blokkolási képesség, hanem az érzékelés szempontjából is nagy jelentősége lehet. 
Ha az autó szélességéhez képest kevés blokkolófej felszerelve, akkor nagyon közeli vagy trükkös mérés esetén előfordulhat,
hogy bemérik az autót: a blokkolófej nem érzékeli időben a lézert és így nem kezdi el időben a blokkolást, vagy a fej nem képes megfelelő erővel és/vagy szögben visszalőni a lézernek. 
Minél nagyobb az autó mérete szemből, annál fontosabb a több fej beszerelése (pl. terepjárók, kisbuszok stb.), mert a lézeres rendőrök között több rendkívül felkészült, nagy gyakorlattal rendelkező, trükkös mesterlövész küzd a gyorshajtók ellen.

A megfelelő védelem az autó méreteitől és a vezetési szokásoktól is függ, ezért érdemes tanácsot kérni. Ez különösen magas autók (teherautók, buszok, terepjárók) esetén fontos, mert ilyen autóknál több fejet kell elszórni az autó teljes felületén.

Tesztvideókról itt található információ.

Traffipax ellen detektorral és lézerblokkolóval lehet védekezni. Ha tudni szeretné, melyik eszköz mire való, akkor kattintson IDE!

A 175/2003 (X.28.) Korm. rendelet hatályba lépését követően a radar detektorok és a lézerjelzők már nem tartoznak a "közbiztonságra különösen veszélyes eszközök" kategóriájába, tehát 2003. december 1-től az eddigi tiltás megszűnt Magyarországon.
 

Főbb tulajdonságok: 

- hangjelzés: amennyiben a készülék lézeres támadást érzékel azonnal elkezdi azt blokkolni. A sofőrt hangjelzéssel riasztja, aki azonnal megkezdi a fékezést.
- hangerőszabályzás: a belső modulon hangerőszabályzó gomb is található.
- ki- és bekapcsolási lehetőség: a készülék bármikor könnyen ki- illetve bekapcsolható.
- üzemkész állapot visszajelzése: mindhárom blokkoló fej rendelkezik belső visszajelzővel, így mindig meggyőződhetünk azok működéséről.
- némítási funkció: gombnyomásra némítható.
- nagyon egyszerű beszerelhetőség: állítható tartó konzolok a tökéletes beállításért. 
lezer blokkolo ár árak kiyo lp3
traffipax radar lézer blokkoló radarblokkoló lézerblokkoló traffipaxblokkoló mérő kyo kyyolaserpro pro laeser lézerpro laeserpro laser 2 3 lézeres lezeres radarok iii leser kiyoleser  lézerzavaró zavaró M-Protector M Protector mprotector echo lasertec import importőr 
 

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseKapcsolat


Minden nem fogadott hívást
visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
szerviz@wellimpex.hu

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.06 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Méregtelenítő    Méregtelenítés    Detox Spa    Ionizáló lábfürdő    Chi gép    Chi készülék    Képességfejlesztés    Képességfejlesztő    Játék    Lábfürdő    Látásjavító szemüveg    Bálinger szemüveg    Raszterszemüveg    Classmate PC    Csi gép    SCS-103    Denevérpad denevérágy    Gravitációs pad    Gerincnyújtó    Robust gravitációs    Gerincnyujto keszulek    Gerincnyújtó készülék    zero gravity    Német masszázsfotel    Gerinc nyújtás    Osaka Zero Gravity    Jade ágy    Jade köves ágy    Chi Maxx DeLuxe    Table Mate    Ágyasztal    Nyújtó pad    Gerincnyújtó pad    3d masszázsfotel    Antigravitációs pad    Denevérágy    Denevérpad    Nyújtópad    Fuji masszázsfotel    Jade köves masszázságy    Relax fotelek    Masszírozó fotel    Masszázs fotel    GerincStúdió
lábléc