wellimpex webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Látásjavító szemüveg E-P szemtréner - fémkeretes
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Látásjavító szemüveg E-P szemtréner - fémkeretes
Készleten, GLS futárszolgálattal csomagban.
Választási segítség: információ.
Típus:
Szemtréner szemüveg piramidális - négyzet alakú - lyukakkal, fémkeretben.


A raszterszemüveg - a hagyományos szemüveglencse helyén - egy sötét, domború műanyagkorongot alkalmaz, amelyben sok apó lyuk van. 
 Egyre gyakoribbak a látási problémák. A szemüvegek és a kontakt lencsék ugyan korrigálják a látáshibákat, de a látóképességet nem javítják. A raszter szemüveg segít a szemet természetes módon tornáztatni. Aki a raszter szemüveget rendszeresen viseli, és segítségével szemtorna-gyakorlatokat végez, rövid időn belül jelentősen javítja látásminőségét.

Rendkívül pozitívak a visszajelzések, ízelítőül egy részlet a sok közül:
"... Fokozatosan naponta növeltem a szemtorna idejét. Úgy képzeld el, mint amikor valamelyik izmodat edzeni akarod, ugyanúgy edzed a szemizmot is, az elején 10-15 perc - érzed, ha elfárad a szemed, mert bizony megerőltető a sok pici lyukból megpróbálni 1 nagyot csinálni. ... kb. 1 hét után már egységesen átláttam, és nem érzékeltem a sok apró lyukat, és nem láttam annyira sötéten a világot:) ...
ha már tudod hosszan hordani, akkor mondjuk abban számítógépezzél, nézzél tv-t, stb. ... viszont arra vigyázni kell, hogy ha megjavulni is érzed a szemed, időnként hordani kell, mert visszaromlik ..."A raszter szemüveg sötét, domború műanyagkorongot alkalmaz, amelyben sok apó lyuk van.  A szemüvegen át látott kép sok apró szegmensből áll. Ezek a szegmensek a csökkent látásúak számára is élesen fókuszálhatóak. Az agy egységes képet épít ezekből a szegmensekből a szemizomzat növekvő mozgásával. 

A szemgyógyászatban a raszter szemüveg szűklyukú szemüveg néven ismert. Nem megtöri a fényt, mint a hagyományos szemüvegek, hanem a szem előtti kis lyukak fénytörés nélkül összegyűjtik a fényt és központosítják. A rasztereken átszűrődő csaknem éles kép arra ösztönzi az agyat, hogy a szemizomzatot használja a fókuszáláshoz. Az agy igyekszik a részletképeket térhálóssá alakítani, és összképet létrehozni. 


Alkalmazási lehetőségek:

- napszemüvegként (70%-ban védi a szemet, 30%-ban beenged mindent a napfény teljes spektrumából, így az egészséges UV részecskéket is)
- pl. tv-nézésnél, sétánál.

Néhány mindennapos gyakorlat:

TV és mozi: először csak kis időre vegye fel a szemüveget. Próbálhat képzeletbeli körvonalakat rajzolni az orrával, kis fekvő nyolcasokat. Filmnézés közben fordítsa a fejét balra vagy jobbra, és nézze a képet a szemüveg szélső lyukain keresztül. Ismételje meg a másik oldalon is. Kövesse a mozgásokat.

Olvasás: kövesse a betűk vonalát. Gyakorolja az apró betűk olvasását. A szemüveg egyik oldalát takarja le, majd közelítsen és távolítson az olvasott szöveghez.

Monitor előtt: néhány percre viselje a szemüveget munka közben.
  rasterbrille raszterszemüveg gyógyszemüveg szemtréner biotec szemjavító szemüveg vision fix szemtorna  visofit szemtréning szemtorna 

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolat


Minden nem fogadott hívást
visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
szerviz@wellimpex.hu

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.08 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Méregtelenítő    Méregtelenítés    Detox Spa    Ionizáló lábfürdő    Chi gép    Chi készülék    Képességfejlesztés    Képességfejlesztő    Játék    Lábfürdő    Látásjavító szemüveg    Bálinger szemüveg    Raszterszemüveg    Classmate PC    Csi gép    SCS-103    Denevérpad denevérágy    Gravitációs pad    Gerincnyújtó    Robust gravitációs    Gerincnyujto keszulek    Gerincnyújtó készülék    zero gravity    Német masszázsfotel    Gerinc nyújtás    Osaka Zero Gravity    Jade ágy    Jade köves ágy    Chi Maxx DeLuxe    Table Mate    Ágyasztal    Nyújtó pad    Gerincnyújtó pad    3d masszázsfotel    Antigravitációs pad    Denevérágy    Denevérpad    Nyújtópad    Fuji masszázsfotel    Jade köves masszázságy    Relax fotelek    Masszírozó fotel    Masszázs fotel    GerincStúdió
lábléc