wellimpex webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Vitálszemüveg 6 színben
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Vitálszemüveg 6 színben

 A komplett készlet teljes körű használhatóságot kínál Önnek a mindennapokban.

 Az ár a 6-os szettet jelöli. A többi színt extraként lehet rendelni mellé.

A színszemüvegek használata és a testi-, lelki jólétre gyakorolt hatásuk:

 • Energia szemüveg
  A forró vörös élénkíti a testet és a lelket. Ez a szemüveg felébreszti az életerőt. Gyorsítja a sebgyógyulást. A pulzust és a légzést szélsőségesen stimulálja. Megfázás, reumatikus panaszok, köszvény és anyagcserezavarok esetén a vörös élénkítőleg és erősítőleg hat.
  Figyelem: csak röviden alkalmazzuk!
 • Koncentráció szemüveg
  Fény és világosság áramlik az idegrendszerbe. A kedélyállapot felderül. Az észlelés illetve a koncentrációs képesség jelentősen javulnak. Erőt takarít meg és az így nyert energia hozzáadódik a motívációhoz.
 • Anti-sressz szemüveg
  Ellazulás, nyugalom és higgadtság az intenzív kéken keresztül. A testre és lélekre gyakorolt erős nyugtató hatás csökkenti az izgatottságot és az idegességet, valamint megnyugtatja a gyulladási gócokat. A stressz okozta izomfe-szültség enyhül és megszűnik. A pulzus és a légzés normalizálódik.
 • Sport szemüveg
  A narancs szín erőt, lendületet és védettséget ad. A depressziónak, pesszimizmusnak és erőtlenségnek nincs esélye. Ennek a szemü-vegnek a használata olyan energiával lát el bennünket, amilyen az emésztés közben képződik. Az eredmény: megújulás, általános jó közérzet és teljes hatékonyság.
 • Harmónia szemüveg
  Egyensúlyt teremt a hideg és meleg közt. A lelki és testi harmónia felélénkül és ezzel lehetővé teszi a belső minőségek kibontakozá-sát. Enyhíti a sokkot és a feldúlt lelkiállapotot. Az anyagcserét előnyösen befolyásolja. A légutak felszabadulnak.
 • Meditációs szemüveg
  Az ibolya kék, a legmagasabb rezgésű, még látható tartománya a napfénynek, támogatja a szellemi összpontosítást és tehermentesíti a testet. Regeneráló ereje harmonizálja a kiegyensúlyozatlanságokat. Elősegíti a min-dennapok kívülről való szemlélését, a lazasá-got és a meditatív folyamatokat. Növeli az igényt a befelé fordulásra és a meditációra.


Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolat


Minden nem fogadott hívást
visszahívunk.


Telefonos termékinformáció:
A termékcsoportoknál megadott telefonszámon.

Információ termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban:
rendeles@wellimpex.hu
info@wellimpex.hu


Garanciális ügyintézés:
szerviz@wellimpex.hu

Hírlevél
Webáruház készítés

0.0504 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Méregtelenítő    Méregtelenítés    Detox Spa    Ionizáló lábfürdő    Chi gép    Chi készülék    Képességfejlesztés    Képességfejlesztő    Játék    Lábfürdő    Látásjavító szemüveg    Bálinger szemüveg    Raszterszemüveg    Classmate PC    Csi gép    SCS-103    Denevérpad denevérágy    Gravitációs pad    Gerincnyújtó    Robust gravitációs    Gerincnyujto keszulek    Gerincnyújtó készülék    zero gravity    Német masszázsfotel    Gerinc nyújtás    Osaka Zero Gravity    Jade ágy    Jade köves ágy    Chi Maxx DeLuxe    Table Mate    Ágyasztal    Nyújtó pad    Gerincnyújtó pad    3d masszázsfotel    Antigravitációs pad    Denevérágy    Denevérpad    Nyújtópad    Fuji masszázsfotel    Jade köves masszázságy    Relax fotelek    Masszírozó fotel    Masszázs fotel    GerincStúdió
lábléc