wellimpex webáruház, webshop
Látásjavító szemüveg E-P szemtréner - fémkeretes
4.500 Ft
AKCIÓ! - 11%
3.990 Ft
db
Készleten, GLS futárszolgálattal csomagban.
Választási segítség: információ.
Típus:
Szemtréner szemüveg piramidális - négyzet alakú - lyukakkal, fémkeretben.


A raszterszemüveg - a hagyományos szemüveglencse helyén - egy sötét, domború műanyagkorongot alkalmaz, amelyben sok apó lyuk van. 
 Egyre gyakoribbak a látási problémák. A szemüvegek és a kontakt lencsék ugyan korrigálják a látáshibákat, de a látóképességet nem javítják. A raszter szemüveg segít a szemet természetes módon tornáztatni. Aki a raszter szemüveget rendszeresen viseli, és segítségével szemtorna-gyakorlatokat végez, rövid időn belül jelentősen javítja látásminőségét.

Rendkívül pozitívak a visszajelzések, ízelítőül egy részlet a sok közül:
"... Fokozatosan naponta növeltem a szemtorna idejét. Úgy képzeld el, mint amikor valamelyik izmodat edzeni akarod, ugyanúgy edzed a szemizmot is, az elején 10-15 perc - érzed, ha elfárad a szemed, mert bizony megerőltető a sok pici lyukból megpróbálni 1 nagyot csinálni. ... kb. 1 hét után már egységesen átláttam, és nem érzékeltem a sok apró lyukat, és nem láttam annyira sötéten a világot:) ...
ha már tudod hosszan hordani, akkor mondjuk abban számítógépezzél, nézzél tv-t, stb. ... viszont arra vigyázni kell, hogy ha megjavulni is érzed a szemed, időnként hordani kell, mert visszaromlik ..."A raszter szemüveg sötét, domború műanyagkorongot alkalmaz, amelyben sok apó lyuk van.  A szemüvegen át látott kép sok apró szegmensből áll. Ezek a szegmensek a csökkent látásúak számára is élesen fókuszálhatóak. Az agy egységes képet épít ezekből a szegmensekből a szemizomzat növekvő mozgásával. 

A szemgyógyászatban a raszter szemüveg szűklyukú szemüveg néven ismert. Nem megtöri a fényt, mint a hagyományos szemüvegek, hanem a szem előtti kis lyukak fénytörés nélkül összegyűjtik a fényt és központosítják. A rasztereken átszűrődő csaknem éles kép arra ösztönzi az agyat, hogy a szemizomzatot használja a fókuszáláshoz. Az agy igyekszik a részletképeket térhálóssá alakítani, és összképet létrehozni. 


Alkalmazási lehetőségek:

- napszemüvegként (70%-ban védi a szemet, 30%-ban beenged mindent a napfény teljes spektrumából, így az egészséges UV részecskéket is)
- pl. tv-nézésnél, sétánál.

Néhány mindennapos gyakorlat:

TV és mozi: először csak kis időre vegye fel a szemüveget. Próbálhat képzeletbeli körvonalakat rajzolni az orrával, kis fekvő nyolcasokat. Filmnézés közben fordítsa a fejét balra vagy jobbra, és nézze a képet a szemüveg szélső lyukain keresztül. Ismételje meg a másik oldalon is. Kövesse a mozgásokat.

Olvasás: kövesse a betűk vonalát. Gyakorolja az apró betűk olvasását. A szemüveg egyik oldalát takarja le, majd közelítsen és távolítson az olvasott szöveghez.

Monitor előtt: néhány percre viselje a szemüveget munka közben.
  rasterbrille raszterszemüveg gyógyszemüveg szemtréner biotec szemjavító szemüveg vision fix szemtorna  visofit szemtréning szemtorna 


Kapcsolat


Minden nem fogadott hívást
visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
szerviz@wellimpex.hu

HírlevélWebáruház bérlés és készítés

0.1 mp